miasolrosenmaria

Alla inlägg den 8 juli 2013

Av miasolrosenmaria - 8 juli 2013 21:45

då vakande man tidigt som vanligt och det är lixom rutin på honom men ändå lite olika tider när det är tidigt, från 02 - 05 tiden som gäller och där i mellan kan han vakna varenda natt och sen sover vi i gen och det varierar när han vaknar då.

 

Foto: Önskar er en härlig vecka..<3

 

ja sen blev det att elias somnade efter att vart vaken ett tag och då höll jag på med foton som jag skulle sätta i ramarna som jag köpt, och det blev en del och sen skulle jag skriva ut några som jag ville ha men va fan djävla skrivare som gör ränder i fotot och det var inge snyggt alls, så nu vart jag verkligen inte glad, bara skit med skrivare ju.

så jag visade gubben när han kom hem och han sa då får skaffa en riktig som du ska ha, JA ELLER HUR, man är ju fan gjord av pengar som sagt, bara gå och handla, ja ja det och det och det.

nej inte jag så djävla rik är jag inte som sagt inte vad fan jag vet i alla fall... huummmm

 

men jag fick tillalla ramar som jag hade köpt i alla fall men det andra får komma sen, måste ju inköpa mer ramar först på ikea för vill ha enhetligt med färg på dom nu tänkte jag..

 

 

japp nu är dom uppe på väggen fan såå skönt och snyggt det blev...

 

 

 

Ja fan sen middag men klockan dwn tickar ju fan aååå fort, barnen är hos ena grannen som kom hem i dag och har skit kul då, häftigt...

 

ja då ska barnen komma in och äta och det var svårt att få in dom eftersom dom har så kul hos grannen och lekte för fullt där, men dom kom in och var såå ivriga och viste inte vart dom skulle, hade skit brottom till toaletten och tvätta händer och allt och sen sätta sig vid bordet det var ju en del i sig, prata samtidigt och i mun på varandra och var såå ivriga att dom glömde bort att äta samtidigt som dom hade brottom för dom ville dit i gen och ögonen lyste av iver när dom pratade, dom var såå glada och lyckliga, grann pojken han var 9 år så var ju i samma ålder som dom nästan i alla fall, och sen så hade han en granne in på sig som hette simon och han var 10 år som också var där och lekte med dom så alla hade jäte kul tilsammans.


så dom gick efter maten i gen och då satte jag mig med elias och gav honom mat och kollade på halv 8 hos mig för att sen kolla på lotta på lissebreg.

och dom kom in sen vid 20, 30 och då göra sig i ordning och var sååå uppspelta av dagen..


men gu va härligt och skönt att se att dom mår såå bra och verkligen se deras lycka..


nää nu blirdet sova av för min del så zuzzzaaa gott nu.. 

 

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards