miasolrosenmaria

Alla inlägg under juni 2014

Av miasolrosenmaria - 13 juni 2014 23:45

Fysiken va trött jag var på morgon när Elias vaknade och då var kl 07.00 i alla fall , men jag behövde sova lite till så gubben fick lov att gå upp och då hade ju även Simon vaknat glad och pigg av någon anledning, det kanske gjorde susen att sova i går eftermiddag i alla fall.

Men som sagt så sov jag lite till och vaknade 08.30 och då gick jag upp , men hade inte sovit så länge för det varvet att somna som jag alltid har och jag vet inte varför det är så , har haft så länge jag kan minnas.

Så då blev det sätta mig i soffan och gosa med Elias och sommarlov började som vi sattoch tittade på , men eefter en liten stund så gjorde jag välling och gav Elias och han bara satt och mös hos mig efter det och bara gosade .

sen gick barnen ut och då nattade jag Elias för han var verkligen trött men var väldigtctjurig och ville inte men det blev så i Slut änden och han somnade så gott till slut.

Och då satte jag mig k soffan och kollade på hem till gården som skulle börja om en stund och det blev tjafsigt med Tim för han visste inte vad han skulle göra för han hade ingen att vara med , så jag fick höra att han hade tråkigt .

sen gick han ut och cyklade lite och kom in och hampus varje och kollade på film.

Elias sov länge så han måste ha varit jätte trött i alla fall.

Sen när han vaknat så mös vi en stund och grejade i soffan och så , sen gick jag in på toa och efter det så fixade jag fram kläder till Elias och bytte blöja och sen klädde på honom och tog ut vagnen och satte mig skor för att gå och handla för Elias hade ingen mat tyvärr.

Och Tim han följde med mig då i stället och på vägen så kom jag på att jag hade dan inte kortet med mig , det har ju han där hemma på sig som vanligt , ringde hampus och sa till honom om det och frågade om han kunde komma med det till mig , så vi väntade där ute då .

Sen när han kom då kunde jag gå in till butiken jippi.

Så jag plockade det jag behövde och fixade över pengar på mitt konto för att kunna betala , men sen när vi står där så går det i alla fall inte att betala och ändå hade jag ju för fysiken satt in precis innan .

Så då frågade jag om jag kunde skriva upp det och gå hem och kolla , väldigt märkligt som sagt.

Så jag ringde på vägen hem och kollade och jag hade ju satt in en viss summa pengar men va fan, hade ju minus också innan som jag helt glömt bort att räkna .

så jag gick hem och var skit irriterad på gubben och sa som det var och sa till honom att han skulle gå in och betala min skuld och sen kunde han tanka för resten , men va fan för han , när jag ringer för att kolla så hade han inte gått in och betalt utan tankat för mer än vad han skulle , jag kokade hela jag och var sååå förbannad så det gick inte att beskriva .

fixadeclunch till Elias och sen till grabbarna och dom kom och åt sen drog sim och hampus till Simons kompis som han hade varit med ett tag nu.

Tim var hemma och gadd tråkigt och fick spela en liten stund och sen gick han ut ochkkollade om någon var hemma , men det var inte det tyvärr .

Så ringde till Simon och frågade om dom inte kunde komma hit så kunde dom Spela alla 4 i stället.

Och jag busade med Elias i soffan .

Sen gav jag honom välling för då var det ett tag sen han hade ätit och han var riktigt trött, så jag sövde honom och gå va trött jag själv blev, så jag la honom i sin säng och började med middagen och det blev potatis och hamburgare och själv åt jag paj .

sen blev det tv och mys med Elias och barnen hade åkt i väg till Simons kompis, men han kunde inte leka mer så Simon drog till någon annan och Tim var inne och hampus var ute.

sen blev kl 19.30 då gjorde jag i ordning Elias och fixade välling för att natta in honom.

Och när kl var över 20 så ringde jag till hampus och Simon för det var dags att komma hem, och Tim skulle stänga ner spelet.

Jag skulle titta på kanal 4 mrs perpel som skulle börja 20.30 så barnen fick kolla på film tillsammans där uppe och blev det tjafsfick man llägga sig utan något .

Och dom sprang upp och ner och tjafsade och lyssnade inte alls på vad jag sa, jag höll på med Elias och ingen tog hänsyn till det.

Jag la ner Elias och gick upp och sa min åsikt i gen vad som gällde och prata dom inte ned varann och kom överens så bar det bara inta sängen sen var det bra med det.

Elias dov dock inte fortfarande så det var bara sätta sig i gen ned honom och det går inte att somna när det bara ska springas och tjafsas.

Sen gick dom upp och kollade på film alla 3 tillsammans och åt chips och sen fick dom dricka och jag fick Elias att sova .

Japp det var den kvällen som sagt väldigt intressant och livlig, jo historia

natti natti säger jag nu

Av miasolrosenmaria - 12 juni 2014 22:56

Jaha då så vakna lill killen 06.30 och jag var ju så död som man bara kunde va, så det blev att väcka gubben så han fick vara med Elias och jag fick sova mer för jag var så trött och det efter går då jag sov så dåligt natten före och sen fick upp så tidigt och enhel dag med stoj och folk.

Så jag la mig i gen och sov till 09.10 men var fortfarande trött kan jag lova men gick upp i alla fall och tog det allmänt lugnt och ungen som helst brådska gjorde jag.

Gjorde rent flaskan till Elias och fixade välling och gav honom sen och då blev han ju hur pigg och glad som helst och ville inte sova alls.

sen så gick jag in i duschen och klädde på mig och sen blev det mys i soffan och kolla på sommarlov som går nu på morgon.

Sen gick barnen ut , ja inte Simon för han hade ute gångs förbud för han hade gapat och skrikit i går när vi skulle åka så då får man vara inne.

Och han var väldigt slö och låg i soffan när han kollade på tv , svårt att sitta upp .

Och det var ju full fatt på Elias kan man ju
säga.

Sen blev det göra lunch till Elias och så fick han en liten yoghurt också och sen lite dricka , själv tog jag salladen som jag hade kvar av och efter det så nattade jag Elias och kollade på hem till gården och sen blev det holby city.

jag orkade inte mycket alls i dag , kände inte för att göra något heller, lusten fanns inte .

Utan bara varva ner och ta det lugnt det var deg ända som jag ville göra.

Sen vaknade Elias och då mysa med honom och han satt vid mig och somnade så jag tog upp honom och la honom hos mig i stället så han fick ligga lite skönare än att halv sitta.

Men fasike va jag var kissnödig och behövde gå på toa , men lite svårt när man har en liten knatte i famnen som sov så gott.

Då vill man inte störa kan jag lova hur mycket man än vill gå på toa och deg känns
så obehagligt, men bit i hop var det bara.

Men sen så vaknade lillen och var snabbt upp på benen för Tim satt och spelade dator så klart och det kr välsigt spännande.

Tim spelar data

Elias busig

Sen så fick Elias för sig att alla hans böcker skulle vara i soffan och hampus hade fått hämta dom hos Elias.

Hampus kollat på vad Tim gör

Gubben hade åkt i väg mot Uppsala och Simon hade frågat om han fick spela , och direkt efter så hade han ont j huvudet och blev jätte arg när jag sa att har man inte i huvudet så ska man inte spela och allt.

Sen fick han en halv Alvedon och fick ringa pappa .

efteråt så gick han och la sig i min säng och det var nog lika bra för han behövde verkligen mer sömn och vila ut ordentligt.

Här fick Elias ett korvbröd av mig som han äter på och grejar

Tom sitter bredvid och kollar på en ny film som kom i dag och den heter frost

Fan så molnigt och mörkt det är på himlen helt appro på .

Elias är glad

Sen dags att göra middag och det blev potatis och stekt korv, själv åt jag resten av salladen så den blev slut.

Och efteråt så plockade hampus och Tim urddiskmaskinen och i , Simon hade ont i magen och sen frågade han om han fick se på nya filmen och det fick han göra uppe

så han låg k sin säng och kollade .

Och nu så regnar det också och det såg man ju att det skulle komma.

I uppsala hade både ösregnat och åskat och blixtrat som attan hade gubben sagt när jag pratade med honom och det var precis ovanför honom också, han såg knappt ut genom rutan, så mycket vräkte det ner.

Sen blev det Bolibompa och sommar lov k gen , men sen slog jag över till 4 an för att kolla på halv åtta hos mig och sen tina på besök hos Ken.

Sen natta in barnen för klockan hade blivit 21.00 och då tyckte jag det var dags att sova

och då såg jag lite av solen som sken för allt i livet.

Sen ar det något program.på 4 an som hade gått , så åkte vi in försatt kolla på det .

Nu blir det natti natti och sov gott med härliga sköna drömmar

Av miasolrosenmaria - 11 juni 2014 23:00

Åååå godmorgon på er glada, hade tyvärr ställt klockan till i dag för att komma upp, det gör verkligen till ovanligheten, men gjorde det i alla fall.

Så den ringde då 06.30 för att jag skulle in i duschen och göra mig i ordning och sen fixa till håret så gott som det går, och elias vaknade ju också av denna klocka och funderade på vad som lät.

sen fixa till lite gröt och mosa banan som elias skulle få så han skulle få lite kraftigare att ha i magen, och han åt med god aptit tur var.

Sen byta och klä på honom och se till att barnen hade ätit frukost och gubben gjort te till mig , men det blev inte sitta så lång stund inte , barnen skulle ha hjälp än med demens eller andra och mamma ringde också men fick prata med gubben när det handla om väg beskrivning då.

Sen var det packa in i bilen och se till att allt är med och släckt överallt.

Sen i väg och då är klockan 08.55 och vi är på väg så skönt och jag hade också smsat Karin som är sabinas bästis om att träffas i Knivsta där sabina springer ut.

Så nu bar det u väg mot Uppsala för att köpa blommor till sabina och sen lämna pajer till Davids mamma och träffa henne och små prata med , för att sen åka mot Knivsta och vi hade helt plötsligt gott om tid
bara så där.

och då ringde mamma på vägen och hon var redan i Knivsta och fick prata med gubben för att jag kunde inte förklara något,mmedan visste ju då precis vart hon var och skönt var väl det.

sen väl i Knivsta då var ju klockan bara lite över 11 .15 så det var ju ett bra tag till 12 liksom och deg är långt när man har barn med sig .

Men vi gick väl runt lite och satte oss på en bänk och små prata med mamma och så.

sen hämtade vi alla grejer som vi skulle ha med oss för att det närmade sig och då fanns där en bänk och den tog vi då och platsade på innan någon annan kom dit.

skämtsamt vara först och tidig på plats tycker jag, ha hiiii????

Här sitter dom och spelar .

Och det är särsta värdshus

Mamma , gubben och barnen

Här har Karin och hennes dotter kommit och nu är det nära för dom att komma ut .

Här står dom nu på trappan så fina

Min stora underbara dotter sabina

Jag och sabina

Jag och sabina och mamma

Bara sabina

Hemma hos Davids mamma där det var inbjudning

Elias

Sämsta bilden ser knappt något som gubben tog

Sabina i gen

Sabina och David tillsammans och dom öppnar presenter.

Elias har ätit kaka

Här tog jag av han skjortan och han tyckte det Varsågod skönt och fick sista glasstippen av Karin och det var riktigt spännande.

Sen var det byta kläder och blöja och hjälpte till att plocka undan lite och så och sen var Elias jätte trött och grinig , så fick bära omkring honom och sen sitta och prata lite med dom där och gubben fick ta Elias för jobbigt att bära honom men det passade inte som sagt , och barnen spelade tv spel då.

Sen var det dags att åka hemåt för klockan var 20.10 redan så vi packade oss i väg och sa hej då och allt och fick med en paj hem också , och alla tyckte pajerna var goda och var så nöjda och det blev tårta efter och massa kakor och bullar.

Ungarna fick glass så dom var nöjda och åt mycket kakor och dricka .

ja en riktigt härligt och skön dag med underbara människor och ett välkomnande.

väl hemma så var deg göra välling och sen klä av Elias och ge honom och natta in för han sov gelatin vägen hem och fortsatte sova men fick välling förd och sen lägga honom i sängen.

Barnen göra sig k ordning för det har varit en riktigt lång dag och kl är nu 21 ,05 så dom behöver verkligen k säng och sova med tanke på att vi var tidigt uppe och varit borta sen 09 i morse många timmar kan man ju verkligen säga .

Så nu äntligen säger jag natti natti och tar kvällen nu .

Av miasolrosenmaria - 10 juni 2014 19:59

Jaha då var drg morgon i gen och hampus är hemma i dag, ville inte till skolan alls och sen var han så trött också .

Elias sov till 07.30 i dag men var uppe vi 04 tiden först och fick välling .

sen var han med pappa och hampus medan jag sov ett tag till .

Sen gick jag upp och då var det jätte fint väder och solen sken och det var riktigt varmt ute, kan jag lova .

så jag tänkte att jag skulle passa på att sola
lite då, men först så blev det välling till Elias och mysa i soffan.

Och här gosar han ned hampus och kollar på vad han gör på datorn.

Sen gick vi ut på baksidan och jag satte migatt sola och gubben både trimmade och klippte gräset.

Hampus sitter och täljer på pinnar.

Elias kollar på när pappa klipper

Men här har vi krypit under bordet och tittar på gräsklippning

Sen började det ju mulna på och åska och dundra och det blev lunch till Elias och sen började jag på att göra paj till sanna som hon ska ha till sin student.

Och det blev kyckling paj

Sen blev det ost och skinka

Sen blev det middag som skulle göras och köttfärs pajen skulle jag göra i morgon för kött fäbestämdee jj inte tinat och sen ville jag Lägg mig i solen som kom fram i gen , men som vanligt var den inte framme så länge ju.

Och sen skulle jac ju lägga in kött färden i kylen men då hade den tinat i alla fall och då bestämde jag mig för att göra dom pajerna också.

Och medan så stod Elias och grejade på kylskåpet.

Och sen blev pajerna klara dom också för jag gjorde 2 stycken av kött färs.

Sen var vi ute i gen för då var det klar blått på himlen och solen sken , och då hängde jag ut tvätt för deg såg inte ut som det skulle bli något regn eller något.

Och Elias var också ute under tiden , sen gick vi in och då tog jag en snabb dusch och sen var det göra välling och natta in Elias och sen kolla på halv åtta hos mig och sen natta in barnen och själv kollade jag på timells kök och sen springa till barnen hela tiden för det var bara problem där med någon , och hampa hade vi jätte problem med för han ville inte svara angående att gå till skolan i morgon och inte gå upp och lägga sig, jag fick dra i honom och putta på i trappen , sen låg han vara och grät så jag var tvungen att gå upp och prata med honom.

Tyvärr så visste han inte vad som var fel eller varför han grät , till Slut så fick jag svar att han ville inte gå till skolan så han fick lägga sig och försöka lugna ner sig och jag pussade och krama om honom och sa att jag älskar han och att det är lugnt och han får vara hemma så det är inge fara.

sen ner och skicka telefon till gubben som måste ringa taxin och avboka.

sen gick jag upp till hampus i gen och då var han lugn och hade lagt sig till ro.

sen fick jag ner Tim och han kunde bara inte sova så han fick lägga sig hos mig , sen äntligen så var det dags för mig att slå i gen dom blå.


Av miasolrosenmaria - 10 juni 2014 18:15

Då var deg sitta inne och bara ta det lugnt och kolla tv och mys i soffan och Elias busa
som alltid väldigt skönt .

Sen gick jag ut på baksidan och Elias var ju så lycklig att få gå ut .

Jag tänkte försöka sola men zebra med lilla Elias som hela tiden busade med mig och ville att jag tittade på honom och inte låg ner, sen hängde jag tvätt och sen blev det lunch och vara inne försatt söva Elias som behöver sova .

Sen när han vaknat så var det mys och utgång så klart.

Här ville han ligga på filten men stod på knännär jag tog foto.

Står och kollar på vad hampus gör vid poolen

Dricker vatten

Här håller han på och är lite busig och håller på med någon pinne

Vad inte så mycket mer som hände här , mer än ta in tvätten och bada elias och barnen bada eller duscha och sen i säng tidigt för en stor dag i morgon då sabina tar studenten.
Jag fixa mina naglar måla dom .

Nu är deg natt natt

Av miasolrosenmaria - 8 juni 2014 23:15

Elias vaknade vid 05 och då fick han välling och sen la vi oss i gen och sov en stund tillshan vaknade och verkligen sa till och ssatt i sin säng och grejade , då gick jag ut och kollade om någon var inne eftersom gubben kan vara ute och röka , men han satt där inne i vardagsrummet och hampa var uppe han med .

så Elias fick vara med dom så jag fick lägga mig en stund till , hade svårt att somna i natt och Elias var orolig och gnällde, så jag kom i säng 00, 30 typ.

Men det blev inte så mycket sömn för ungarna var ju inte tysta och speciellt inte när dom har kompis sovande här.

så jag gick upp och då hade gubben gjort te och jag åt rabarber kräm för det ville jag ha inget annat.

Sen skulle ungarna städa över våningen men lyssnade inte alls på deg örat och sen blev tjafs och allt mellan dom , så dom fick gå ut och leka just i dag orkade inte ta allt tjafs om vem och vad som har gjort deg och det.

Det blir att göra schema för dom så kan dom inte säga någon och man förhoppningsvis slipper en massa tjafs och bråk?

satt vid datorn och körde lite spel och gubben fixade med poolen och gjorde rent och fixade klor tabletter.

jag satt sen och fixade kort till studenten , och det blev till dottern och till hennes pojkvän, för han tar också studenten.

Och så här blev dom.


Sen blev det natta in Elias för han var så trött och grinig.

så fick han sova i sin säng och jag hade en maskin tvätt i och plockat ur min säng och även Elias , men hans hade jag redan bäddat.

Sen så bytte jag om för det började bli kyligt
tyckte jag och fick plocka in tvätt som hängde ute , men vågade inte hänga ut någon tvätt för det så så mörkt ut på himlen och blåste lite .

såg verkligen ut som det skulle bli oväder, så lika bra att hänga inne då.

Sen vaknade Elias och då mys i soffan och grejade.

Sen vart det lunch men jag åt rabarber kräm då med och efter ett tag så fick Elias mat också och sen blev det full fatt på honom.

Sen satte jag mig på stolen i vardagsrummet och tittade ut över det, gubben undrade vad det var , för det var meningen att jag skulle städa.

Men som sagt allt kan hända när jag är i närheten och inte är nöjd läxor. ?

och deg sa jag att jag var inte alls nöjd med rummet men visste fanns inte hur jag ville ha det heller, och jag visste inte hur man skulle kunna möblera i detta rum

men sen så kom jag på hur tänkte mig och då blev det bara börja plocka och greja . Hahaaaa

så här såg det ut före.

Sen var det bära och flytta och ha sig och plocka böcker ur bokhyllan och sånt, sen flytta skriv bordet och allt som stod där.

Sen flytta om möblerna och Elias var inte alls glad , så jag fick ringa Tim och be dom komma hem och hjälpa till med honom för vi måste vara 2 när vi ska flytta och bära möbler.

så dom gick upp på övervåningen och Elias fick vara med där , medan vi höll på med möblerna.

Sen var det gubben som drog i väg och handlade innan butiken skulle stängas, stänger 16,00 för att det är pingst helg så då måste man skynda på med deg också , och under tiden så fixade jag in böckerna i bokhyllan i gen och sen flyttade jag om sofforna och damma ena bokhyllan .

och dags att göra middag , börja med att koka ris , under tiden så fixa upp en hylla till tvn och ställa den på,
Sen fixa in mattan och dammsuga den och sen damma av den andra bokhyllan och kolla riket.

Sen var vi klara med rummet och deg blev fantastiskt slit bra , förutom lite möbler som
behöver ny färg så blir deg ännu bättre.

Sen middag och ringa hem barn och jag tog rabarber kräm och barnen åt ris och kött

sen drog Simon till grannen , men fick väntallite för dom åt , Tim gick upp och spelade och hampus var ut och cyklade.

Och jag ställde mig och vek masa tvätt som hade blivit ett riktigt fin hög om man säger så.

sen när det var klart så hämtade jag deg som hängde inne och vek, sen hängde tvätten som jag tvätt att och den andra la jag i tork tumlaren.

och så här blev vardagsrummet i alla fall när det var klart.

Sen var det bädda min säng och Elias var ju så klart med han också .

och här ligger han och myser.

Sen blev det klippa gubben för att sen fixa bad vatten till Elias och mig , för det behövs efter denna kvava och klibbiga värmen som var, regnat om vart annat och solen skinit i mellan .

så när han var klar så badade Elias och jag och sen skulle barnen duscha och göra sig klara för natten .

2 badade och en duscha bra fördelning i alla fall , sen blev det tv och godis som fanns kvar.

Efter det natta in och sova för dom och själv så satt gubben och spelade på datorn och jag kollade på tv och sen körde jag lite spel på datorn.

Och nu så är deg banna kudden som gäller ,ha den gött.

Av miasolrosenmaria - 7 juni 2014 23:30

Jahap då vart det morgon i fen så och Elias var med pappa på morgonen som vanligt men i dag sov han i alla fall till 07.15 så lite längre än vanligt och pigg och glad och busig.

Jag fick sova lite till och sen när jag vaknade så var det duschen och fixa till migoch plocka fram kläder att ta på mig

sen fixa välling och ge Elias och plocka fram kläder till honom och byta blöja och klä på Elias och plocka i hop lite leksaker och någon bok som ska tas med i bilen.

sen pallra oss in i bilen för att köra Tim till en kompis och vi fortsätta till uppsala mot gränby centrum för att hämta skylten till sabina.

Sen till gallerix och fixa lite andra grejer att ha till studenten som hon ska få .

till bolaget och fixa en flaska till henne också , sen blev det till willys för att handla och fika.

Det blev fika först.

Sen in och handla allt som vi skulle och sen blev det ge Elias lunch och dom andra fick fika med chokladboll och bulle.

Elias ätit klart.


Sen drog vi till ÖB och köpte ägg och sen till
city gross och gubben skulle till bolagetcoch köpa en vin tetra till sig och sen bar det äntligen i väg hemåt.

Då var det plantera blommor som jag köpte för att få lite fint .

Och så här blev student skylten till sabina.

Middag och det skulle göras ugns pannkaka, och medan jag gjorde i ordning det så fick Elias sitta i stolen och dricka Milk chake.

Efter ett tag så var det bara att klä av lill katten för han var ju så kladdig och blöt hela han och en pöl på golvet också och han hade riktigt skoj kan jag lova, sen kom gubben och Tim hem och då var seg dags för mat, men först så fick Elias mat och en yoghurt och sen lite pannkaka och ringa hem barnen som var på olika ställen.

Sen drog dom i gen men hampus var hemma och busade med Elias .

och då blev det bada Elias och han hade kul, som vanligt när han badar fullt ös .

sen när han badat klart så var det upp och torka sig och sen fick han vara utan blöja ett tag och han var ju hur vild som helst och körde bil och grejade för fullt.

och kissade han han också med , men vad gjorde det bara att torka och sånt som händer.

Sen skulle jag ut och hänga tvätt och då fixade gubben på med blöja på Elias och sen var det strax gladiatorerna som gällde på tv.

Så här var vädret när vi var på Willys.

Innan gladiatorerna så gjorde jag rabarber kräm.

Kollade på tv.

Av miasolrosenmaria - 6 juni 2014 22:29

Morn morn Elias vakna 06.30 men då fick han gå till pappa som var vaken och jag fortsatte sova en stund eftersom jag sover väldigt dåligt nu mera.

Men gick upp och la mig i Tims rum för han var ju också vaken så där tidigt och satt och kollade på tv.

Sen gick jag upp och då fixade jag välling till Elias och gav honom och klädde på mig och så.

Elias pigg och glad då så deg blev te och smörgås och sen lite data och satte i gång en tvätt maskin också.

Elias står framför spegeln.

Tog det lugnt en stund och kolla på tv och Elias blev grinigare och trött så det blev att natta in honom och då blev han riktigt arg men ka sig och somnade på min axel till Slut och barnen dom var ute och lekte med kompisar.

Sen la jag Elias k sin säng och jag började plocka fram en slags blomma som jag hade
några av för jag skulle dela på dom så jag fick flera i stället , och det gick ju hur bra som helst , så jag planterade och grejade medan lillen sov, väldigt vaken faktiskt.

Men efter ett tag så vaknade pluttis och då satt vi och mös i soffan och gosade lite , sen kollade han ut i fönstret och sken upp för han såg någon där på bak sidan , och när jag kollade så var det ju så och dra var Tim som kom gående där i backen .

och kom fram till fönstret och Elias blev lite blyg , sen gick Tim runt för att komma in och då blev Elias förundrad över vart Tim tog i vägen .

Men blev såå glad när han kom in och hälsade på Elias , men han blev så ledsen när Tim gick på toa så jag fick ta upp honom i gen och trösta lite .

sen kom Tim och då sken han som en sol och vad då glad för han ville busa med honom men han skulle gå ut i gen till leksaken för deg var en som väntade där.

så han gick och Elias blev ledsen , sen tittade han ut och såg honom gå , Elias vart så ledsen så tårarna kom och helt förstörd för att Tim gick.

Men han lugnade sig sen för Simon kom in och grejade med Elias och lekte och hade sig , sen blev det lunch .

fixade även bild chema till Simon och höll på och även bilder inne på toaletten så att dom gör rätt.

Och här sitter Elias i en låda som han har kul med.

Sen klä på Elias och gå ut och hänga tvätt och då fick han vara ute också på baksidan medan jag hängde tvätten.

Elias bus.

Här har han kommit in och grejar i mina lådor och leker med bestick.

Sen vart deg middag och då var deg ris och kött och grönsaker med sås till , Elias åt och grejade han med.

Jag började få ont i huvudet som vanligt tänkte jag säga, men så är ju fallet lixom inget ovanligt i alla fall.

Men vadå då känner man ju att man kan ha ont i bland också .

Så jag halv låg i soffan och Elias lekte för fullt på golvet .

Här kör han bil på lådan som han vänt upp och ned på.

Och jag fick vara värre med huvud värken så jag gick in och la mig i sängen och Elias kom med och busade i sängen och grejade och klev ner och upp och hade jätte kul.

men sen fick jag lov att ta tablett och jag hade inga vanliga utan sug tablett Alvedon som jag köpt till barnen , men jag fick lov att ta sådan för butiken var ju stängd för länge sen , jag tog 2 stycken men det hjälpte inte för gud vad det sprängdes och jag kunde inte låta bli att gråta för så djävla ont gjorde det , jag visste inte vad jag skulle ta vägen.

Så jag gick och tog 2 till och sen kom barnen in och då var kl 19.30 och då la jag mig k sängen en stund i mörker och det kändes skönt , men huvudet värkte som attan.

men sen gick jag upp och kollade på film och hade mys med barnen och vi kollade på fem legenderna, och hade chips till och deg började försvinna med värk men inte helt och hållet .

sen fixa välling och natta Elias för han var trött och behöver sova .

lite bilder.

Sen när filmen var slutsåld bara göra sig i ordning för natten och natta in barnen och sen sig själv.

Så nu lägger jag ner för i kväll, sov och dröm sött nu .

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards