miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 6 augusti 2015 20:45

god morgon på er och i dag så är det ju som sagt min födelsedag och ja det är inget märkvärdigt kan jag ju säga, ingen som kommer i håg en och jag får ingenting heller så vadå fylla år, det är ju bara skit.


när jag kom upp så ligger alla barnen på golvet och kolllar på fil på hampus dator.


 


ja det blev att planera denna dag eftersom vi måste ju åka in till uppsala och handla i och med att vi ska i väg över helgen och sova borta i en stuga på en camping, och så var det hämta upp sabina och pojkvännen.


och det blev att vi pratade med barnen och så blev det att vi drog i väg på vägen och ska handla.


 


så det blev på willys som vi drog in på och plockade i hop det vi behövde och sen så hämta dottern sabina och david och så hem och då var jag ju tvungen att gå till butiken för glömde ju bort 2 saker som vi inte hade hemma , och så gick vi hemåt och då blev det fixa till min egen tårta och jag gjorde den efter barnen så dom kunde äta och som dom tycker om.


 


sen så blev det ju sol på eftermiddagen och full fart där ute med att spruta vatten och jaga sabina och david som elias tyckte var jätte kul så klart och han had ejätte kul där ute får jag lova att säga.


         


det var ju kul att min dotter ville komma och fira mig i alla fall och jag fick även en present av henne en jätte fin härlig blus, som var i jätte skönt tyg.


ja sen gick ju kvällen och dom tog bussen mot uppsla och här blev det bara lugnt på kvällen och packa väskor och fixa med allt som vi ska ha med oss, och kolla i genom barnens väskor och se till att dom har allt med med tröjor och byxor och annat.


sen vika masa tvätt och plocka fram säng kläder som ska med också, och så natta in barnen och fixa med det och så själv i säng och sova för att komma upp i morgon.


så natti natti .


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards