miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 9 augusti 2015 20:45

ojoj ja vknade och jag är väldigt trött, ville bara fortsätta sova, men det gick ju inte utan var bara att gå upp och så på toa och sen duschen så klart och så börja plocka ur sängkläderna och så vika i hop dom och sen slänga ut mattorna och allt.


och barnen packa i hop sina väskor och så blev det diska upp efter frukosten och så och sen torka av bord och bänkar och kasta soppor och gubben packa bilen.


sen så soppa hela stugan och torka av golven och gubben han körde i väg med lite grejor och så blev vi kvar och barnen hade plockat ur badkläder och handduk för att kunna gå till stranden och bada sen, men först så prata lite medgrannen innan dom skulle åka hemåt till sitt och krama om och allt sånt.


sen hade alla dragit i väg och då gick vi i väg till stranden men barnen ville hellre spela mini golf och då gjorde vi det och hade kul där.


sen när gubben kom så blev det glass för alla och dom tyckte det var jätte gott och mysigt.


 


sen blev det faktiskt upp till stugan och duschen och fixa elias som hade bajsat och så byta blöja och nya kläder till honom.


sen så åkte vi hemåt för nu var han så trött lilla pluttis så han behövde sova den lilla biten hem som är en bra bit ändå, och det var riktigt skönt att komma hem.


hem ljuva hem ..mmm


och elias han höll på med ina bil och grejade.


   


och simon han satte sig och spelade på plattan och bara myste och hade det skönt i soffan och jag orkade ingen ting alls, så packa upp det gör jag en annan dag.


 


elias dricker mjölk var väldigt trörstig så klart.


 


och så var tvn på och den tyckte elias var jätte kul att äntligen få titta på .


 


middag blev enkelt i dag och sen så blev det fixa till sngar och allt sånt coh så göra i ordning barnen för natten eftersom det vartit så sena kvällar nu och själv så ska jag också lägga mig nu och då är kl bara 20,30 men jag är såå trött eftersom jag inte fått ngon bra sömn på nätterna.


så natti natti alla gulliga där ute.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards