miasolrosenmaria

Alla inlägg den 18 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 18 augusti 2015 19:45

då var det morgon i gen , tan man hinner inte med i bland, dom går liksom för fort i bland , vill ha lite längre dagar och att tiden kanske skulle gå lite aningen saktare skulle ju vara bra i mellan åt, men det kan man ju inte få alls.


men ja i dag så är det skola då som gäller och gubben var hemma i dag och tog hampus som ska åka med taxi, och är jätte svår när det är ny taxi chauför så då måste gubben åka med i början, men då had evi ett problen hampus gick inte upp när guuben väckte honom utan sa till kig då.


så jag fick gå upp och säga till hampus och då var ju han trött som sagt och det är ju förståligt, men det var ju bara att gå upp och så gav jag han kläderna och han sa att pappa skulle inte väcka honom utan jag.


men så klädde han på sig och sen var det ner och äta frukost och fixa med allt sånt och då gick jag och la mig i gen en stund och behövde inte gå up just nu fr dom andra 2 dom börjar ju inte förrän 9.00 men gick upp kl 8 och in i duschen och fixade till mig för jag skulle följa med dom och så fixa med elias också .


och sen så var vi på väg då.


     


det var samling utan för skolan där expressionen är och på trappan står rektorn och välkomnar alla och sen ropar hon upp 6an och deras fröken och så fortsätter det så och alla går in till klassrummen och jag följer med simon för han vill att jag är med en stund tillsammans med honom .


och då blir det mycket information och så visade fröken lite saker som dom ska göra i veckan och det belv 2 nya fröknar som dom fick träffa som gick runt och presenterade sig för, en logpet och en som ska vara extra mellan 4,5 och 6 och även vara på fritids.


och jag satt med elias tills dom skulle gå runt och kolla av skolans gränser och då gick vi 2 hemåt och så blev det söva elias och själv ta och gå ut och sola så klart , kan ju inte missa solen det går bara inte, är så beroende av den och den ger meig glädej och den gör så jag mår bra hela jag, eftersom den här årstiden är den bästa för mig med sol och värme och ljusa dagar och kvällar, inte det där mörka som ger så negativt hos mig.


men här är jag när vi kom hem.


   


och när jag ligger där så kommer elias upp oc då går vi in och myser i soffan en stund och sen går jag och fixar lunch till elias och efter det så går vi ut och är ute och han håller på med sin boll som han sparkar på och grejar.


 



ja elias han har roligt för sig själv och hittar på grejer och fixar så kul att se att han kan roa sig själv.


här har han sina 2 spry flaskor som han brukar spruta me doch nu så gungar han dom.



solade och sen så blev det vänta på barnen som skulle sluta någon gång och så kom simon och tim och sen var det hampus som ska komma med taxi och det vet jag inte riktigt när han kommer så fick klä på mig och sätta mig på framsidan och vänta och vänta och se när han kommer.


sen kom han äntligen men tog lite tid som sagt , men nu vet man ungefär när han kommer komma på dagarna i alal fall och det är ju skönt.


sen så gick elias och jag till butiken och handla lite och så hade jag köpt lite kläder till vintern av grannen så jag skulle ta ut pengar till det också och sen gick jag förbi där och betalada henne så det var klart och färdigt, lika bra att få det avklarat i och med att lätt för att glömma annars liksom så onödigt.


sen blev det middag och barnen hem och äta och så blev det glass efteråt och så mumsigt som det är .


   


sen så tv mys och bara slappna av en stund och elias göra sig i ordning för kvällen och välling och sova och barnen satt och kollade tv när dom bytt om och hade givit mig alla papper som dom fått med sig som ska skrivas på och sen så packa sina väskor och allt som ska med i morgon.


för tim och simon så blir det bad så då måste ju badkläder med och vatten flaska .


sen så blev det natta in dom så dom orkar upp i morgon och själv så satte jag mig och skrev på alla papper och det var ju lite olika för varje barn och då hålla reda på dom och hålla ordning också.


sen så gjorde jag mig i oprdning för natten jag också, så sov så gott alla.


kramar / mia   
  
 




Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards