miasolrosenmaria

Alla inlägg den 20 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 20 augusti 2015 20:45

Ja I dag blir drg inge sola av , så mulet där uppe på himlen , så kanske ska ta hand om det förfallna hemmet som inte fått sig en städning på ett bra tag för att jag hellre ligger och solar .



och här så busar elias i soffan då.


 


ja då så har man suttit och fixat med min blogg hela förmidagen och så sövt elias och ja tiden går ju som sagt väldgt fort när man håller på med något som mna också vill göra klart, och tyvärr så har jag inte kommit in i duschen ännu och klockan hon är ju ty 11,00 och jag sitter fortfarande i morgon rock och nu kanske man skulle ta sig en dusch till slut då..


Solen kom fram så det blir ut och sola så klart , är beroende av solen .


 


elias han har full fart där ute och gick in och hämtade sin stora boll som han tycker om att hålla på med och greja med så klart och passar ju så bra med tanke å att det är så bra väder ute.


 


elias äter päron och det är ju aldeles ny smak för honom, men han tyckte det var gott och åt upp altihop.


 


ja här sitter elias på en annan boll och grejar med sin stora boll och bara myser.


 


Ja har legat ert tag och ja så här blir man och nu ska jag lägga mig i gen


 


sen ville elias ha banan och det är något som han verkligen tycke rom och mätar ju också väldigt bra och fick då ett foto när han presis ska äta också. humm


 


 


sen var det att börja göra sig i ordning och fixa till mig och plocka fram kläder och packa liten väska med extra blöja och lite varmare kläder till elias och sen en kofta till mig själv.


och så klä på elias och byta blöja och allt sånt och sen kom hampus hem och han tog det bara lugnt och jag kolla när bussen går och så kom simon och tim hem och då fick en av dom skynda sig till butiken för att köpa pommes och sen så skulle jag med bussen så då möta simon som hade cyklat.


och sen skulle han ju följa med mig och då var han ju tvungen att cykla hem för att hämta sin telefon som han hade hemma på sitt rum och det blev lite stressigt, simon och hampus skulle vara hemma och gå till en kompis och sitta där och spela en stund tillsammans, så dom ville inte förlja med alls.


står och väntar på bussen .


 


 


jag i min helehet då


 


en groupi så klart när vi satt på bussen.


 


haha ja elias han tryckte på knappen han också så detta blev då.


 


på elia soch mig.


 


ja sen så kom vi till uppsala station och så gick vitill pressbyrån och fylde på ett busskort och sen så tänkte jag att vi går till gubbens jobb för han had eju inte slutat ännu och det är ju inte så där jätte långt att gå .


så vi traskade och det var ju såå skönt och härligt väder också och varmt.


sen kom vi fram och vi gick lite längre för där trodde jag han var men han hade ju gjort klart och skulle bara åka en bit och lämna bilen så då åkte simon med honom och elias och jag gick dit och elias fick gå för han tycker om att gå och det är ju såå skönt.


och här står vi och väntar på att gubben ska komma ut från dörren där han ska stämpla ut och fixa och hämta sina saker.


     


sen så gick vi tillbaka mot centrum där vi skulle äta på macdonald och få i lite mat eftersom det blir så sent och dom andra 2 fixar något där hemma med pommes och kebab.


här sitter elias och greja och har sig.


 


simon


 


gubben.


   


och så elias .


   


sen så såg jag klockan tickade i väg och skulle ha gått och handlat men jag tog bussen hem eftersom det tar ju 1 timme att åka bussen hem och då skulle vi vara hemma typ 20,00 och barnen ska ju göra sig i ordning oc komma i säng och sen så ska ju elias sova också å därför så får det bli handling en annan dag i stället.


så när vi kom hem så blev det fixa med elias och göra välling och natta in honom och barnen byta om och fixa sig för natten och sen prata tim med mig om han ska ha kalas och vad man kan göra och sånt.


och det belv väldigt mycket på en gång liksom, men elia ssomnade och sen var det barnen i säng och så läste jag en stund för dom och så blev de tbara slappa i soffan och kolla på tv en stund innan jag själv gör mig i ordning för natten och ska i säng.


så natti natti och sov så gott.


kramar / mia   





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards