miasolrosenmaria

Alla inlägg den 4 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 4 februari 2012 18:56

Hej på er, i dag så försökte jag sova lite mer på morgonen, men lite svårt när ungarna bara höll på att djävlas med varandra och inte var tysta och bara sitta och titta på tv,n som dom alltid gör och det är program som dom vill se, och sen släppte ut katterna från toaletten för att dom skulle få vara i fred från dom.  


Men det kunde dom glömma för dom höll ju på med dom hela tiden och lyffte och bar dom, kom in och la dom in hos mig i min säng men ändå fick dom inte vara i fred för dom ville ju inte ligga och sprang i väg men ändå kom dom till baks med dom, så det var inge kul och lätt.  


Så jag gick upp och duschade och klädde på mig och började städa av golvet i badrummet eftersom katterna sprätter ut så mycket sant på golvet och det är sååå otrevligt att gå i,huuum.  


Och sen var det plocka ur disk maskinen och i den, sen satte jag mig här och kollade av mailen och svarade på dom och sen kollade in fb som jag bara kollar läget och ger komentarer och kanske skriver något, men det är ju inte så offta.


Slängde in tvätt i maskinen och hängde en, och sen lunch till barnen och ut med hunden i den här hemska kylan, verkligen Brrrrrr.


Sen var det kolla på gardiner och se vad jag skulle sätta upp i alla rummen som är, 5 fönster nerdre våningen, och sen 4 på över våningen, men jag hittade något som jag tyckte passade tills jag kollat efternågot nytt som jag vill ha, och gubben han hjälpte till med att plocka ner dom andra och jag tvättade insidan, men inte utsidan var ju alldeles för kallt, men det var ju bara att börja stryka i alla fall till nedre våningen och gubben han satte upp dom och ja sen var de tju middagen som jag höll på att glömma göra med tanke på att tiden den går ju såå fruktans värt fort och man inte ens har någon koll på.  


Sen hade jag strykit några till över våningen men det blir att göra dom fönstrena i morgon och bara ta det lugnt resten av kvällen, så jag satte mig här en snabbis och barnen sitte roch kolla boli bompa och väntar också på att klockan ska bli 20,00 för då börjar gladiatorerna..  


Så ha en bra och skön kväll...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards