miasolrosenmaria

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 1 februari 2012 20:39

Natten var bättre och dom sov skönt hela natten så skönt, och jag var så trött så ögonen orkade inte hålla sig uppe. och ont i huvudet hade jag också.


Så kom alla upp vid 06,tiden och var hur pigga som helst, men dom fick vara hemma en dag till att hämta sig, och det blev tv,n på morgonen och sen så lekte dom och det var bädda sängar och började plocka fram en massa gammal papper som jag rensade och kollade i genom och det vart mycket som kastades och man inte förstod varför man sparat det, det blev en frågan som man ställde sig själv.. 


Och sen fixa till lådorna i hrtsen som gubben hämtat från förrådet som vi hyr och förvarar det vi inte behöver, och det är så himmal skönt och att de tär låst och ingen kommer åt det.


Det var så skönt att fått rensat och ordning med skriv papper och fotto papper och anant som man behöver på skrivbordet.


och sen vika tvätt och hänga och barnen var ute en jätte bra stund med våran hund Zamba och lekte och jagade henne för att få tag i hennes pinen som hon sprang omkring med och ingen fick ta .


Och hon hade jätte kul för om hon stanade och någon smög sig på så var hon ändå berädd att springa i väg..


men dom var bra trötta eftertåt och ville bara vila och Zamba bara la sig och sov men drack mycket vatten , och det kan jag förstå...  


Sen middag för klockan den hade ju rusat i väg som den alltid gör av någon anledning och då när man håller på med något och inte alls har koll på klockan, och sen var det boli bompa som barnen tycker om att titta på, för de tär mycket nya program som har kommit nu från januari, och det är kul tycker jag..


Sen var det nattningen som skulle göras och bortning av tänder och toa lett besök och sen bädda sängar och läsa en bok, och efter det så sätta på en saga som dom lysnar på och jag ner och satte mig här..


  




Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards