miasolrosenmaria

Alla inlägg den 1 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 1 februari 2015 15:35

ja ingen bra natt alls, la mig vid 00,00 och kunde inte sova, fick ta rätt på elia sosm jag vet inte vad han hade gjort i sängen men inget låg som det skulle, och sen så gnällde han och hade sig hela natten och samtidigt så mådde jag skit hade mens värk och sov oroligt .


så när jag väl sommnade så vakande ju elias vid 02 tiden och då gick jag upp och gjorde välling till honom och sen somnade han i gen och jag hade svårt att somna för inge kul när det värker och har sig.


så när han vaknade på morgonen så gick jag och la mig i gen och sen vakande jag i gen vid 09 tiden och då gjorde jag välling som han brukar äta då även om han har ätit smörgås, men sen så la jag mig i eg för jag mår så djävla dåligt och sovit så dåligt och orkar inget alls i dag, så orklös och deppig och ja detkänns inge bra alls.


sen vaknade jag vid 11,45 och då gjorde jag i ordning mat till elias och drack själv mycket saft och the för att få i mig vätska i alla fall, och elias han åt jätte bra och sen så nattade jag in honom och då la jag mig själv i gen och försökte få lite mer söm.


en så vakande elias och då kom han och la sig hos mig och bara myste och gosade men sen så gick han upp och då gjoorde jag det med och satte oss i soffan och mös och gosade där, men sen så gick han i väg och grejade med sina leksaker.


sen så var kl 15 och då gick jag i alla fall in i duschenm och tog en varm skön dusch väl behövligt, för kände att jag kan inte gå i morgon rock hela dagen tyckte jag inte, men kände ändå ingen lust för något men jag klädde på mig och sen så slängde jag i en maskin tvätt för det behövdes tvättas och det är ju det enda jag behövde göra för som tur är sköter ju maskinen sig själv tills den är klar.


ja tim har en kompis här och simon gått i väg till en, elias grejar för full och varit md pappa hela förmiddagen när jag sov.


så det blir inget mer i dag för mig mer än försöka fixa middagen och sen blirdet bara sfta i soffan och mysa och kolla på tv.


och snöar gör det för fullt där ute så det blir mer snöö som sagt.


så ta det lugnt nu i snön och halkan och sköt om er.


mkramar till er.


    


 



ja jag säger natti natti lite tidigare i dag dör går inte in och skriver mer i dag.



 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards