miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 28 juni 2014

trött trött

Av miasolrosenmaria - 28 juni 2014 22:12

Ååå vas ska jag säga , somna nog inte förrän vid 02 tiden och sen upp vid 06.00 för då låg Elias och pep och gnällde så då gick jag upp och gjorde i ordning välling för att sen lägga honom i gen och få sova lite till.

Sen vaknade han i gen och då vet jag inte vad klockan var tyvärr , men gubben var vaken så han tog Elias och fixade med blötte och allt och jag gick och la mig i gen för gu va trött jag är.

Sen vaknade jag och då var kl. 09.45 i alla fall och då gick jag upp men var inte riktigt i någon accen på mig alls och frös gjorde jag också fanns så kallt det var i rummet , så det bidde på med morgon rock och sen tofflor på fötterna.

Sen te och smörgås och elias satt med och skulle äta kräm men ville inte ha, då fick han smörgås rån och det åt han i stället och drack lite te.

Sen satte jag mig i soffan och Elias busade med Simon och ville sitta i en liten stil han också precis som Simon gjorde.


Sen började elias bli jätte grinig så jag fick lov att säga åt Simon att ta bort stolarna och jag skulle försöka söva honom men han ville inte alls sova utan fmgick bara ner hela
tiden och blev mer grinig och ville inte vara på golvet heller av någon anledning.

sen bytte gubben blöja och jag tog honom och han ville inte att jag satt mig ner utan fick stå upp ned honom och efter ett tag så kunde jag äntligen sitta ner i soffan och han
bara låg och mös hos mig jätte länge men inte sova , nix det skulle han absolut inte göra fast han var så trött.


så han klättrade ner efter ett tag och blev jätte pigg i stället och började greja och ha sig och och leka så klart och sen blev det fixa lunch till honom för att han var hungrig och han åt med god aptit och sen blev det natta in honom och han somnade ju så fot då, förutom lite gnällig och ville inte alls först men sen sov han.


gubben drog till uppsala och skulle fixa med något, sen gick jag in i duschen, ja lite sent men det blidde så i dag då inget att göra åt.


men sammtidigt jag var såå trött så i dag vet jag inte om jag orkar göra många knop om man säger så , hi hii.


japp jag satte mig vid datorn och spelade lite för att pasa på medans knatten sover, och sen fixa lite på denna sida som jag missat att göra och lägga in.


sen efter ett tag så vaknade elias och han var ganska trött så när jag satte mig i soffan så somnade han i gen och där satt jag med honom och bara var.


så skönt egentligen men stt ju inte så där jätte skönt om man säger så, men det var bara att rätta till sig lite smått och gå och hämta en liten filt att lägga på elias som bara hade blöja på sig, så han inte skulle bli kall.


men sen efter att sovit ett tag så vakmade han till och gick ner från mig bara så där och blev så pigg bara så där och började leka och ha sig.


sen  ytte jag blöja och klädde på honom och då började han leka med sin vagn och gå omkring med den och hade jätte kul.


 


 


 


sen blev det fixa middag och barnen dom drog i väg och handlade godis till i kväll och sen lite annat som behövdes hem.


och jag fixade en snoddas som vi kunde ha till i kväll och här är den färdig och in i frysen så chokladen skulle stelna.

    
sen gjorde jag middagen som blev fisk i ugn och stekpotatis till, och när jag står och skär och grejar på bänken så vill elias ha allt och han fick en potatis bit men ville inte ha den så jag skar en gurk bit och den tog han och åt, sen när allt var i ugnen så tog jag en kopp the med mig in och satte mig i soffan och elias satt med sin gurk bit och åt.





sen blev det middag och ringa hem barnen som var ute och lekte och kom och åt sen gjorde dom köket och jag tog det lugnt i soffan och bara va, och elias var på över våningen och var med tim sen ville han komma ner och då fick han lite ost bågar att äta på medans han tittade på bamse som gick på tvn.






sen fick elias lite glass och åt med god aptit och sen göra välling och byta och sätta på blöja och sen natta in honom för nu är han trött och han somnadeväldigt fort.


sen blev klockan 20,00 och då började sommar krysset som vi satt och kollade på och barnen åt sitt godis och bjöd mig lite också men jag åt ost bågar och lite potatis chips.


sen när programmet var slut så gjorde barnen i ordning sig för natten och la sig i sängarna och jag gjorde mig själv i ordning och nattade in för kvällen.


sov så gott nu.. mia/       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards