miasolrosenmaria

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 2 februari 2012 19:39




Ursh va kallt det har blivit så fort och ska tydligen fortsätta också sägs det så jag vill inte alls gå ut, Brrr, men i dag var jag tyvärr tvungen att gå upp tidigt för att göra i ordning mig och sen göra i ordning frukost till barnen och se till att dom klädde på sig, för att sen åka till uppsala och lämna Tim till skolan och sen åka till tand läkaren med hampus.


Och han va rju så duktig, för dom skulle ta kort på hans tänder och jag trodde verkligen inte han skulle göra det, men han gjorde det och han var helt otrloligt duktig.


Det är svårt för honom att göra det och att god ta att någon gör saker med honom, det är inte alltid han god tar det, så man sk averkligen vara glad när det funkar, för han har diagnosen Autism spektrum och då blir det mycket träning med att gå till läkare och tanläkare, så han har gått hos en tand hygenist för att träna med allt som hör till tandläkare, och det har tagit sin tid.


Men går det för lång tid så blir det lite svårt att få honom att sitta i stolen och är väldigt reseverad på allt.


Sen var det till skolan med honom och själv så åkte vi till en garn affär för att jag ville titta på mönster för att försöka börja virka i gen, för att bara få sitta och bara göra annat och ta det lugnt, i stället för att bara köra på med disk, tvätt, städ, vika och hänga tvätt.


Och sen åkte vi till IKEA för att Simon skulle få lite lunch i sig och sen så lekte han där medan vi gick okring och kollade runt för att se om det fanns något nytt att hitta.


Sen så blev det röda korset och kolla om det fanns något intessanat att titta på och om det fanns något som verkade intressant, och jag hittade ett jätte fint bort med stolar som jag så gjärna ville ha, men man ska ju kunna ta hem det på något vis då, så det blev inget av med det nu... synd...  


Sen hämta från skolan då, och sen Ikea maxi och lek för barnen och handling för hemmet, och när vi kommit hem så åkte gubben i väg för att hjälpa en vän att komma in för att handla och hämta en bil.


Och barnen tittade på en film som vi handlade och de tvar baddy i arkis, och jag lagade middag och kolade lite då och då på filmen i mellan.


Sen efter middagen så blev det boli bompa och själv så satte jag med datorn samtidigt och kolla de på tv, och barnen väntade på värsta bilförarn..


En jätte bra dag även om det var såå kalt ute...   



 

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards