miasolrosenmaria

Alla inlägg den 16 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 16 februari 2015 23:13

I dag har man mest tagit det lugnt, ja lugnt och lugnt vette fan.

det blev i alla fall tvätta och sen drog gubben i väg .

Och Tim väntade på att kompisen och hand pappa skulle komma och hämta honom, och när dom åkt så blev det natta in Elias som var såå trött.

Och jag satt och kolla på hem till gården och tog en kopp te till det, Simon och hampus drog ut med en kompis och pulka .

sen fixa lunch och ringa hem dom för Simon Var så hungrig innan han gick ut , men ville ändå gå ut tills maten var klar.

Elias kom upp och man såg att han var ju så trött och nyvaken där han gick så vi hämtade snuttis och tuttis i sängen för dom hade han inte med sig och sen satt vi och mös i soffan och bara gosade och kollade på bolibompa.

Kolla tvättmaskinen och slänga in ny, så kul så kul att tvätta , undra hur många varv den kör på 1 år egentligen med tanke på att det går ju några tvätterier dag här hos mig .

sen blev det snabel kaj som ska ut och ta en drajv efter golven .

och sen fixa middag som skulle bli kött gryta och ris och har malt lök, paprika, purjolök och svamp.

Och sen har vi lilla bus trollet som bara ska vara med överallt. Hi hiii


Och diska var jag tvungen till och fixa deg till bröd.

Ja det blev hänga tvätten som vanligt , försökte mig på att fixa torktumlaren , men det spelade ingen roll vad jag gjorde den ville inte fungera alls, så jag gav upp och hängde i stället.

Simon och hampus tyckte middagen var jätte god och Simon åt mycket och ändå var det sås som han inte annars äter till potatis och kött typ, men nu gick det bra när det var gryta , ja dom är roliga dom små liven.

dom gick ut och sparka boll och jag mös med Elias och kolla på bolibompa kl 18.00 och det var bolibompa draken som Elias tycker är kul att titta på , ja bädda säng gjorde jag också .

men det är några som gnager i mig i mellan åt , eller rättare sagt det finns alltid där ävenom man inte ttänker varenda dag och så, men det finns.

Jag har inte bott med mina föräldrar , hela tiden , för min mamma försvann när jag var 3 år gammal och då bodde jag hos pappa med min syster som var 2 år yngre än jag då.

tyvärr så träffade ju han en annan kvinna eller sat kärring och från den dagen hon klev innanför dörren och flyttade in så blev det rena helvetet rent ut sagt .

ja lite av det finns det tankar runt i mellan åt som inte går att förklara ?

men tyvärr så skriver jag inte mer i kväll för nu vill jag sova börjar bli riktigt trött nu .hålla i gång hela dagen så nu få lite sömn.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards