miasolrosenmaria

Alla inlägg den 17 februari 2012

Av miasolrosenmaria - 17 februari 2012 18:00

Ja min kompis blev bjuden på en fst hos en kill kompis och då fick jag också följa med och då gjorde vi ordning oss och drck lite och hade med sig lite på bussen och hade kul på den.

och sen var vi framme och det var ganska mycket folk där då, och det va rväl inte så där jätte kul eftersom man var ju blyg och försiktig eftersom man kände ingen alls.

men dedt blev i slut änden att det blev att jag stannade kvar och var där väldigt mycket och åkte hem lite då och då, men var mest hos honom och låg kvar.

var kär och hade mysigt, träffade kompisar till honom och det var ett par killar som jag var mycket med som kunde karate och sånt som lärde mig lite för att kunna försvara mig.

och sen var det en punkare som var jätte trevlig och snäll som man inte kan tro faktiskt och det var skit kul.

sen var det det nyårs afton och då var min syrra också med, och jag mådde skit dåligt kunde inte röka som jag gjorde då och inte kunde dricka en enda drink eller något.

och hade inte så specellt roligt heller, men sen när allt var över och fortfarande mådde skit, och inte fick mensen som jag skulle, så gick jag till en ugdoms motagning och tog rtt test som jag sen väntade på svar på, och sen när dom ringde så visade det sig att jag var gravid och jag viste inte vilken ände jag skulle vara, fick en värdens shock och grät och viste verkligen inte vad jag skulle göra.

men jag bestämde mig för att behålla det, för jag är så emot abort så det går inte att beskriva, jag kan inte förstå dom som gör det.

men när jag berättade det så var de tinte någon glädje presic, och ansåg att han inte var berädd på att bli pappa och mogen för det heller och hade inte någon utbildning och jobb.

men jag jobbade inom hemtjänsten och hade kompisar där som jag umgicks med på fritiden och hade kul med.

och hans mamma tyckte verkligen inte att jag skulle behålla det för hur skulle jag klara av det me dmin barndom och om jag skulle klara av det och allt.

hon till och med fixade en tid för akut abort för mig, men ajg vägrade för jag kunde inte göra det eftersom jag var långt gången och allt och bara kunde inte.

skulle bara gå och fundera på om det skulle bli en flicka eller pojke och hur den skulle se ut och allt, jag kunde bara inte det.

åå va jag mådde dåligt under den här tiden, spydde och kunde inte äta, fick svimmningar offta , men jag jobbade i alla fall så länge det gick, men han var en sån där som gämförde mig med andra kvinnor och tyckte att jag skulle ha en sån där häck och sånna där bröst, för dom som hade små hade alltid jackan stängd och dom som hade stora hade alltid jackan öppen.

och fick höra det varje dag och fick dåligt själv förtende och mådde skit, kunde inte gå ut till sammans med honom och han tog hem kompisar när soom helst på dygnet och kollade på film oh det var inte vilka filmer som helst.

det var porr filmer och allt möjligt men jag hade gott och lagt mig och försökte sova, men han tog ingen som helst hänsyn till det.

och drack mycket och hade även konstiga plare också som hotade honom och han fixade med stereo för att spela in samtalen och allt möjligt, och det fanns dom som bara ringde och frågade om han ville hänga med ut och han sa inget till mig eller frågade om det gick bra elelr något.

utan bara gjorde sig i ordning och drog, och där satt jag och jag orkade inte med, mådde bara skit över hela skiten och hur han betede sig.

jag kom sällan hem i bland för att jag orkade inte med det han gjorde mot mig, och var hellre med mina vänner som jag hade p¨å jobbet och som ställde upp jätte mycket på mig och sov offta över där och jag ringde alldrig och sa något om var jag var någon stans.

men jag hade jätte kul i alla fall då när jag inte var med honom.

och min farmor och faster kom ofta hem till mig och hjälpte mig med saker som jag inte hann med och inte fick någon hjälp med eller något.

sen så skulle jag föda och han försvann när jag låg på förlossningen för att åka och handla smörgåsar i stället för att vara med där, och sen när han kom så var det ju dags och han tog fram kameran och fottade allt som bara gick och det var jätte obehagligt tyckte jag, men gu va jag mådde bra när jag fick den lille på magen och förstod då inte hur man kan lämna i från sig sitt barn, jag var överlycklig och så glad över den lilla plutten som jag hade där på magen och så liten han var min lilla son och han skulle heta Sebastian som jag tyckte vae så fint och passade honom.

så överlycklig att tårarna rann ner för kindensom små droppar över verklig lycka som jag inte haft eller fått upplevt någon gång i detta liv...


  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards