miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 9 februari 2012 13:30

Jag började praktik på hemtjänsten och där trivdes jag jätte mycket med personal och även med dom äldre, och dom trivdes jätte bra me dmig för jag var alltid glad och pratade med dom och läste, men dom trodde jag inte kunde något och var väldigt osäkra i början, men sen såg dom att det var fart på mig.


Och sen satt och jag och spelade mycket spel med dom och lyssnade på mysik och sjöng med och även dom och dom blev gladare också, jag var hos en kompis och gjorde slingor och hade kul, men när jag kom hem med det så fick jag höra att det var horor som gjorde det så jag blev kallad för det också, fan va jag mådde skit hela tiden, fick alldrig göra något för hon hade koll på olika sätt och det var att använda sin son som alltid hade koll på mig i skolan, ända sen högstaidiet.


Jag fick kläder av en tjej som också var foster barn, men när jag kom med dom så blev dom förbannade och jag fick så mycket skit och vi åkte hem till dom och fick lämna till baka dom och dom var inte så snäla mot henne heller.


Och jag fick så mycket skit för att det luktade rök om mig och fick för sig att jag hade börjat röka, fast det gjorde jag inte men det spelade ju för fan inte va djag sa, för dom trodde mig inte och hade ju alldrig gjort det heller.


Men jag fick mycket stöd från mina kompisar för jag behövde prata med någon och det var bara med dom, vågade inte lita på någon annan, det va ju fel, men det va rju för att dom frågade ju om jag kunde hänga med dom och göra saker och jag fick ju inte.


Det var ju bara att fortsätta göra allt där hemma och åka med på dessa djävla möten med jehovas som jag hatade för jag ville leva och göra som alla andra.


Men jag drog mig inte för att göra det jag inte fick i mellan åt, för det stärkte mig något otroligt, sen fick jag sommar jobb på hemtjänsten där jag praktiserat, och de var jätte kul, för jag trivdes verkligen där och känna att jag klara av det att fixa det.


Men jag kunde inte ta kompli manger huvud taget, och jag jobbade varje helg på kvällen från 16,00-21,00 och då blev det offta att jag stannade kav och där fans det ett rum som jag fick låna för att sova över och det kändes hur bra som helst och jag fortsatte även när jag gick andra året att jobba och dom kunde ringa när som helst och jag jobbade i stället för att gå till skolan.


Men i bland så fick jag inte sova på jobbet utan hos en gammal tjärring som var jehovas sen långt till baks och fan va jag mådde dåligt för då hade dom verkligen kontroll över mig men hade ju inte det när jag var på jobbet.


Och när jag var på jobbet så passade jag på att ringa en polare och träffas, skit kul.


Fortsätter senare.. kram  





Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards