miasolrosenmaria

Alla inlägg den 26 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 26 februari 2015 00:00

kursiv text

Då var det torsdag och i dag så är det näst sista dagen på veckan och barnen bara väntar på att det ska bli helg och slippa gå upp så tidigt och sitta vid en skolbänk . Hi hiii

Ja om dom fick välja så skulle dom vilja ha sommarlov nu kan jag lova.

Men men det får dom så gott vänta ett tag till på tyvärr, så det var bara gå upp och traska i väg på morgonen.

Själv så blev det ett pass träning som stod på chemat och det är så skönt även om det känns tungt och motvilligt att göra direkt när man vaknar , men fasiken så skönt det är ändå när man gjort det och så duschat efteråt , man är väldigt stolt över sig själv , ja försöker i alla fall vara det och ta in det om jag säger . ?

Men inte lätt när man är så inne i sig själv med dålig själv känsla och så nedtryckt själv förtroende och har svårt att acceptera min kropp .

Men men sån är jag och har svårt att ändra på det som jag levt i så länge, det sitter där det sitter och jag får leva med det .

Ja sen tog jag en kopp te och Elias grejade med sina burkar vid bordet under tiden och hade kul.

Men sen satte han sig faktiskt i soffan och gosa med mig och kolla på bolibompa, och han är ju för härlig vill inte vara med så vänder på huvudet när jag försöker få en bra bild . ?? han är för go.


Och det är Pelle kanin som vi tittar på

Ja sen så göra i ordning honom och byta och fixa och sen natta in honom och i dag var han verkligen inte på humör så grinig och tjurig när jag skulle söva honom , men jag gav mig inte och han gav sig inte heller, ? men till Slut så somnade han i alla fall och skönt var det eftersom han var riktigt trött egentligen som han då inte ville erkänna.

Och när han sov så blev det soffliggare för mig och kolla på hem till gården och även kolla tvättmaskinen som gick för fullt .


Och tog en kopp te och bara softade , och barnen kommer senare för 2 går lång dag och hampus kommer alltid vid 15 tiden utom fredagar .

Elias vaknade och då måste vi byta för han var ju såå blöt , så måste ha druckit väldigt mycket innan han skulle sova , jajaa så kan dra bli i bland.

Sen drullade alla 3 in efter varan och Elias hade ätit lunch och var väldigt nöjd.

Och Tim satte sig och spela dator och det heter load tror jag det stavas , men ja skit samma han och kompisen kör ett parti med varandra i spelet i samma lag så mycket fattar jag av detta spel , noll intresse. Hahaa







Ja och själv skulle jag försöka mig på att fixa middagen och som vanligt så ska bus troll vara med där så klart , dragit fram stolen och allt. ??

Och som hade med sig matte läxa och han var inte glad alls , för pappa var inte hemma och den skulle lämnas in i morgon redan och jag är såå dålig i matte så fick ringa gubben och få lite hjälp från telefonen och då gick det bra och det rullar på för Simon. ?

Och hampus han skulle gå ut han i stället och bygga på någon koja som dom börjat på med en kompis.

Ja Elias han står kvar där på stolen vid bänken och denna gång fick jag lite bättre bild på honom.

Så var middagen klar och ätit färdigt och då blev det diska och sen hänga tvätt och bädda rent i en säng i h sen tv och mysa med Elias tills bolibompa var Slut och då göra k ordning för kvällen och natta in honom och sen kolla på farmen och efter det så familjen annorlunda som öronen så bra.

Och sen blev deg faktiskt sova för barnen incheckning även jag tog mig i säng, sov gott nu och ta hand om varann.
Kram kram / Mia ???

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards