miasolrosenmaria

Alla inlägg den 14 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 14 februari 2012 19:30

ja tänk vad ett liv som man haft det kan ändrccepterade att man sa nejas så fort och man gör allt som man inte fått gjort u nder hela sin barn dom, och det är ju allt som bara går.

jag had till och med vänner som rökte på, och jag var med där men jag sa i från när dom frågade mig om jag ville ha, och dom tvingade inte mig utan att accepterade att man sa nej.

bara hade trevligt och lyssnade på musik och snackade och allt.

ja just det ja, alla dessa djävla jehovas böcker och vet allt vad det var dom åkte ju snabbt som attan i sopporna åå va det var skönt det var ju det bästa när jag flyttade till eget att bli av med dom..

ja men fortsätter, att jag var med alla slags människor och hade inga som helst problem med, men en dag så ko  det in ett gäng hos mig och bara förstörde mitt hem och tog skivor och kastade ut tvn och allt, jag var livrädd viste inte va jag skulle göra, ringde min kompis som kom med sin pappa direkt och själpte mig och fixa till och hon stannade hos mig och pratade och hade kul.

men en dag när vi var hemma hos mig och bara kollade på tv och hade rent av mysigt och snackade och allt, så rinde det på dörren och jag öppnade och då var det två grababr som trängde sig in och vi försökte stänga i gen dörren men de tgick inte.

så dom kom in och var hur trevliga som helst i början, men sen så blev det att en av dom tog tag i mig och bara skulle ha in mig i mitt föråd som jag hade inne i lägen heten och min kompis försökte göra allt för att hjälpa mig men det gick inte för hans polare stoppade henne,

så jag blev tyvärr voldtagen som jag bara stängt inom mig hela mitt liv och inte vill erkänna att det är så, och jag svårt att prata om det i dag med, det är inget jag vill prata om och jag skäms så fruktans värt mycket så det är inte sant åt det.

men det är ju sånt som man får bära med sig även om man inte vill, och jag har nästan fått vart med om det fler gånger, men klarat mig av någon anledning...


  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards