miasolrosenmaria

Alla inlägg den 20 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 20 februari 2012 21:30

ja då hade jag min lilla söta goa son och som jag bara kunde mysa och gosa med, så härligt och skönt att bara få rå om någon som man bara får bry sig och ge så mycket kärlek som man inte kan ge för mycket av.

men det blev ju inte bättre med killen som jag va ri hop med, han brydde sig inte ett dugg och det var ju bara kompisar och allt, så djävla jobbigt många gånger som man bara grät för jag fick ju ta allt helt själv för det var ju abra ute som gällde för honom och jag skötte allt med handling och allt sådant.

skulle man gå och handla så måste ju han  ha kompis med sig, kunde inte gå bara han och jag inte blev så djävla leds så jag gick flera meter före och brydde mig inte ett skit om honom.

och så här var det väldigt länge, och sen var det dop och hela min släckt kom och hans, och då innan alla kom då jag hade fixat med allt så frågar hans mamma honom om hon får låna en porrfilm av honom, och jag blev så shockad och funderade verklligen vad är det för människor man har med att göra, fy fan säger jag så djävla äckligt jag hatar sånna där filmer så vidrigt.

tittade alldrig på en sån, för jag avr alldrig vaken när han satt med en sådan, jag kan inte se på något sådant, men de tva ri alla fall dop och jag ahde fixat ,med allt bakat och fixat med tårta och det som skulle vara, och jag fick inte vara med och bestämma gud mor och gud far, dert var han som bestämde det, det gick bra att göra men inte något annat som att hjälpa till att ta hand om sin son alls men det är ju inte så lätt när man inte här hemma då förstås, hellre ute och festar och är med kompisarna.

till slut hade jag gett upp och bara ville leva själv ville inte ha med honom att göra, så jag slängde ut honom men tyvärr så hade ju han nyckel och en dag när han kom hem och gick in i duschen så passade jag på att ta nyckeln, fan va jag mådde bra då för jag viste att han inte kunde komma in och det va rju så skönt, för det porten var också stängd så han kom inte in i den heller.

men han stod där ute och skrek att han ville att jag skulle öppna för han älskade ju mig och kunde inte vara utan mig och allt.

men jag gjorde inte det för jag ahde ju bestämt mig så var det så och fan va jag mådde bra fick sköta mig själv som jag visseliggen hade gjort hela tiden ändå så vad gjorde det egentligen..

  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards