miasolrosenmaria

Alla inlägg under juni 2014

Av miasolrosenmaria - 5 juni 2014 23:13

God morgon god morgon pigg och alert ska man låta fast man mår så djävla skit och orkar egentligen inte ett djävla dugg , vill hellre gräva ner mig under gjorde för där hör jag hemma nu , orkar bara inte med allt som är med ekonomi och mig själv , och lättare är det inte med sjukdomen bipolär som jag har och har ingen medicin, men väntar på att läkaren ska höra av sig om den .

Ja ja nog om detta, måste upp försatt duscha och klä på mig för måste följa med Tim till skolan och prata med läraren fast jag inte har någon luft, men måste för att be om lite matte blad so han kan träna på under sommar lovet och sen böcker att läsa i .

Sen hem och då lite te och smörgås och sen satt jag i soffan en stund och kollade tv med Elias och pratade med gubben och läste min mil och då hade jag fått ett vecko brev från Tims lärare om att dom skulle göra något på måndag och en annan klass från en skola skulle vara med dom , och det ville inte alls Tim vara med på sa gubben till mig , Tim hade redan bestämt att han inte skulle gå då.

Så jaha då var det för mig att springa till skolan i gen och prata med läraren om den biten också , inge kul alls men vad gör man inte för sina barn och hon skulle också prata med honom om den dagen .

Sen gick jag hemåt och då började det små dugga , fan fan säger jag inte alls kul när solen sken på morgonen.

Men men så är det med vädret kan aldrig styras som sagt bara att som det kommer även om man inte tar emot väl. Hu hifi

sen natta in Elias dom var väldigt trött och grinig och blev riktigt arg då men somnade och kunde lägga ner han i sängen.

då kollade jag på hem till gården och gubben kom med te och smörgås och kokt ägg till.

Sen efter ett tag så vaknade Elias och då mys i soffan en stund och sen så byta blöja och göra lunch till honom och han åt och fick yoghurt efter och smaskade i sig .

Sen busade för fullt och pratade med mamma som jag störde mitt i maten då ochdå ffick hon äta i fred , jag ringde en av Simons kompisars mamma för att höra om det skulle bli någon grillning på kvällen för det ös regnade ute , så deg kändes verkligen inte som någon höjdare med glädje tjut att gå och grilla på kvällen kan jag säga. ??

Men det skulle bli ändå så det var ju bara hoppas på att det skulle sluta någon gång då .???

sen kom barnen hem en efter en och Tim hade med sig mycket därifrån skolan , dom hade städat av allt från klass rummet och sen fick han hem lite arg läsa i och matte , skit bra tycker jag , men det fanns lite annat där som han kunde göra också .????

gubben gick och handlade korv och korvbröd till kvällen och två av barnen gick ut och Tim var inne och fick spela tv spel enstund och elisa lekte med sina grejer och kollade i böcker men det var lite fel , för han var på mina böcker i stället lilla busen .??

sen gav jag Elias mat och yoghurt företag klara sig under kvällen så han skulle vara mätt ett tag så och sen ringde gubben ett samtal och under tiden han var borta så tog jag massa kort på klänningar och shorts för att lägga ut på en sälj sida .

sen göra i ordning Elias och klä på och fixa saft och allt som ska med och sen gå till skolan för det är där vi ska träffas och ha skoj och grilla .

men jag hade velat vara hemma och slippa visa mig och träffa folk, men bara bita i hop för barnen speciellt Simon eftersom det är hans klass deg handlar om .?

vi gick tips runda som barnen gjort och skrivit frågorna så det var kul och grillade och mös .

lite bilder på det.

Elias myser på filten

Tim sover under kepsen

Sen alla som var med

Elias fick en chokladkaka av Tim

Gubben grillar

Sen gick vi hem och då var klockan över 20.00 så det var göra i ordning Elias för natten och sen fixa välling och natta honom.

Barnen var på över våningen och lekte sen sa jag till att dom fick vara lite tysta för Elias hade jag lagt i sin säng.

Och jag kollade sen på tinas kök där hon åker utomlands och träffar någon som hon lagar mat med , sen blev det A-tins på 6 an och kollade datorn i mellan och fick ett nummer till en i Knutby som anordnade ett dag läget för barn och då skrev jag till honom att jag ville Anmäla Simon .

sen var det natta in barnen för klockan hade redan blivit 22.00 så pang i säng och sen göra sig själv klar för sängen .

nu blir det nanna kudden och gosa in sig i täcket.
Natti natti och sov så sött

Av miasolrosenmaria - 4 juni 2014 22:17

Ojoj i dag var det upp tidigare än vanligt , men dock inte vid 06, 45 då lilla Elias vaknade så gubben tog honom och fick byta greja och sen busa med honom .

Jag sov en timme till behövde verkligen det för att orka med denna dag .

gick upp och in i duschen snabbt och klädde på mig och fixa mig sen fixa välling till Elias och byta och klä på Elias och sen ge honom välling , sen tog jag te och smörgås och sen var det dags att göras k ordning för att sätta sig i bilen.

Men först till skolan för hade problem med Simon när han skulle gå till skolan , han vägrade sätta på sig skor och sen gjorde han det till Slut men hade packat ner fotbolls skorna i väskan som han inte fick , därför måste jag hämta dom innan vi åker vidare till skolan.

Tim

Lill pluttis sover

Gubben i backspegeln

Här kommer Lenna katten

Ja då var vi framme i uppsala på habilitering där Tim ska träffa sin läkare som vi fick snabb tid till .

och här sitter vi i väntrummet och väntar nu då .

När vi var klara så åkte vi i väg till sank Per uppsala där gubben skulle fixa en sak , vi satt i bilen och väntade för orkade bara inte gå ur och i bilen .

Jag ringde mamma för skulle fråga henne en sak , men hon stod i kassan och skulle ringa sen när hon kom hem för hon var i stan , och då sa jag att det var vi också och då väntade hon vid city gross tills vi kom dit .

Och sen var vi på väg och fick träffa mamma och små prata lite och jag fick fram frågan och hon skulle hem och kolla i genom almanackan.

Sen gick vi in och tog en korv till Tim och sen handlade och Elias fick mat innan , sen blev det till hampus skola för utvecklings samtal för honom .

Men det hade hans fröken inte skrivit in så hon blev väldigt paff och fundersam och hade tid hos läkare, men vi tog en snabt samtal i alla fall.

Sen blev det färden hemåt och det var grått och mulet men väldigt varmt ändå .

På vägen hem.

Väntar på lots bilen

Ny asfalt läggs

Sen äntligen hemma , och vilken huvud värkjag fick och det hhade jag även i går , så det var ju ta värk tabletter snart, och sen tog jag en fika med te och smörgås för att få i mig något.

Elias hade jag lagt i sängen för han hade somnat i bilen , men vaknade efter en stund och han blev pigg och glad , men mös i soffan mellan Tim och mig och busade med Tim .

Sen satt jag vid datorn en stund och fixade med lite spel och sen var det börja med maten och då blev det rester från i går som var kvar av.

Elias fick en kaka och låg på golvet och mös och Tim sitter bredvid och kollar på tv.


Efter middagen så drog alla barnen ut och lekte och var med kompisar.
Elias var pigg och glad och fått ny blöja men var utan kläder och det tyckte han var jätte skönt.

Kom på att fixa hampus säng och då passade jag på att vattna blommorna på över våningen.

Sen busade Elias med mig och med bollar och var sååå glad.

Sen var det göra i ordning Elias och fixa välling och natta in honom och kolla på halv åtta hos mig , sen ringa hem barnen och dom göra i ordning sig och sen blev det yngsta mädterkock, sen natta in barnen ochddå blev det obduktion på mickel Jackson och nu ska jag själv inta sängen .

najt najt för i kväll

mys

Av miasolrosenmaria - 3 juni 2014 21:03

God morgon Elias vaknade tidigt men pappa var uppe så han tog honom och bytte blöja och sen fick han leka och greja .

jag sov vidare och efter ett tag så gick jag upp och då blev det toa och sen fixa välling till Elias och ge honom, men han ville inte sova efter det utan kröp ner och lekte .

Gubben följde med barnen till skolan för Tim skulle vars tidigare där eftersom dom skulle med en tidig buss mot Uppsala och vara på Leos Lekland för klass kassan och bara få ha kul en dag tillsammans en sista gång innan sommarlovet börjar.

Jag tog en kopp te och smörgås och bad gubben hämta in tvätten som hängde ute när han kom tillbaks, för det var så grått och mulet ute som det skulle bli regn när som .

Och då hänge kan jag upp tvätten inomhus för den var ju lite fuktig, sen blev det bara mys i soffan och gubben ringde samtal och skulle skriva ansökningar till jobb.

Elias grejar.


 


Jag satt i soffan med Elias och han mös med mig och gosade ,jag kollade telefon sen så hade han somnat i soffan bredvid mig , så då lyfte jag upp honom och la han i sin säng.

Och jag satte mig och kollade på hem till gården och drack te.

Sen vaknade Elias och då lyfte jag upp honom och satte mig i soffan med honom och han somnade i gen , och jag behövde ju verkligen på toa var sååå piss nödig, men det var ju bara sitta där och va glad och vänta tills han vaknar för det gick inte att lälägga ner honom i gen , hittade hiii

han sov bra länge k alla fall och det var ju skönt, men han vaknade ju till Slut och vart så pigg och myste först i soffan med sin snuttefilt filt, gubben hade gjort te och smörgås som jag inte kunnat ta eftersom jag satt med Elias.

Men nu var jag bara tvungen att gå på toa och Elias begövde byta blöja för han var ju så blöt, och det fick gubben göra då .

Sen var han så pigg och glad efter att få ny och torr blöja och kläder och då vart det lunch för honom.

Han fick en kaka av mig och blev så glad .

Sen kom Tim hem från sin dag och hade haft jätte kul och berättade om dom nya saker som kommit dit som dom byggt och vad han ätit och sen hade han köpt en socker vadd som dom säljer i hink och hade lite kvar som jag fick smaka av , men Elias tyckte inte om han bara spottade ut och gjorde grimaser.

Sen läste Tim sin läxa och det var sista sidorna och det går framåt.

Sen började Elias busa med Tim och ha kul , älskar att busa med Tim , dom har så kul i hop.

Sen kom hampa med taxin och han ville bara få ut och då gick Tim också ut och cyklade , dom drog till skolan och var där.

Jag började med maten som skulle bli korv stroganof med ris till och Elias fick en bit och sen fick han slicke potten med grädde på att slicka och han tyckte om det kan jag lova.

Sen var det middag och ringa hem grabbarna och Simon kom från fritids efter ett tag.

Sen skulle han på fotbolls träning kl 18.00
och Tim gjorde lite matte ned gånger och sen gick han och hampa upp och spelade tv spel.

då vek jag tvätt och Elias satt och mös i soffan med sin snuttis.

Kollar på dinosaurie tåget

Men sen blev det dart på honom en stund och då for han ner på golvet och började leka med sitt torn .

Sen blev det upp till badrummet för att göra badvattnet till Elias och då tog jag bild från badrums fönstret för det regnar ute .

Tog på poolen nere medan Elias var med grabbarna och kolla på när dom spelade.

Elias badar och har kul .

Sen blev det fixa välling till Elias och natta honom och barnen göra sig i ordning och Simon kom hem från träningen och var jätte blöt , fick klä av sig och slänga sig i badet och värma kkroppen.

Kollade på halv åtta hos mig och sen natta in dom andra barnen för kvällen.

Jag tog en kopp te och kollade på 2 om hur ungdomar ser på sverige med skolgång ochhur dom vblivit behandlade i skolan , samtidigt sitter jag och skriver på bloggen och nu är klockan 21.01 och gubben satte på 6 an där terminstor 3 kommer och jag ska väl avsluta för i dag .

Så ni tar jag kvällen .

Av miasolrosenmaria - 2 juni 2014 14:15

Morn morn då var det måndag början på veckan och skola för barnen .

lugnt på morgonen med mys med Elias och ge välling och sen The och smörgås efter det så var det duschen som gällde.

Sen så tvätt som ska tvättas som alltid , en mörk och en ljus och solen den skiner högt på den blå himlen, så härligt.

Elias läser bok

 


deg blev mys i soffa med Elias och kolla på barn kanalen sen blev det hem till gården till 13.00 och då var det lunch för Elias och sen efter det så blev deg söva honom för han är så gnällig och trött sover inte så mycket på förmiddagen längre .

sen sov han och då hängde jag tvätt och satte mig vid datorn en stund .

Sen kom Tim hem från skolans Slut och han gjorde läxa med matte blad och läsning och det gick bra , sen kom hampus med taxin och gubben hade gått till butiken med Elias och handla lite .

Tim och hampus gick ut och cyklade och grejade eftersom det var så fint väder .

dom lekte med sina pistoler där ute och sen var gubben ute och fixade med deras cyklar som dom ville ha hjälp med och Elias var där ute också , jag höll på med middag och det skulle bli spagetti och bejkon sås och under tiden kom det en person till gubben som jag inte gillar alls .

Och han skulle hämta en bil som gubben skulle köpa men tur var det , sen blev det middag när våran Simon kom hem från fritids.

Och det blev disken som skulle tas och plocka ur och i , städa köket på bänkar och bord .

barnen gick ut och lekte tills det var dags att komma in och göra sig i ordning för kvällen och kolla lite på tv en stund .

När dom lagt sig så blev det soffan för mig med timmells kök och sen kollade jag på någon dansk serie på 1 an som hette arvingarna , har inte kollat på det någon gång .


Hampus kom hem med den här fina ödlan som han gjort i slöjden på skolan, så fin och duktig han är .

Nu väntar sängen på mig så natti natti

Av miasolrosenmaria - 1 juni 2014 10:30

God morgon på er alla vaknade med solen???
Och sa grattis till min son hampus, sen blev det duschen och lite The och smörgås och slänga in tvätt i maskinen.
Sen i väg till butiken och handla till tårtan som jag inte hade hemma.

Sen hänga tvätt ute och det blev lunch och söva Elias som sov ett bra tag och då fixade jag med tvätt som skulle tvättas .

Fixade ogräs på uppfarten där vi har grus och jag tycker inte om det som växer upp där så då jobbade jag med det , sen vakna Elias då mös vi i soffan en stund och sen gick ja ut och hängde tvätt och gubben klippte gräset och buskar .

Hampus hjälper pappa att plocka undan grenar .

Lilla Elias sitter och kollar på

Under tiden så gjorde jag tårtan medan dom var ute och grejade .

Sen blev det middag och vi åt rester som var ris och kyckling gryta .

Sen plocka disk och torka bänkar och bord och städa golvet , hänga ut tvätt som jag tvättat .

sen blev det fira hampus middag tårta och fika bröd.

Han ville inte blåsa ut ljusen .

Tim hjälpte honom med det

Sen blev det paket .

Gubben och Tim

Simon

Elias som äter tårta , mmm jätte gitt

Efter det så blev det duschning för barnen och plocka fram kläder till i morgon för då är det skola som gäller och sen lite tv innan deg är dags för nattning .

själv blev det tv och en liten cider som jag hade svårt att dricka , blev bara någon klunk sen in i kylen och göra mig i ordning för natten och slänga ner huvudet på kudden och invänta Jon blund.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards