miasolrosenmaria

Alla inlägg den 22 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 22 augusti 2015 19:30

ja då var det lördag och simon ska ha poolaspel i fotboll i dag, så han måste i väg tidigt och så skulle gubben köra tim till en kompis , och sen skulle han vara med på fotbollen och hjälpa till där och vara matchvärd , så hampus och elias är bara hemma med mig.


och jag gick ju ut och solade medans det går för det är ju väldigt varm och klarblå himmel så skönt så skönt för mig och jag bara njuter av varenda dag som solen är framm eoch värmen är här.


och elias och hampus busar med vatten flaskor och leker för fullt, och det är full rulle på dom och mycket skratt och glädje när dom far omkring på gården och även inne i mellan åt, det är ju bara såå härligt och underbar och bara ligga och här och lyssna på det härliga skratten som kommer i luften av dom små härliga barnen..


och när mna ligger där och lyssnar på deras lek och skratt så går ju tiden så väldigt fort så det är ju dags att göra lunch till elias och hampus och sen göra oss i ordning för att gå till svärdens där simon spelar fotboll.


och han hade inte mycket att äta så jag tog med mig en banan, äpple och choklad så han får energi och 2 flaskor med vatten för att dricka mycket med tanke på värmen och all energi som han gör av med på fotbollen och springer så mycket.


här så ska simon kasta ut bollen.


   


och dom hade även lufgevärs skytte och här ska hampus skjuta och det tycker han blir spännande.


     


och det var ju tävling där man kunde vinna presentkort, och det var ju väldigt synd att han inte kom dit men väldigt nära var det i ala fall, så det fanns ju det att göra på den här dagen och sen så var det springa också och simon han var med och sprang 2, 4 km fast han hade spelat fotboll i 3 matcher liksom, ja han orkade det med.


men sen gick jag hem behövde byta på elias och så börja jag tömma poolen för det var dags nu, var så less på den och ingen badade i alla fall inte i den så då är det ingen ide att den står där och tar plats och bara sammlar massa skit som jag är så less på också.


Maria Siwungers foto.


sen blev det göra middag och så tim kommer senare, följde med kompisens familj till tiep och kolla på bilar och dom skulle köra hem honom sen när dom är på väg.


Gilla & Dela / Like & Shares foto.


och sen blev det duschning och så mys med tv och då skulle vi kolla på spring som är nya programmet som dom visar på 4 an.


och så skönt och efter det så blev det natta in och sova.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards