miasolrosenmaria

Alla inlägg den 28 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 28 augusti 2015 19:15

då var det ny dag och ny morgon och ganska pigg var man ändå och hampus han gick upp och inga problem alls, så skönt så då var det bara att gå ner och fixa till frukosten till honom och sen fixa tvn, och så bara ta det lugnt en stund innan taxi ska komma så skönt och hampus behöver man inte stressa på heller.


och dom andra dom sover gott än så länge och det är skönt, för dom behöver inte gå upp ännu eftersom dom börjar inte förrän kl. 09.00 på morgonen.


sen så när hanpus åkt i väg så kom dom upp en efter en och även elias som sover väldigt länge och det är ju välbehövligt som sagt och så blev det fullt hus och full rulle med frukost och massa saker som dom ska packa och allt.


så duschen och så bara vara ett tag och sitta vid datorn och greja och sen så börja göra mig i ordning och även elias efter han ätit lunch och så kolla väska och sånt, för bestämde mig för att åka in till uppsala för att handla lite till kalaset som är billigare att göra i uppsla än här i byn.


så vänta in hampus före och dom andra och så blev det att simon följde med och dom andra 2 gick till en kompis och spela dator så dom ville hllre det och det gick ju bra för då vet jag ju vart dom är.


vöäntar på bussen då.


     


sen när vi kom till uppsala så blev det gå till macdonald för att äta, men fasike så mycket folk det var där , så det gick inte att ställa sig där för det var så mycket och inga platser att sitta vid heller, så då gick vi vidare till max i stället som inte låg så långt bort.


så där satte vi oss och åt i stället och sen så gick vi mot willys för det var ju där vi skulle handla och gubben skulle komma dit sen och hämta varorna för jag skulle inte kunna få med dom till bussen.


men först när vi kom så var det toa besök så klart .


väntar på simon.


     


så blev det handling sen då och det blev en hel del som jag skulle ha hem och som fattades där hemma, och så tog gubben påsarna och jag tog det som vi skulle ha på kvällen, och så gick vi till bussen och gubben skulle i väg en snabbis och hjälpa någon med en dörr som inte gick bra med.


så satt vi p bussen och här så har vi kommit hem och är på väg från bussen och hem och då tog jag på den fina månen som lös så fint där uppe å himlen.


 


ja så kom gubben efter en stund och då var det bara packa in varorna och sen göra i ordning välling och natta in elias osm var trött och sen barnen i säng och tim skulle sova hos en kompis , och tårtbottnarna hade jag fixat på förmidagen så dom låg i frysen.


ja så kollade vi på en fil simon och hampus och jag , och sen blev det sova för jag blev för trött och behövde sova jag me, sen natta in barnen coh mig , så natti natti gott folk.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards