miasolrosenmaria

Alla inlägg den 25 augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 25 augusti 2015 19:45

ny morgon och barnen dom har komit i väg till skolan och här sitter elias och myser i soffan och kollar på tv och har det så skönt.


 


och själv har jag gått in i duschen och gjort mig i ordning och fixat och sen slängt in en tvätt i maskinen och sen satt jag och grejade vid datorn och så är jag inte på humör och så irriterad och besviken och arg.



DET HÄR SKREV JAG PÅ fb FÖR ATT SÅ KÄNNER JAG OCH HAR DOM KÄNNSLORNA HELA TIDEN COH VARJE DAG .



ja nu är det så att jag är en riktig tänkare och som funderar mycket och därför så skriver jag nu detta för det är sån jag är och så jag känner och tycker.
jag har länge funderat på vad man gjorde denna FB sida , där man så fint som det står att hålla kontakt med VÄNNER OCH SLÄCKT, men som sagt så läser jag och ser väldigt mycket och inget av detta stämmer alls huvudtaget.
för verkligheten är ju att den finns inte hos mig i alla fall, så ni kan ju ha kontakt med varandra , fö...r mig kan man ju inte ha någon kontakt för svarta fåret som jag är och alltid har varit och funderar verkligen på varför jag huvudtaget blev född för när man ändå inte var och är välkommen till denna förbannade värd.
känner mig som största mistaget som finns på denna gjord där man bara blivit lämnad för man är inte värd något i någons ögon och ingen vill känna vid den.
man har blivit psykiskt misshandlad och kränkt som person av vuxna sen barnsben, vad man än gjort så har allt varit fel, och inget har dukt eller varit bra.
inte undra på att man känner sig som värdens psykfall och kan inte acceptera mig själv och tycker inte om den jag är och kan inte se mig själv i spegeln, för det jag ser är bara ett stort djävla misstag som inte ska ha funnits som inte är värd ett skit.
och blivit jämförd med andra kvinnor som att det är stora fe på mig och jag dög inte alls för den jag var .
och jag lever i en stor bubbla som ingen förstår och kan tänka sig , och det är att jag skulle legat i graven och känt mig så djävla värdelös som man bara kan och inte värd ett skit.
så jag säger bara att ta bort mig som vän för finns ingen som helst anledning att vara kvar på min sida som släckt eller vän.
för jag tycker inte om att man inte kör raka rör och ärligt mot mig, är så less på att man skriver till mig att man ska komma och hälsa på mig, men gör inte det utan använder ursäkter det klarar jag mig utan, och sen inte kan höra av sig bara ändå det klarar jag mig också utan.
och sen är jag SKIT LESS PÅ ATT ANDRA SKA TALA OM HUR JAG SKA LEVA MITT LIV OCH VEM JAG SKA LEVA MED OCH ATT MAN KAN JU INTE TRÄFFA MIG OM JAG ÄR MED HONOM OCH DEN ELLER DEN.
nä så förbannad som jag är med alla tankar som jag har är inte sant alltså och jag har även hört att jag inte ska ha barn så jag är tydligen sämsta mamman som finns,
så man undrar verkligen varför i hela djävla friden man har en FB sida och telefon när ingen djävle hör av sig och jag bor fan inte långt i från uppsla och nog är det några som jag känner som är där i bland men inte kan svänga in till mig så fruktans värt dåligt.
så nu lägge rjag ner allt vad det är och JAG VILL INTE HA EN ENDA KOMENTERAR FRÅN NÅGON , BARA FÖR ATT JAG SKRIVIT VAD JAG TYCKER OCH TÄNKER.

FÖR HAR MAN INTE HÖRT AV SIG FÖRR SÅ GÖR DET INTE NU .

TACK FÖR MIG


 


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards