miasolrosenmaria

Alla inlägg den 21 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 21 augusti 2015 20:30

ja då var det ny morgon och ganksa så trött, men vaknade i alla fall och gjorde det som jag ska göra och det är viktigast väcka hampus så han kommer upp någon gång, för han är väldigt svår väckt i mellan åt och det är väldigt jobbigt.


eftersom han vill inte att man tjatar på honom samtidigt så måste man det men det blir oftast svårare eftersom han då lätt stänger av och struntar helt i att göra som jag säger så då blir det bara jobbigt, så därför får man ta det lugnt och se till att man slipper tjatet och att han går up på en gång som han gjort nu här i alla fall.


sen ner och fixa frukost till honom och se till att kontaktboken är skriven och framme och sen frukt som han ska ha med sig också, och så se till att borsta tände och ta flour tablett som han ska göra varje dag.


sen vänta på taxin ska komma vid 7, 30 och sen att han har packat allt och fixat med skor och tröja med sig.


sen så kom taxin och så var han i väg till skolan , ja sen var det ju dom andra 2 kvar som skulle göra sig i ordning och äta frukost och fixa med väskor och sånt och sen vänta på att klockan ska bli 8,45 så dom kan gå, men det blev ju mys i soffan till tv då en stund medans dom väntar.


och sen började dom göra sig i orrdning för att gå i väg och så blev det elias och jag hemma och bara tar det lugnt.


och här så stor han med sin snuttis som han inte vill lägga i från sig.


 


sen så gick jag in i duschen och det var ju så skönt i bland är det helt fantastiskt att bara stå där och känna strålarna bara rinna efter kroppen och man bara pignar till .


sen så blev det mys i soffan och elias han leker med sina legobitar och grejar.


   


och sen så gick klockan och jag försökte söva elias som inte ville sova alls, så det blev sen att jag gick ut och solade och han grejade där ute med allt möjligt och strosade omkring och gungade och allt.


sen fixa lunch till honom och då började jag göra mig i ordning för att vi ska till uppsla för jag måste fixa presenter till tim som fyller år å måndag och jag hade hittat en butik som hade rea på lite saker so jag ville ha till honom.


sen kom tim och simon hem från skolan och då busade elias med tim och simon spelad epå telefon.


   


sen efter ett tag så kom hampus hem och då gjorde jag mig i ordning och även elias och simon han skulle följa med han också så här sitter vi nu på bussen.


         


när vi kom fram så var det till en lekia butik som gällde och där hittade jag allt som jag skulle ha, behövde inte gå i fler butiker så skönt at slippa det faktiskt och simon gav lite råd han också .


sen så gick vi till max och åt lite för klockan var så mycket redan och dom var hungriga så det var sitta där en stund då och bara mysa och ha det skönt.


sen så gick vi mot willys för att handla lite mat också innan vi åker hem och så kom gubben dit och då var vi på väg ut mot bussen och så vänta vi på den och när vi kom hem så vard et bara natta in elais och barnen in och göra sig i ordning och så satte vi oss och kollade på filmen narnia som jag köpte i butiken för dom hade inte sett den men har data spel så det kan vara till hjälp att se filmen också.


men sen var det dags att lägga sig för gud så trött jag blev sanbbt så fort jag satt mig, så natta in barnen coh mig själv så skönt.


sov så gott nu.

kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards