miasolrosenmaria

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 10 februari 2012 14:05

Det var så djävla skönt att man jobbade varje helg för då kund ejag inte följa med på jehovas mötena, fan va jag mådde bra, jag permanentade mig och bara det kändes skönt att jag kunde betala helt själv, och sminkade mig, sen på jobbet så permanentade jag en äldre dam som hon frågade mig om jag kunde göra och jag gjorde det och hon blev så glad över det att jag gjorde det..


jag far omkring hela tiden och det var så kul, och tiden närmade sig studenten och jag sydde mina kläder själv och det vart inte vitt utan aprikos och beställde den där mössan som man ska ha.


Men jag åkte buss till skolan och det var ingen som kom till mig när man kom ut från klass rummen och träffade sina föräldrar och släckten utan det var bara jag och fick åka bussen hem direkt.


Det var ett par vänner som frågade om jag fick följa med dom att tälta, men tror ni jag fick det och då var jag 18 år, men det spelade ju ingen roll.


men det kom 2 kompisar som hade hoppat av skolan med tårta och blomaraske mang och ett kort hem till mig, så jag blev firad av dom men inte av någon annan.


Men jag blev timm anstäld på jobbet där jag hade jobbat hela tiden under helgerna och dom var verkligen nöjda med mig, tyvärr under hela den här tiden hade jag ingen pojkvänn som andra hade och jag fick en tid till soc för att träffas på deras kontor och hon pratade om p- piller och allt sådant, men vad skulle jag med det till..


 Och jag sa fortfarande ingen ting om hur det var, utan sa bara att det va rhur bra som helst inga problem alls, men när jag var på jobbet så såg dom ju att det var något och jag ville skaffa lägen het och då fick jag hjälp av en att leta efter en andra hands lägen het, och hittade en som jag trog direkt och betalade hela hyran på 3 månader och bara åkte hem och sa att jag skulle flytta.


Det vart ett helvete men vad skulle dom göra jag ahde betalt och allt, och gjort detta i smyg, dom viste ju ingen ting och det var så djävla skönt att jag hade fixat detta helt själv.


Men jag kan ju tala om att vilken koll jag hade, dom kom och ringde på dörren men jag öppnade alldrig utan lådsades att jag inte var hemma för jag ville alldrig träffa dom mer, och det ringde i telefonen och när man svarade så var det inte någon där, men jag trivdes som bara den att jag hade fihet och började träffa killar  och åkte mycket till Uppsala och hade skit kul.


kram  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards