miasolrosenmaria

Alla inlägg den 17 juni 2014

Av miasolrosenmaria - 17 juni 2014 18:15

Jaha då var det så att i natt har jag inte sovit mycket för gubben kom hem och väckte mig och sen så var det svårt att somna och det var absolut ingen höjdare och till råga på allt så vaknade ju Elias 04.30 och sen var han jätte pigg och glad så fet var och väcka gubben för han fick gå upp och vara med Elias.

Sen vaknade jag vid 09.00 och GI k upp men var fortfarande trött men det fick gå ändå.

kollade på sommarlov med barnen och sen duscha och klä på mig och i dag så regnar det , sååå kul .

barnen hade åkt till kompisar men inte till samma så tur dom har telefoner så man kan ringa hem dom i alla fall.

gubben handlade blöjor och lite mat sen drog han till uppsala och skulle fixa något och hjälpa en person som jag inte vet vem och bra är det.

fixade lunch till Elias och sen till barnen så dom fick komma hem och äta sen drog dom i gem och det fortsatte regna och regna och sen KU de det bli uppehåll men det varade inte länge.

Sen satt jag och kollade på tv och det var hem till gården, holby city och sen ta Elias som vaknade och vara med honom och bara mysa och gosa för han var fortfarande lite trött.

Sen blev jag själv trött och hade verkligen velat gå och sova en stund men det kunde jag ju glömma .

sen dags att laga middag och det blev kött i tomatsås och kryddor och till det band pasta.

När jag skar köttet då satt Elias nedanför och ville ha , som tur var så hade jag en bit falukorv i kylskåpet som han fick då i stället .


Så här kan man äta också

Och här ville han sitta i köks soffan

Sen var det middag och ringa barnen så dom fick komma hem och äta och sen fick dom hhjälpa till och plocka och städa undan i köket , och då bad jag Simon att plocka lite
i vardagsrummet.

Men då blev han så tjurig och gapade och skrek åt mig och ville inte göra det själv och seg var för mycket .

Jag mådde dåligt tyckte det blev för jobbigt när han höll på som han gjorde , tårarna började spricka i ögonen så jag gick undan och då brast det bara för mig det gick inte att hålla i gen tyvärr.

han plockade väl till allt och Tim hade sagt till Simon att säga förlåt och sen frågade dom bara om dom fick gå.

Tim kom hem sen och packade sin väska med saker och tandborste för han skulle sova borta hos en kompis.

Och sen gick han och Simon och hampa skulle komma hem till 21.00 då göra sig i ordning för natten för jag ville också i säng , behövde verkligen sova .

men då kom tim hem och var helt förstörd och så ledsen , för han sak adekvat mig så mycket och sen hade kompisen retas och härmas och tagit Tims telefon hela tiden och pratat om mig så då började Tim längta efter mig så mycket.

Så han fick sitta uppe en stund och få lugna ner sig och bara vara en stund.

Sen göra sig i ordning och börja lägga sig för kl var smycket närmade sig ju 23.00 nu och gubben hade också kommit hem men nu så säger jag god natt och sov gott


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards