miasolrosenmaria

Alla inlägg den 18 juli 2013

Av miasolrosenmaria - 18 juli 2013 21:45

upp tidigt sen sova och sen vaknade elias i gen efter någon timme och jag satt och fundeade på om vi skulle ta bussen till uppsla i dag och om jag orkade med det, och det blev som sagt att vi skulle det så jag gjorde mig i ordning och sen klädde på mig, kollade vad det var för väder så man klädde sig rätt, sen kom barnen upp och då sa jag till dom att dom ska klä på sig lite bättre kläder för vi ska åka buss, och dom blev väldigt förvånnade över det och undrade vad vi skulle göra där..


sen när allt var klart och alla var klara md sitt och väskor packade till elias så gick vi i väg då till bussen för att vänta på den..



väntar på bussen.



då sitter vi i bussen nu då.




å¨väg till stadsparken.






elias ligger i vagen när dom andra far omkring.


fick gå till en tolaett för hampus hade slagit i huvudet så han blödde, men var inte stort sår men var tvungen att tvatta av det och sen ta papper med och sitta och trycka så det inte skulle blöda mer och han fick lov att sitta stilla medans tim och simon lekte för fullt då, och det blev jätte bra och såg bra ut så det var ingen fara sen.


sen tog vi och gick för att möta upp gubben som var hemma i knuby och sov viste inte alls att vi hade åkt till uppsla, men vi gick en bra bit och det var så härligt underbart att kunna bara gå vart man ville, vi skulle till media market för dom ville kolla om det hade kommit några nya skaylanders och jag skulle kolla om skrivare eftersom min är så djävla knäpp när man skriver ut bilder ..


sen drog vi till Ikea där vi skulle äta och gå och kolla på lite saker.




den här köåte vi till elias på ikea..

   



Nu så har jag krypit ner under täcket och ska få blund i ögonen och drömma sött, är såå himla trött nu, god natt gott folk och sov gött nu.. kramizxzz till er...


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards