miasolrosenmaria

Alla inlägg den 4 juni 2014

Av miasolrosenmaria - 4 juni 2014 22:17

Ojoj i dag var det upp tidigare än vanligt , men dock inte vid 06, 45 då lilla Elias vaknade så gubben tog honom och fick byta greja och sen busa med honom .

Jag sov en timme till behövde verkligen det för att orka med denna dag .

gick upp och in i duschen snabbt och klädde på mig och fixa mig sen fixa välling till Elias och byta och klä på Elias och sen ge honom välling , sen tog jag te och smörgås och sen var det dags att göras k ordning för att sätta sig i bilen.

Men först till skolan för hade problem med Simon när han skulle gå till skolan , han vägrade sätta på sig skor och sen gjorde han det till Slut men hade packat ner fotbolls skorna i väskan som han inte fick , därför måste jag hämta dom innan vi åker vidare till skolan.

Tim

Lill pluttis sover

Gubben i backspegeln

Här kommer Lenna katten

Ja då var vi framme i uppsala på habilitering där Tim ska träffa sin läkare som vi fick snabb tid till .

och här sitter vi i väntrummet och väntar nu då .

När vi var klara så åkte vi i väg till sank Per uppsala där gubben skulle fixa en sak , vi satt i bilen och väntade för orkade bara inte gå ur och i bilen .

Jag ringde mamma för skulle fråga henne en sak , men hon stod i kassan och skulle ringa sen när hon kom hem för hon var i stan , och då sa jag att det var vi också och då väntade hon vid city gross tills vi kom dit .

Och sen var vi på väg och fick träffa mamma och små prata lite och jag fick fram frågan och hon skulle hem och kolla i genom almanackan.

Sen gick vi in och tog en korv till Tim och sen handlade och Elias fick mat innan , sen blev det till hampus skola för utvecklings samtal för honom .

Men det hade hans fröken inte skrivit in så hon blev väldigt paff och fundersam och hade tid hos läkare, men vi tog en snabt samtal i alla fall.

Sen blev det färden hemåt och det var grått och mulet men väldigt varmt ändå .

På vägen hem.

Väntar på lots bilen

Ny asfalt läggs

Sen äntligen hemma , och vilken huvud värkjag fick och det hhade jag även i går , så det var ju ta värk tabletter snart, och sen tog jag en fika med te och smörgås för att få i mig något.

Elias hade jag lagt i sängen för han hade somnat i bilen , men vaknade efter en stund och han blev pigg och glad , men mös i soffan mellan Tim och mig och busade med Tim .

Sen satt jag vid datorn en stund och fixade med lite spel och sen var det börja med maten och då blev det rester från i går som var kvar av.

Elias fick en kaka och låg på golvet och mös och Tim sitter bredvid och kollar på tv.


Efter middagen så drog alla barnen ut och lekte och var med kompisar.
Elias var pigg och glad och fått ny blöja men var utan kläder och det tyckte han var jätte skönt.

Kom på att fixa hampus säng och då passade jag på att vattna blommorna på över våningen.

Sen busade Elias med mig och med bollar och var sååå glad.

Sen var det göra i ordning Elias och fixa välling och natta in honom och kolla på halv åtta hos mig , sen ringa hem barnen och dom göra i ordning sig och sen blev det yngsta mädterkock, sen natta in barnen ochddå blev det obduktion på mickel Jackson och nu ska jag själv inta sängen .

najt najt för i kväll

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards