miasolrosenmaria

Alla inlägg den 16 juni 2014

Av miasolrosenmaria - 16 juni 2014 22:29

Jaha i natt sov jag skir dåligt av någon anledning , så djäkla jobbigt när det blir så ,
japp sen vaknade Elias men han fick komma till mig och mysa i stora sängen och greja med sin snuttis som han älskar så mycket .

Jag låg kvar och bara var , det var riktigt skönt ändå och sen var deg någon som kom i dörren så var det Tim och han ropade på Elias och gick in till vardagsrummet och satte på tvn för att kolla på bolibompa och Elias var med honom.

Jag låg kvar i sängen och bara blundade föratt få vila lite och sen kom ggubben son varit borta .

Och han var tvungen att ringa ett samtal för det hade hänt någon nånting vad vet jag inte , orka lyssna jag , näääeee verkligen inte det skiter jag fullständigt i och sen var han tvungen att åka och hämta en person till uppsala .

inge konstigt alls , men deg är som vanligt vi finns inte , kan lika gärna gå under gjorde ju, tror fanns inte han skulle märka något ???

lika bra det kanske .

ja ja det blev att jag låg kvar och slumrade och sen kom hampus och Simon och höll på att greja i sängen med kuddarna och Elias var med han också , så jag slumrade inte med där utan gick upp och satte mig i soffan , Simon och Tim skulle till butiken och handla bröd , och hampus ville inte vara med Elias så jag kunde duscha , nix fick vänta tills dom kom tillbaks från butiken då .

Sen kom dom och då fick Elias sitta med och äta smörgås och då duschade jag och klädde på mig , sen tog jag en tallrik kräm som jag typ levt på nu i några dar då.

typ morgon, lunch och middag och kväll hahaaa

sen satt jag och kollade på tv och ringde gubben för kl var 10.30 och han skulle ju komma tillbaka innan 12.00 föratt hämta ut ett paket , för jag kunde inte eftersom han hade pengarna.

Men det hände inget där ännu så jag ringde 11.10 då var han på väg och jag satt och kollade på hem till gården och lekte med Elias och vid 12 skulle hampus cykla till butiken och möta gubben med pappret och min legitimation så han får ut det.

Och när jag satt där i soffan så somnade Elias för han var så trött och det förstår jag för han somnade sent k går och sen hade han fått bada här på morgonen, och det var Tim som fixade det.

Så duktig.

sen kollade jag klart på hem till gården och sedan var det holby city och då gjorde jag lunch till grabbarna gubben hade åkt till baks till uppsala.

Jag mös i soffan och barnen kom hem och åt och jag kollade på strängaste föräldrar.

Sen efter ett tag så vaknade Elias och då var det bara mys hos mig i soffan och han var vaken men lite slö och pumsig.

Men sen fick han fatt och då gjorde jag mat till honom eftersom han inte ätit eftersom han sov väldigt länge för kl är typ 15.30 så han fick mat och yoghurt och sen var han mätt .

sen funderade jag på att ta in tvätten som jag hängde ut i går för det såg verkligen mörkret på himlen, men först byta blöja och Elias vart ju hur glad som helst när jag öppnade altan.

Sen kom grannen ut och då stod vi och pratade om vädret annat och det var inte så speciellt skönt ute kan jag ju säga , sen gick
hon in och jag tog Elias till altan och sen plockade upp klä nyperna som Elias haft ut, och sen in med tvätt korgen full med torr tvätt.

sen börja med maten som blev kyckling bröstet som jag skar och la i en form och gjorde sås att hälla på och sen in i ugnen.

Gjorde i ordning ris i en kastrull och sen fixalite ppotatis till Elias i en lite kastrull och la lite fisk och sås i en tallrik som vi hade ätit i går och värmde i micron.

Sen mös vi i soffan medan vi väntade på maten skulle bli klar och jag plockade ur diskmaskinen och plockade i och satte i gång den.

Sen var deg ringa barnen och middag och Elias åt inte så mycket men förståeligt för han var nog mött, men han fick en egen tallrik med ris i stället och det åt han lite av.

Sen var det plocka undan och fixa sen satte jag mig i soffan och bara busade med Elias och 112 med liv och död var på tv och sen tog jag av honom dressen och han tycker det är sååå skönt då och jag hämtade två böcker som han fick titta i och det var intressant.

Sen kom barnen in och jag börja göra välling och byta blöja för att natta in honom för kl är 19.15

och jag tyclte inte man åker till andra vid den här tiden .

Och sen tyckte jag det var dags att duscha och så här i kväll innan vi ska kolla på film , det blir mycket sånt nu eftersom det är fotboll på 4 an och jag hatar det .

Så vi kollafe på planet 51 tror jag den heter.

Och barnen fick glass och jag tog ingenting.

Sen natta in dom och själv ska jag krypa under täcket jag med och få lite blund i domblå ooch hoppas en bättre natt.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards