miasolrosenmaria

Alla inlägg den 13 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 13 februari 2012 21:15

Fan alltså det är inte sant att det ska vara så här, men jag trivdes som fan me dmitt liv ändå.

jag åkte till min mamma och då var hon tyvärr inte hemma utan ute i en stuga på landet, så han körde mig dit och där fick jag vara med henne en hel vecka och bara umgås med henne, skit kul och sen på helgen så kom han och min halv syster och det var jätte kul och vi hade skit kul och gjorde mycke saker till sammans, och spelade kort och allt sånt där.

sen så satt vi ute och pratade om lite som han funderade över och inte förstod, och han frågade mig om jag inte gick på droger eller något, och det gjorde jag inte heller för det va rju det värsta jag viste om det. 

och jag hatade detta så något förfärligt prata med mig om droger då kom man på fel spår för det var det värsta jag viste, men han tyckte det var konstigt att jag inte gjorde det me dden bakrunden jag hade.

men jag stod på min ben och klarat mig så det var inga problem.

och det va ringe synd om mig heller för det var det värsta jag viste när någon sa det till mig, för jag anser att det finn dom som har det värre än va djag haft, det där var ju ingen ting egentligen, bara att dt var mycket sår i själen som jag hade och allt kom i kapp en som amn inte trodde.

för jag tyckte ju att jag hade det bra och mådde hur bra som helst inga problem alls.

men jag gick och pratade med någon och jag förstod inte va djag gjorde där för det fanns inget som jag behövde, det var ju hur bra som helst med mig.

jag hade ju äntligen ett liv, me dkompisar och fester hit och dit, träffade killar och hade pojkvänn, och rökte och drack och var på krogar på onsdag, fredag och lördag och det var alltid i Uppsala som man var då och min kompis kille hade en polare som hade lägenhet och där var dom och vi kom dit också för hon skulle träffa honom där, och skulle även sova där också.

men det var en som jag inte alls tyckte om för han försökte vålds föra sig på mig, men det gick inte för min polare sa att vi måste gå så hon räddade mig då och jag var livrädd och skakade.

så vi gick till bussen och åkte hem och bara mös och tog en kopp te och macka och hon sov alltid hos mig av någon anledning, hi hiii hon tyckte det var skönt eftersom jag hade ju lägen het och bodde själv det gjorde inte hon och vi hade mycket dricka hemma också.

var till åland och handlade på båten och had kul.

alltså kan man ha sånt djävla bra och härligt liv som man tror i alla fall att det är..


  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards