miasolrosenmaria

Alla inlägg den 31 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 31 augusti 2015 20:15

ja ny vecka med början av måndag och vakna tidigt eftersom jag ska väcka Hampus och han gick upp som ingen ting och var väldigt pigg ändå för att vara måndag.


så fixa frukost och sen så vänta på taxi som ska komma vid 07,30 och i dag stod han inte där ute så blev väldigt fundersam och gick in och väntade på den , för ville inte stå där ute i kylan och vänta , nej inte jag utan det är inne som gäller.


ja sen så var han i väg då och så in och dom andra 3 hade inte vaknat ännu så jag tog en opp te och satte mig i soffan och myste en stund, och sen efter ett tag så kom simon upp och hade klätt på sig och sen kom tim och smög .


och sen hörde man dörren och då var det elias om öppnade och stängde och var väldigt sur, så fick gå dit och ta honom och då gick vi på toaletten och satte han på pottan.


sen blev det blöja och en tröja och mysa i soffan till bolibompa och dom andra satt och åt frukost, och medans så satte jag mig och skrev till deras lärare om läxa och engelska som jag inte kan och vill inte ha hem sådan läxa hit.


   


ja när dom också kommit i väg till skolan så blev det frukost och då åt han yoghurt som han tycke rom och det går bra i balnd och inte bra, varierar från dag till dag.


   


och sen gick jag in i duschen och fixade mug och sen vart det slänga i en maskin tvätt och sen satte jag mig i soffan och då lekte elias för fullt på golvet.


 



och sen så höll jag på med datorn och fixade och så kollade jag på tv och så klart hem till gården som jag älskar att kolla på , men varit uppehåll över sommaren då.


och sen så gjorde jag mig i ordnin g och klädde på elias som hade ätit lunch och så tog vi vagnen med som han fick sitta i för att gå till butiken och hämta ett paket från H & M  och då fick vi skynda oss dit därför så fick han sitta i den dit, annars brukar ju han gå om man säger, men han fick gå hem i stället för paketet var ju stort så då var det tur att man hade vagnen , annars hade jag inte fått hem det. hahah  


så när vi kom hem så tog vi lite fika först innan vi öppnade paketet och sorterade kläderna eftersom jag hade beställt till alla barnen, fast lite mer till elias och hampus som växer och behöver lite mer.


och elias han var så glad och överlycklig över kläderna som han hade fått och sen kom hampus så då började han pröva sina och elias prövade sina och kunde ha allaihop så härligt, vissa var väl lite stort men inte för mycket, det hade blivit för litet om storleken var mindre ju.


så förbannat svårt att beställa med tanke på att elias är så kort men ändå kan han inte ha den mindre storleken , utan det är ju 104 han ska ha nu.


och här leker han med kartongen så klart.


   


ja sen blev det middag som ska göras och då blev det kyckling gryta och ris och så kom dom andra 2 hem och då prövade dom sina kläder och alla var så nöjda över sina kläder.


och sen middag och så blev det natta in elias och då satte vi på en film och kollade på för det gick inte att kolla på tv, hade ju bara 4 an och det har varit så hela dagen tyvärr inge kul alls.


sen när filmen var slut så blev det natta in barnen så dom kommer i säng och så myste jag i soffan och kollade på tv och sen gick jag själv och la mig.


så natti natti .


kramar / mia   


den här är ju så bra.


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards