miasolrosenmaria

Alla inlägg den 7 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 7 augusti 2015 21:30

morgon morgon på er och här är det full fart på morgonen med allt vad det är och fixa med allt som ska med och mat och allt och packa in i bilen.


och här är all packning som vi fixade klart i går kväll.


 


men det är ju inte allt utan det är ju så mycket mer som ska till som åker in i bilen direkt som kylväska och torrvaror och annat.


men sen så var allt packat och så bara hoppa in i bilen och så var vi i väg så härligt och så skönt och så är det ju sol i dag också väldigt varmt kan man ju säga.


och så kom vi fram och så nyckel i handen så kom vi till stugan och det blev en annan en den vi hade bokat, och så mycket större och det var ju skönt.


   


och så här der det ut inne och det är ju riktgt mysigt ju.


     


stugan i heleht utan bilen så klart och den är ju så mysig bara att titta på.


 


barnen på trappan, men fattas en då.


 


ja hampus han var på väg någonstans.


 


ja gubben han drog i väg och skulle hämta en mamma och barn i bro station och då blev det bädda sängar för mig och fixa där inne med barnen .


och så här står jag där ute i det vackra björknäs.


   


sen kom gubben tillbaka och då hälsade jag på henne och fick en jätte kram coh det kändes så härligt och gött, som vi kände varan sen tidigare, fick en jätte bra kontakt bara så där och det var ju så härligt.


sen blev det mulet som bara den och såg mer ut som det skulle bli regn alltså, men det kom inget.


jag gick och hälsade på hos andra familjer som hade komit och det var verkligen såå kul att träffa andra familjer med många barn och så härliga och trevliga och kul att bara få träffa nya människor och vänner.


här har barnen satt sig vid bordet utan för och nu så väntar vi på att gå till tältet där vi ska äta tillsammans den mat som vi beställt till i kväll och det skulle bli grillade hamburgare och sallad till och annat.


   


ja här så träffar vi fler som kommit och som har instalerat sig i sina stugor och tält och husvagn som alla ska bo i, ska bli en jätte härlig helg tillsamamns.


       


åå ¨så gott allt var tyvärr så missade jag att fota all den fina maten som vi blev serverade med, men gud så mycket mat det var och mätta blev man kan jag lova.


sen så drog vi till stugorna och så blev det sitta ute tillsammans och umgås på kvällskvisten och bara mysa och ha kul och snacka tillsamamns, så underbart trevligt vi hade det.


men nu så blev det dra mig tillbaka och sova och natta barnen .


sov gott nu alla där ute och hoppas verkligen en bra och härlig dag i morgon.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards