miasolrosenmaria

Alla inlägg den 16 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 16 augusti 2015 19:30

ja då var det ny morgon och så fixa presenterna till tim och dom städa över våningen så den blir klar innan han ska i väg, och här så tar dom det lugnt med lite spel innan tim ska i väg.


 


och så har jag sövt elias osm ligger i min säng och sover så gott och så skönt, vill få in rutiner på det nu för blir såå slut när han vart vaken hela dagen så behöver sova en stund på dagen.


 


och så blev det lunch till barnen eftersom tim ska i väg efteråt så då ska han ha lite i magen innan festen för där blir det ju mycket gott att äta antar jag, men behöver även lite mat också.


och så har elias vaknat och han gick ut och grejade i sandlådan direkt eftersom balkong dörren var öppen och han älskar ju att vara ute, så han är väldigt snabb när den är öppen och medan han satt där så fixad ejag lite lunch till honom så han får i sig lite också.


 


och här står gubben och diskar och hampus står bredvid med plattan för att visa ngot spel och fråga om ett annat tror jag han ville veta om, haha


   


och här sitter nu elias på alltan och äter sin lunch och han har sin plats där han ska sitta också och är väldigt bestämd med det.


 


och sen så älskar han att åka på sin bil och här så vill han ha sin båt efter också så det fick pappa fixa till så den satt fast efter bilen och det tyckte ju elias var jätte kul så han körde och körde med sin bil och hade koll på om båten följde med, men så vickade båten och simon ska ju vara där och sparka till den men den vickade då åt andra hållet, så han ska ju vara lite tuff som sagt.



men sen efter ett tag så tyckte jag det var dags att gå in och då satte sig elias och lekte med sina bilar på golvet där han hade satt dom på rad och grejat.


   


och här sitter grabbarna simon och hampus och spelar och gubben kollar på tv och väntar på att hämta tim snart då, och så blev det fixa middag som ska göras .


 


sen vart det bara en lugn kväll och jag vek en massa tvätt som har legat och legt och bara fyllt på hela tiden efter varje gång man tvättat och nu kände jag att det var väl dags att få undan den någon gång, visserligen är den ju inte i vägen och inte sysn eftersom den står i tvättstugan då, men man vill ändå vika och få undan och barnen vill ha kläder också som dom ssknar . hihii


ja så var den dagen avklarad och nattat in elias och barnen myser med tv och snar lägga  dom oockså för att komma in i rutiner med tidiga kvällar, eftersom skolan börjar ju den 18 här.


och själv satt jag och läste för dom som jag gör varenda kväll för´dom tycker det är så skönt att ligga och lyssna på innan dom ska sova.


och sen gick jag ner och satte mig och kollad epå tv en stund och tog en kopp te innan jag själv ska lägga mig .


så sov så gott nu och hoppas på sköna drömmar om allt fint och härlig.


kramar / mia   




Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards