miasolrosenmaria

Alla inlägg den 13 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 13 augusti 2015 21:33

åå godmorgon på er och i dag så vill inte solen lysa alls , utan gått bakom målnen och gömt sig ja det var ju inte vad jag hade räknat med för jag hade ju tänkt sola i dag och enligt min telefon så skulle det ju vara sol hela veckan och inte så här målningt.


 


men men det är ju bara att le och se glad ut som vanligt och ta det som det är.


jaha då satt vi i soffan och skulle kolla på sommarlov men det kunde dom ju inte sända för där i malmö så åskade det så mycket så dom visade i alla fall dom där 3 filmerna som dom alltid sänder under programmets gång.


men när vi sitter där så slocknar tvn bara så där och jag tänkte att nu gick den sönder och så har vi ingen tv, och då testade hampus lamporna och dom gick ju inte att tända så då hade ju strömmen gått bara så där och det var ju jätte kul det också, och jag som hade tvätt i maskinen och så hade jag ju knappt något batteri i telefoen helleroch kunde inte ladda den så då blev man ju såå här jätte glad.  


och ja vad ska man säga det blev detso jobbigare när man inte har stöm för då ska man ju göra såå mycket bara så där, och så hade ju elias bajsat och jag brukar ju duscha av honom och det gick ju inte att göra när det inte finns vatten och sånt, men det var ju bara att göra provisorik och det är ta papper och blöta med det lilla vatten som kommer och ta lite tvål och torka av honom som tur var det inte så mycket heller så det gick väldigt bra och ren blev han också.


sen så tänkte jag att jag har inge battrei knappt på telefoen , då kan jag ju sätta mig vid datorn , men det gick ju inte eftersom jag har fortfarande ingen stöm liksom och då kan man ju inte använda nätet helelr, och så skulle jag sätta på te vatten men ingen stömm som jag bara glömde bort hela tiden, så kom jag på att jag kan ju tvätta fönster och byta gardiner för att ha någt att göra men då ska man ju stryka gardinerna och det gick ju inte , nää så jag ledsnade och gick ut till garget coh leta efter en bok som jag har en del i en påse och tänkte jag sätter mig coh läser då.


så jag satte mig i soffan och började läsa men fan så trött jag blev bara så där höll ju på att soman hela tiden så då la jag undan den och tänkte att jag bara halv ligger där och vet inte vad jag ska hitta på , men jag måste ha somnat till och det var ju jätte skönt och jag måste ju ha behövt det också .


elias han var uppe med simon och hampus som är på sitt rum coh bygger lego som dom gör varenda dag när dom är inne och inte har så mycket att göra, och dom har kul coh tycker det är kul att bygga med lego då ska dom göra det tycker jag.


jag var i alla fall så smart så jag hade satt i gång radion och höjt volymen för att då hör man ju när stömmen kommer tillbaka  


ååå nu äntligen så kom den tillbaka och det hördes ju om man säger så för white lion spelades i radion och hördes lång väg ur högtalarna så det hördes kan man ju säga och gud så skönt det var och då kunde man ju sätta i gång tvn i gen och så fixa lunch för barnen var ju hungriga och nu kunde man ju använda spisen coh koka vatten till te..   


och så sätta telefon på laddning för nu var det verkligen kris som sagt med batteri och det är viktigt för mig att telefon fungerar i fall någon ska ringa elelr jag behöver få tag i barnen om dom är ute.


Ja eftersom jag inte haft så mycket batteri på telefon så har drg inte gått att ta foto , men så hör ser deg ut på vardagsrums bordet när elias håller på


 


då var lunchen klar och så blev det bara sitta i soffan för nu had ejag tappat all ork coh lust till saker som jag hade tänkt göra när strömmen var borta, men det var ju då så nu skiter jag i det och abra är i stället.


och elias han sitter och leker med något där borta och grejar.


   


sen blev det fixa middag och så göra i ordning sängar och fixa och så natta in elias som är så trött efter långa dagar som är och sen så natta in barnen som också behöver sova och komma in i rutinerna innan skolan börjar.


och själv satte jag mig och skulle kolla på det treje ögat som är sista avsnitten nu som går i kväll och jag har följt hela serien och vill se dt sista också för det var en jätte bra serie, men som tar slut nu och jag hoppas det kommer fortsättnin på den någon gång.


men nu säger jag natti natti och hoppas på en god sömn.


kramar / mia   



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards