miasolrosenmaria

Alla inlägg under augusti 2015

Av miasolrosenmaria - 15 augusti 2015 20:00

morn morn ,

Ja så härligt 25 grader ute och sol , så ute och solar nu så klart och i natt var sömnen lite bättre.


Miamaria Anderssons foto.


ja det blir sola i dag då och så härligt skönt det är ute , gubben kört i väg tim till en kompis och så blev det relativt lugnt på dagen och här sitter gubben och bara softar i stolen på alltan.


 


och barnen dom är ute och grejar och gungar och har sig, full fart så klart.


 


ja men sola blev ju lite si och så eftersom solen den gick ju bakom måln hela tiden , så jobbigt så det blev liksom spring upp och ner och sen gav jag fan i det och klädde på mig för då blev jag så less på detta måln, och det blev ju mer och mer där på himlen .


så då gick jag in och grejade i stället med att fixa middag som skulle bli hemmagjorda hamburgare och kokt potatis ooch kokta grönsaker och sås till så klart, och efter middagen så blev det bad för elias och han tycker så mycket om att bada så då satt jag där och kollade honom.


 


sen bolibompa draken för elia soch lite godis som choklad och han satt och bara mös och så blev det fixa välling och natta in honom för kvällen och han somnade gott och så när han sov så blev det sommarkrysset på tv och då 1 glas cider och ships till så klart och barnen dom åt godis och mös.


 


och här har vi tokiga familjen så klart..


   


sen blev det lite fotton men som var svåra att få med alla på då..


   


jag älskar denna låt e de fest så den lyssnade jag på hela tiden under pauserna, så djäkla bra gung i den.



det här är en bra text.



party party så klart och dans, jag älskar ju att dansa . hahah


Tony Westergrens foto.


men nu så är det nattai natti som gäller så natta in barnen  och så göra sig i ordning själv för kvällen och hoppa i säng så bay bay.



karama / mia   

Av miasolrosenmaria - 14 augusti 2015 19:45

godmorgon , men ååå vilken natt jag haft, ine kunnat sovit något för blivit så förkyld och snorig och det har bara runnit och hafts sig, så där av sov problem , blää.


dom här falk filmerna är ju bäst alltså.




hahaa detta gillar jag starkt.


Skrattsajtens foto.



Ja det är jätte fint väder och så och hade ju tänkt sola i dag , men nej jag håller mig inomhus för fryser så mycket så jag kan inte vara där ute .
Så för mig blir det inomhus.


Har hängt tvätt ute och gud så varm det var alltså , så jag gick faktiskt in och bytte om och nu ligger jag i solen , kan ju inte försumma den när den är framme .
Bäst att passa på medan den är här så länge , sen kommer det ju inte att sola mer .


ja och så skulle jag ju åka till uppsala och kände inte för det alls, men så bleb det att jag skulle ta bussen in, för måste fixa present till tim som ska på fest och då ska ha med sg något och här i knutby så går det ju inte att hitta något, så då är det uppsala som gäller och man mår inte så där jätte bra heller.


men det blev att göra sig i ordning och fixa och ha sig och så elias också så klart och simon han skulle följa med och sen satt vi på bussen och det var väldigt varmt kan jag ju säga.


   


simon lyssnar på musik.


 


ja också lilla jag .


 


så när vi kom in till uppsala så blev det gå till h&m för att se om jag hittar något till en tjej där, och jag kollade lite på toppar och då hittade jag 2 stycken som jag skickade till tim och han fick välja vilken jag skulle ta.

och dedt var dom här 2 han valde mellan och han valde den vänsta toppen.


 


och så blev det ett par örhängen också och så när det var klart så gick vi till willys och skulle handla lite mat också på en gång och även presentpapper så klart och där fanns det gjord säckar och där la sig elias på och hade jätte mysigt så klart, lite tokig om man säger så.


 


ja sen så skulle vi ta bussen hem och kan ju säga att jag mådde sämmre och frös och snorade och nös som bara den hela tiden, så djäkla jobbigt och speciellt när man är och ska handla och greja och är ute bland folk också, inge kul alls.


och gubben var med också för vi träffade han på willys och han hade ju en tröja så jag lånade den när vi gick mot bussen och tur jag hade en rulle med papper så jag kunde använda.


så skönt sen när vi kom hem och då var det fixa midag och så natta in barnen och så natta in mig själv, välbehövligt och förhoppningsvis så får jag kanske sova bätre denna natt, ja hoppas kan man ju alltid säga . hahah


så nu säger jag natti natti på er och hoppas ni får en skön stillsam sömn.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 13 augusti 2015 21:33

åå godmorgon på er och i dag så vill inte solen lysa alls , utan gått bakom målnen och gömt sig ja det var ju inte vad jag hade räknat med för jag hade ju tänkt sola i dag och enligt min telefon så skulle det ju vara sol hela veckan och inte så här målningt.


 


men men det är ju bara att le och se glad ut som vanligt och ta det som det är.


jaha då satt vi i soffan och skulle kolla på sommarlov men det kunde dom ju inte sända för där i malmö så åskade det så mycket så dom visade i alla fall dom där 3 filmerna som dom alltid sänder under programmets gång.


men när vi sitter där så slocknar tvn bara så där och jag tänkte att nu gick den sönder och så har vi ingen tv, och då testade hampus lamporna och dom gick ju inte att tända så då hade ju strömmen gått bara så där och det var ju jätte kul det också, och jag som hade tvätt i maskinen och så hade jag ju knappt något batteri i telefoen helleroch kunde inte ladda den så då blev man ju såå här jätte glad.  


och ja vad ska man säga det blev detso jobbigare när man inte har stöm för då ska man ju göra såå mycket bara så där, och så hade ju elias bajsat och jag brukar ju duscha av honom och det gick ju inte att göra när det inte finns vatten och sånt, men det var ju bara att göra provisorik och det är ta papper och blöta med det lilla vatten som kommer och ta lite tvål och torka av honom som tur var det inte så mycket heller så det gick väldigt bra och ren blev han också.


sen så tänkte jag att jag har inge battrei knappt på telefoen , då kan jag ju sätta mig vid datorn , men det gick ju inte eftersom jag har fortfarande ingen stöm liksom och då kan man ju inte använda nätet helelr, och så skulle jag sätta på te vatten men ingen stömm som jag bara glömde bort hela tiden, så kom jag på att jag kan ju tvätta fönster och byta gardiner för att ha någt att göra men då ska man ju stryka gardinerna och det gick ju inte , nää så jag ledsnade och gick ut till garget coh leta efter en bok som jag har en del i en påse och tänkte jag sätter mig coh läser då.


så jag satte mig i soffan och började läsa men fan så trött jag blev bara så där höll ju på att soman hela tiden så då la jag undan den och tänkte att jag bara halv ligger där och vet inte vad jag ska hitta på , men jag måste ha somnat till och det var ju jätte skönt och jag måste ju ha behövt det också .


elias han var uppe med simon och hampus som är på sitt rum coh bygger lego som dom gör varenda dag när dom är inne och inte har så mycket att göra, och dom har kul coh tycker det är kul att bygga med lego då ska dom göra det tycker jag.


jag var i alla fall så smart så jag hade satt i gång radion och höjt volymen för att då hör man ju när stömmen kommer tillbaka  


ååå nu äntligen så kom den tillbaka och det hördes ju om man säger så för white lion spelades i radion och hördes lång väg ur högtalarna så det hördes kan man ju säga och gud så skönt det var och då kunde man ju sätta i gång tvn i gen och så fixa lunch för barnen var ju hungriga och nu kunde man ju använda spisen coh koka vatten till te..   


och så sätta telefon på laddning för nu var det verkligen kris som sagt med batteri och det är viktigt för mig att telefon fungerar i fall någon ska ringa elelr jag behöver få tag i barnen om dom är ute.


Ja eftersom jag inte haft så mycket batteri på telefon så har drg inte gått att ta foto , men så hör ser deg ut på vardagsrums bordet när elias håller på


 


då var lunchen klar och så blev det bara sitta i soffan för nu had ejag tappat all ork coh lust till saker som jag hade tänkt göra när strömmen var borta, men det var ju då så nu skiter jag i det och abra är i stället.


och elias han sitter och leker med något där borta och grejar.


   


sen blev det fixa middag och så göra i ordning sängar och fixa och så natta in elias som är så trött efter långa dagar som är och sen så natta in barnen som också behöver sova och komma in i rutinerna innan skolan börjar.


och själv satte jag mig och skulle kolla på det treje ögat som är sista avsnitten nu som går i kväll och jag har följt hela serien och vill se dt sista också för det var en jätte bra serie, men som tar slut nu och jag hoppas det kommer fortsättnin på den någon gång.


men nu säger jag natti natti och hoppas på en god sömn.


kramar / mia   



Av miasolrosenmaria - 10 augusti 2015 20:30

Godmorgon alla fina , sol och härligt väder också .
Barnen myser i soffan med tv och här går första maskinen tvätt och så duschat .


barnen dom duschade i går innan dom skulle lägga sig efter helgen så dom fick lägga sig rena och frächa .


ja här sitter dom och bara myser i soffan och kollar på tv här på morgonen, och bara tar det lugnt har inte mycket ork just nu utan vuill bara vara och kolla på sommarlov.


 


sen så gick jag ut och elias satte sig i snadlådan och jag skulle sola medans solen är framme och bara softa så skönt att kunna göra det kände jag.


 


och sen så fick elias risk kaka av sina bröder för dom tog själva varsin.


 


Då är 3 maskinen på och barnen ätit lunch och är nu i lekparken och själv så passar jag på att sola då .
Och tvätten hänger ute i det härliga vädret och får torka


Tänkvärt & Inspirations foto.


då har elias och jag vart inne och bara vilat oss från solen för att han inte ska få solsting och bränna sig som är så liten och bara få vara i skugga och mysa i soffan och ta det lugnt, och han bara myste där med sin snutte filt och kollade på tv och hade det så bra och det var sklönt att vara inne tyckte jag också . hihii


men nu så har vi gått ut i gen och då sitter pluttis på altan och håller på med sin bil och grejar med den och det har nu blivit mer skugga så det är inte direkt sol på baksidan och det är skönt för elias.


   


sen tog elias sin badboll och höll på med den och sparkade på och allt men när jag skulle filma så gömde han sig bakom den och hade jätte kul så klart och sen sprang han ju bara i från mig. hahah



 

Tänkvärt & Inspirations foto.


ja så blev det middag och sen fixa med disk coh hänga tvätt och så natta in elias och barnen dom skuylle också göra sig i ordning för att komma i säng och själv gick jag också och la mig väl behövligt kan jag säga.


så natti natti


kramar / mia   



Av miasolrosenmaria - 9 augusti 2015 20:45

ojoj ja vknade och jag är väldigt trött, ville bara fortsätta sova, men det gick ju inte utan var bara att gå upp och så på toa och sen duschen så klart och så börja plocka ur sängkläderna och så vika i hop dom och sen slänga ut mattorna och allt.


och barnen packa i hop sina väskor och så blev det diska upp efter frukosten och så och sen torka av bord och bänkar och kasta soppor och gubben packa bilen.


sen så soppa hela stugan och torka av golven och gubben han körde i väg med lite grejor och så blev vi kvar och barnen hade plockat ur badkläder och handduk för att kunna gå till stranden och bada sen, men först så prata lite medgrannen innan dom skulle åka hemåt till sitt och krama om och allt sånt.


sen hade alla dragit i väg och då gick vi i väg till stranden men barnen ville hellre spela mini golf och då gjorde vi det och hade kul där.


sen när gubben kom så blev det glass för alla och dom tyckte det var jätte gott och mysigt.


 


sen blev det faktiskt upp till stugan och duschen och fixa elias som hade bajsat och så byta blöja och nya kläder till honom.


sen så åkte vi hemåt för nu var han så trött lilla pluttis så han behövde sova den lilla biten hem som är en bra bit ändå, och det var riktigt skönt att komma hem.


hem ljuva hem ..mmm


och elias han höll på med ina bil och grejade.


   


och simon han satte sig och spelade på plattan och bara myste och hade det skönt i soffan och jag orkade ingen ting alls, så packa upp det gör jag en annan dag.


 


elias dricker mjölk var väldigt trörstig så klart.


 


och så var tvn på och den tyckte elias var jätte kul att äntligen få titta på .


 


middag blev enkelt i dag och sen så blev det fixa till sngar och allt sånt coh så göra i ordning barnen för natten eftersom det vartit så sena kvällar nu och själv så ska jag också lägga mig nu och då är kl bara 20,30 men jag är såå trött eftersom jag inte fått ngon bra sömn på nätterna.


så natti natti alla gulliga där ute.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 8 augusti 2015 20:45

ååå gud så dåligt jag har sovit i natt, vädrdens sämsta sömn alltså och när jag skulle lägga mig i går så var det inte alls kul, för mensen hade kommit och det var inge kul alls och inge som jag hade räknat med så blev så paff och irriterad och inget had ejag med mig heller så blev så arg och ledsen samtidigt.


men fick göra det bästa av situtaionen eftersom klockan var ju såå sent och alla had eju krypit in till sig och sover, så det blev ju bara att klippa till en av elias blöjor och ha på mig för bättre än inget anser jag och det kändes ju så mycket bättre och lugnare för mig i alla fall.


men det var upp och så duscha och göra sig i ordning och i dag så skiner ingen sol utan väldigt mulet kan man ju säga, och i dag så ska vi ha femkamp och fotbolls turnering och allt.


och jag frågade faktiskt min granne där om hon hade bindor så jag skulle klara mig och det hade hon och gud så lyckligjag blev av det lilla och kände mig så mycket bättre inombords. hahaa


ja all gick i väg till stranden men jag var kvar för att göra lunch och greja så vi kom inte i väg men dom kom ju sen coh då blev det dela upp oss med alla uppgifter som skulle vara, och blåsa upp alal dessa ballonger som ska vara med.


och här så spelas det fotbolls turnering innan femkampen.


 


och här så håller vi på med femkampens stationer.


   


gubben han drog i väg med barnen och skulle bada och grann pojken följde med och badade han också , men jag stannade och satt och pratade med grannen och bara myste där en stund.


sen skulle hon åka i väg och handla och gubben han kom tillbaka med grannpojken och våra var kvar och spelade minigolf, så jag drog i väg dit i stället och så var jag med där och spelade minigolf tillsammnas med dom och så snart så skulle vi äta i tältet och samlas tillsammans .


   


och här så ska vi äta grillat i gen .


       


ja sen så blev det mys en stund vid stranden där jag satt med min kära nya vän och pratade om allt och öppet om saker som kändes rätt att prata om och det var så skönt .


sen så gick vi till stugorna och satt där utan för och träffades allihopa eller dom som ville och barnen dom spelade brännboll och hade hur kul som helst och sen skulle det vara disko för dom äldre barnen och då blev det i stugan som dom inte kunde hyra ut så den blev använ i alla fall och dom had ejätte kul.


 


men sen så orkade jag inte sitta uppe var ju så trött och bara kände att jag vill komma i säng så då var det dra mig tillbaka och säga god natt och så in och sova så skönt.


så natti natti alla där ute.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 7 augusti 2015 21:30

morgon morgon på er och här är det full fart på morgonen med allt vad det är och fixa med allt som ska med och mat och allt och packa in i bilen.


och här är all packning som vi fixade klart i går kväll.


 


men det är ju inte allt utan det är ju så mycket mer som ska till som åker in i bilen direkt som kylväska och torrvaror och annat.


men sen så var allt packat och så bara hoppa in i bilen och så var vi i väg så härligt och så skönt och så är det ju sol i dag också väldigt varmt kan man ju säga.


och så kom vi fram och så nyckel i handen så kom vi till stugan och det blev en annan en den vi hade bokat, och så mycket större och det var ju skönt.


   


och så här der det ut inne och det är ju riktgt mysigt ju.


     


stugan i heleht utan bilen så klart och den är ju så mysig bara att titta på.


 


barnen på trappan, men fattas en då.


 


ja hampus han var på väg någonstans.


 


ja gubben han drog i väg och skulle hämta en mamma och barn i bro station och då blev det bädda sängar för mig och fixa där inne med barnen .


och så här står jag där ute i det vackra björknäs.


   


sen kom gubben tillbaka och då hälsade jag på henne och fick en jätte kram coh det kändes så härligt och gött, som vi kände varan sen tidigare, fick en jätte bra kontakt bara så där och det var ju så härligt.


sen blev det mulet som bara den och såg mer ut som det skulle bli regn alltså, men det kom inget.


jag gick och hälsade på hos andra familjer som hade komit och det var verkligen såå kul att träffa andra familjer med många barn och så härliga och trevliga och kul att bara få träffa nya människor och vänner.


här har barnen satt sig vid bordet utan för och nu så väntar vi på att gå till tältet där vi ska äta tillsammans den mat som vi beställt till i kväll och det skulle bli grillade hamburgare och sallad till och annat.


   


ja här så träffar vi fler som kommit och som har instalerat sig i sina stugor och tält och husvagn som alla ska bo i, ska bli en jätte härlig helg tillsamamns.


       


åå ¨så gott allt var tyvärr så missade jag att fota all den fina maten som vi blev serverade med, men gud så mycket mat det var och mätta blev man kan jag lova.


sen så drog vi till stugorna och så blev det sitta ute tillsammans och umgås på kvällskvisten och bara mysa och ha kul och snacka tillsamamns, så underbart trevligt vi hade det.


men nu så blev det dra mig tillbaka och sova och natta barnen .


sov gott nu alla där ute och hoppas verkligen en bra och härlig dag i morgon.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 6 augusti 2015 20:45

god morgon på er och i dag så är det ju som sagt min födelsedag och ja det är inget märkvärdigt kan jag ju säga, ingen som kommer i håg en och jag får ingenting heller så vadå fylla år, det är ju bara skit.


när jag kom upp så ligger alla barnen på golvet och kolllar på fil på hampus dator.


 


ja det blev att planera denna dag eftersom vi måste ju åka in till uppsala och handla i och med att vi ska i väg över helgen och sova borta i en stuga på en camping, och så var det hämta upp sabina och pojkvännen.


och det blev att vi pratade med barnen och så blev det att vi drog i väg på vägen och ska handla.


 


så det blev på willys som vi drog in på och plockade i hop det vi behövde och sen så hämta dottern sabina och david och så hem och då var jag ju tvungen att gå till butiken för glömde ju bort 2 saker som vi inte hade hemma , och så gick vi hemåt och då blev det fixa till min egen tårta och jag gjorde den efter barnen så dom kunde äta och som dom tycker om.


 


sen så blev det ju sol på eftermiddagen och full fart där ute med att spruta vatten och jaga sabina och david som elias tyckte var jätte kul så klart och han had ejätte kul där ute får jag lova att säga.


         


det var ju kul att min dotter ville komma och fira mig i alla fall och jag fick även en present av henne en jätte fin härlig blus, som var i jätte skönt tyg.


ja sen gick ju kvällen och dom tog bussen mot uppsla och här blev det bara lugnt på kvällen och packa väskor och fixa med allt som vi ska ha med oss, och kolla i genom barnens väskor och se till att dom har allt med med tröjor och byxor och annat.


sen vika masa tvätt och plocka fram säng kläder som ska med också, och så natta in barnen och fixa med det och så själv i säng och sova för att komma upp i morgon.


så natti natti .


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards