miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 juli 2013

Av miasolrosenmaria - 9 juli 2013 21:30

ja då var man uppe tidigt och sen i säng i gen ör att få lite mer blund i ögonen, ja det är lixom nästan samma tider varenda morgon eller natt, eller vad man nu ska säga för något, mellan 01-05 tiden så vaknar elias och då är ju det väääldigt tidigt som sagt och han håller där runt hela tiden och då behöver man verkligen ta och lägga sig i gen, det är inte direkt så att man vill sitta uppe och vara vaken precis kan jag lov.

 

och barnen dom sover länge nu på mornarna och det är ju såå härligt måste jag säga så dom verkar vara så mycket tröttare nu sen vi flyttade hit, men det är väl alla intryck som dom får nu när vi bor mer centralt att få se så mycket och kunna göra så mycket mer, men när jag kom upp så satt dom redan och kollade på tvn och mös i soffan, sen blev det sommar lov som dom vill kolla p och jag ställde mig för att diska för hand då eftersom disk maskinen inte funka då, skit kul!!

nää det kan jag lova att det inte är fan va mycket tid det går åt till den biten som jag verkligen inte har alls, men som sagt måste ju dock göras i alla fall.

 

sen blev det in i duschen och göra sig i ordning och sen ta lilla plutten och sätta mig med och barnen dom gick ut men fick inte störa grannarna ör dom var inte alls ute just nu, och man vet inte hur dom är och vad dom gör på förmiddagarna så då ska man låta dom vara och få ta det lugnt och göra det dom gör i fred.

 

sen blev det att vi tog en promenad till en sjö tänkte jag men jag var såå osäker på vart det låg och hur långt det var så vi vände och då frågade jag en kommun gubbe som höll på att måla sten och träd med pilar och då berättade han vart det låg och att det var int så där jätte frächt att bda i då, men jag ville bara gå och se hur det ser ut, mn vi vände inte tillbaka utan gick hemåt i stället eftersom det var väldigt varmt och barnen törstiga och tyckte det var jobbigt att gå.

 

när vi kom hem så blev det göra lunch och då blev det mini pizzor som jag gjorde och sen efter det så satt jag med elias och simon tjatade på mig om att gå till grannen och det hade han gjort hela förmiddagen, jag pratade med gubben och han fick ta simon i luren och sen så sa jag till tim att dom kunde gå dit och leka och det blev full fart på barnen och så glada när dom fick.

 

men det blev tjafs mellan tim och simon då för simon kom in och var ledsen för tim hade knuffats i fotbollen och sen kom tim och han var inte alls glad och väldigt svår att få ur något från han vad som hänt och då hade dom givit han gult kort och barnen vet inte vad det betyder med gul och rött kort som grannarna för dom selar tydligen fotboll men inte mina barn, så han var ledsen för det var inte meningen att han skulle knuffa så hårt.

 

sen kom dom in för grannen skulle i väg och då sa jag att vi ska ta och gå och handla för pappa fyller år i dag så vi måste ha hem lite grejor.

 

och vi handlade lite bullar och kakor och fryst tårta, och dricka och glass fick barnen ta på vägen hem, och bråttom blev det för att lägga in tårtan i frysen så den inte skulle tina med tanke på värmen och sen sätta blommorna i vatten också.

 

dom här fina blommorna med kort fick gubben av mig och barnen...

 

  

 

 

 

sen plockade jag av bordet och gjorde fint och skrev i kortet och sen fixade jag i vardags rummet och grejade och sen började jag med middagen och det blev korvstroganoff och ris sen fikade vi och hade mys, sen gick gubben och la sig och barnen och jag satte oss i soffan och kollade på croccodil dandee 2 och sen kl, 20,00 så blev det allsång på skansen och sen sova för barnen och själv satte jag mig här vid datorn och grejade..

 

Ja har vart på väg att lägga mig men när jag var på väg så vakna Elias så fick sätta mig med honom och då kollade jag på morden i midsommar och nu har jag lagt honom och själv så har jag lagt ned huvudet på kudden och nu bara invänta jonn blund och sova då, natti natti på er alla...


men fick lov att gå upp i gen med honom i kväll så är han omöjlig men som tur vr satt jag inte länge alls, Alltså fan vaa det regnar här, hoppas bara det inte åskar för det blir inge bra alls när jag är själv med barnen eftersom jag inte alls tycker om den, nejj sova nu..


natti natti sov gott..

 

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards