miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 juli 2013

Av miasolrosenmaria - 6 juli 2013 22:15

ja då var man uppe tidigt som bara den så det var att lägga sig i gen och sova när elias var klar och då var jag jätte trött som alltid så det enda man vill är ju att ina sängen i gen för att få lite mer jonn blund i ögonen..


sen vakna i gen och då var ju klockan mer så då var det dags att kliva upp och barnen dom var vakan och satt i soffan och kollade på tvn, sen tog jag och ställde mig för att diska för den där förbannade diskmaskinen fungerade ju inte då, skit skit kul får jag ju säga, så det var ju bra att ställa sig och diska för hand som är sååå roigt sååå.


efter det så tog jag elias en stund och satt med honom och sen blev det duschen och göra sig i ordning och gubben kom med grejor så det var bara att börja plocka och det är så skönt för man får ändra om lite grann med hur man packar upp..


barnen var ute hela dagen och grejade.



barnen dom klättrar i träd och har jätte kul..



sen satt jag i soffan och kollade på tv och mös med elias och bara väntade på min bästa linda som ska komm förbi och det ska bli sååå kul att få träffa henne i gen för det vr ju som sagt ett tag sen nu..


ja sen blev det en snabb lunch för barnen eftersom vi ska äta i kväll också och då får dom inte vara mätta, så sen kom gubben med ett lassa i gen och det var ju inte dåligt som sagt, och sen gjorde han sig i ordning med dusch och allt och jag fixade till mig och klädde på mig och barn fick byta kläder och fixa sig.


sen så blev det promenad till knutby krog och käka pizza då och barnen dom har vrkligen frågat om det för dom älskar pizza.



väntar på maten


hampus fått sin mat


elias vill vara med


då var det hemgång efter ett tag och det var jätte mysigt och härligt att bara få maten serbrad och barnen fick glass efteråt och på folkparken ska scotts spela och det kommer man ju höra hem då, för så nära bor vi så det kommer bli intressant och när vi kommer hem så måste lina sättas upp på tvätt vindan så jag kan hänga tvätten som jag tvättat i dag.


sen lugnt i soffan en stund men sen blir det natta in barnen och mig själv.


Nej hörni nu så kryper jag till kojs för att få lite jon blund,ha en riktigt trevlig lördags kväll ni alla vad ni än gör, natti natti sov gott....



Ja ni har vart uppe med Elias och kan säga att det är full fart på folkparken ännu, musiken den dånar riktigt så man hör ända in, vi har ju typ bara några hundra meter bara dit och ändå kan man sova, såååå skönt så..





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards