miasolrosenmaria

Alla inlägg den 18 juni 2014

Av miasolrosenmaria - 18 juni 2014 23:17

Sovit dåligt och Elias pigg som vanligt 04.30 lixom, ja och gubben vaknade av honom så han gick upp så och jag gick och la mig i gen.

sen sov jag väldigtcdåligt här på morgonen av någon anledning, vaknade och somnade och då sov jag väldigt kort vet intervall varför.

Men men bara att kliva upp när kl var 08.34 och så satte jag mig i soffan och kollade datorn och Elias ville bara mysa .

sen gick jag in i duschen och gjorde mig ordning och fixade , sen gick gubben och handlade frukost och då fixade vi det och det var sommar lov på tv som barnen också
ville se.

Sen gjorde jag i ordning Elias med ny blöja och kläder och sen fixa välling och han var såå trött och då satte jag honom i bil stolen och gubben fixade kött väskan och allt och sen var det ut och sätta oss i bilen och dra till uposala.

Då åkte vi till Willys och handlade sen till citty gross och handlade kött och sen blev det macdonald för slanten, var så länge sen barnen fick något där och dom var så glada och tacksamma för att vi åt där.

En sur liten Simon som sitter vid ett annat bord

Nu kom maten

Elias fick pommes

Så efter det så blev det hem färd och när vi kom hem var det ta rätt på alla varor och lägga in i frys och kyl och greja , sen drog gubben och barnen ut till kompisar och jag tog Elias och gick till butiken och handla mjölk och smör.

sen när vi kom hem så klädde jag av Elias för han var så varm och jag tyckte det var väldigt varmt.

satte mig i soffan och Elias också och han fick en smothis och drack upp hela och sen ville han bara gosa och då somnade han förhan var så ttrött.

La han i sängen och jag satt och grejade på datorn och sen började jag fixa middagen och det blev fläskfile två stora bitars jag fixade kryddor och sånt på och sen in i ugn och kokade potatis och sen gjorde jag sås till.

Elias vaknade och då satt jag och mös med honom men han vaknade interna somnade om i stället , och då tänkte jag att då får jag lägga honom i gen för jag måste ta rätt på maten .

och då vakna han till och blev pigg, så jag tog upp honom och satte han i soffan där Tim och hampus satt och grejade vid datorerna.

Sen värmde jag mat till Elias men han ville inte ha någon och Tim och hampus dukade och jag ringde efter Simon.

Elias fick lite potatis och kött i en egen tallrik och sen satt vi och åt.

barnen fixade köket och vardagsrummet och sen gick dom ut.

Men jag blev helt pang bara sådär slit dålig i magen , värsta magknip.

Fick gå på toaletten och sen blev det göra ordning bad vatten till Elias , han behövde bada för mat överallt som han vände och vred på huvudet när jag skulle ge mat.

Sen ner och sätta på blöja och pyjamas och satte oss och kolla på sommar lov i repris och han bara mös där.

sen blev det halv åtta hos mig och barnen kom in och då var det dusch som gällde och byta om och sen film vid 20.00 för det fanns inget att titta på tv , jo så klart fotboll då om man så vill , men nej inte här inte här blir film i stället och glass fick dom till och läsk.

Och vi kollade på frost som är sååå bra .

Sen natta in barnen och jag kollade datorn och gjorde mig i ordning och kollade till barnen och sitter och skriver här och nu så blir det sängen och kudden som gäller .

sov gott nu alla

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards