miasolrosenmaria

Alla inlägg den 17 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 17 februari 2015 22:56

Ja vad säger man , ja inget alls antar jag , finns inte mycket att säga .

Men det har varit lugnt, ja så lugnt som det kan vara och hur man relaterar till lugnt är ju olika om man säger .

Men jag satt och skrev ett kort på morgonen och sen drog Simon och hampus i väg till butiken och fixa frimärke och köpte ett paket jäst.

och då satt jag och nattade in Elias när dom kom tillbaks och när jag lagt Elias så fick dom sätta sig och spela dator och tvättmaskinen fick jag kolla för den hade jag ju satt i gång.

Men en kopp te och kolla på hem till gården och myror i benen för jag är så rast lös samtidigt som jag inte bryr mig ett skit om något och känner ingen ork bara slapp och rycker typ på axlarna.

har för mycket i huvudet och tankarna som bara rullar som någon slags film liksom, så jobbigt.

Och sen är det med barndomen som inte fungerar för mig.

ja pappa flytta i hop med sat kärringen och helvetet bröt ut , vi fick bara vara på rummet och jag var ca 5 år och vi blev inlåsta varenda kväll , och jag kommer så väl i håg hur mycket jag bankade på denna djävla dörr för behövde gå på toa men ingen djävel kom och öppnade , det var fruktansvärt .

så syrran och jag fick leta fram något bland leksakerna att kissa i för det gick inte bara att hålla sig , vad fan ska man göra när man är så liten och kan inte göra ett skit när dörren är låst.

och inte fick vara inne utan man skulle vara ute hela tiden från morgon till kväll och inte mycket mat.

Vi bodde inne i stan i uppsala men flyttade ut på landet ut mot jumkil och där bodde min farmor också så det var väldigt nära henne .

Men tro inte att vi fick gå till henne inte , nej det var förbjudet kan jag säga och inte fick vi ta emot något henne när hon kom förbi på vägen.

Och när dom skulle någonstans så blev vi hemma inlåsta på rummet , det var alltid så och vi fick inte gå dit eller dit.

När vi var inne var det rummet som gällde och ute ingen annanstans fick vi vistas , dom fick barn som vi inte fick vara nära eller leka med tyvärr.

var deg vinter så var det bara vara ute sen spelade det ingen roll om vi frös om fötter eller händer , fick inte byta vantar om dom blev blöta .

så när vi väl kom in så satt vi vid elementet och försökte värma våra fötter och händer som vi frös så fruktansvärt om och det gjorde så ont och vi satt och grät och led av denna värk av kylan.

Men nu har jag inte tid med detta för nu måste jag sitta med Elias som vaknat och bara gosa med honom och hampus och Simon äter lunch och sen fortsätter spela till klockan ringer.

ja det blev sätta i gång ny maskin tvätt och sen fixa lite mat till Elias och sen blev det lek och bus , barnen spelat klart och har försökt att ringa Tim som är hos en kompis men ingen svarar så får försöka senare.

Barnen gjorde egna suddgummi som dom hade fått av stora syster sabina och sen skulle dom in i ugnen och bli stela .

sen blev det middag och då koka ris och jag
satt vid datorn en stund och fixade .

sen värma grytan från i går och vi satt och åt och sen blev det diska och få ont i ryggen, men men bara fortsätta och baka degen som jäst och hänga tvätt och bädda en säng och fixa över våningen.

Och hampus satt med Elias och mös och kolla på film och det var nicke nyfiken.

Ocjbsen kom Tim hem och då blev det fatt på Elias som blev så glad när det knackade på dörren.

och så bolibompa så klart med bomba draken som Elias tycker är kul att titta på.

Och natta in honom och sen farmen, bygglov och någon konstig film eller serie om döda sin hustru.

ja väldigt mystisk film , fattade ingenting av den så inget för mig, barnen kollade på film på sitt rum och efter att serien var Slut så var det natti natti och även för mig med

sov så gott nu alla

Kram / Mia ???

Av miasolrosenmaria - 17 februari 2015 16:32

alltså fan så djävla dåligt jag mår, jag vet inte vart jag ska ta vägen med mig själv och vilket ben jag sak stå på.


det är så jag bara vill försvinna med vinden så långt bort som det bara går och gå under gjorden för att slippa allt som är runt mig, det är såå fruktansvärt att inte ekonomin räcker till och jag kan inte ge mina barn något, kan inte ens åka till leos lekland för en dag.


har inte råd, hur djävla kul är det att säga det varenda djäkla månad, jag mår skit och vill bara sätta mig och gräva en stor grop som jag bara kan hoppa ner i och försvinna för alltid och den ska täckas så man inte hittar den.


fan vilket djävla helvete man lever i och det tack vare gubben som såg till att hjälpa en idiot med att ta på sig skulden för en krock sm en ännan ställt till med, och tack vara att gubben tog på sig det så blev han av med körkortet i 3 månader så då har inte han kunnat jobba och inte dragit in en krona.


så inte undra på att man bara vill lägga sig och försvinna och slippa detta och se mina barns lidande för att han fixar det så djäkla bra.


jag vill kunna ge mina barn så mycket men kan inte och känner mig så usel som mamma och så värdelös för att jag inte har ekonmi för någt mer än till räkningar ja och knapt mat.


tårarna rinner varenda dag på mig kan inte låta bli att gråta och hela jag är så trasig inom bords så det går inte att beskriva i ord.


hoppas ni alla får en underbar dag och vecka.


kram kram

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards