miasolrosenmaria

Alla inlägg den 2 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 2 februari 2015 22:33

Fy vilken natt alltså , konstigt hade sovit på dagen men ändå kunde jag somna på kvällen i går, men ändå en jobbig natt med Elias, fick byta blöja 2 gånger för han hade bajsat som han aldrig gjort när han sover .

men men och då var klockan 05 ,00 andra gången och sen så var det jätte svårt för han att somna men gjorde det till Slut och sen vaknade han i gen vid 06.45 och jag la mig i gen och sen drog gubben och hammpus.

Och sen så kom Simon ner och efteråt så kom Tim och då fixade dom frukost och Elias fick också av Tim.

Och så klart vart det bråk och tjafs med Simon som bara ska sätta i gång med något och bråka med Tim, men det gick bra ändå till Slut.

Och sen så kom dom 2 i väg till skolan och jag tog lill plutten och gav välling.

Byta blöja och klä på Elias och plocka fram kläder till mig själv och sen duschen.

och det blev duscha av Elias efter att jag klätt på mig och fixat mig eftersom han hade ju bajsat och när han var klar med ny blöja och kläder på så gick han och lekte för fullt och jag kollade ut genom dörren för att se hur mycket snö det kommit.

och det snöar ju mycket om jag säger så , så det har kommit en hel del.

Och sen blev det att natta in Elias eftersom klockan började närma sig 11 tiden och han somnade ganska fort och när jag lagt hhonom så klädde jag på mig och gick ut snart och skottade av framsidan och gick in och kröp upp i soffan med en kopp The och kollade på hem till gården och ringde mamma en snabbis för att höra hur det var.

Och här ligger pluttis och sover så gott.


Ja och snöar gör det också .

Ja Elias vaknade och då satte vi oss o soffan och myste och han ja han somnade om och sov så skönt hos mig och det ena programmet efter det andra gick och klockan tickade på , och ja klockan han bli 14, 30 då han började vakna till och jag frågade om vi skulle fixa mat och gjorde i ordning lite lunch och sen kom Simon hem och han skulle fika så han satt med Elias och jag gick ut och skottade i GEN för man måste ju hålla efter .

Sen gick jag in och då skulle Simon göra läxa och han började med matte och sen kom hampus hem och sen skulle jag förhöra Simon på orden som han hade.

Ja här skulle jag ta på Elias men Simon vill vara med ?

Här blev det orden som förhörs

Hahaaa ja här hittar jag Elias liggande under trappan och har kul?

Ja och Simon skulle ju också vara med där under trappan så klart .

Ja vad säger man , jag förstår ju om jag ska på toa att Elias följer med , men här får tyvärr inte ens storebröderna gå på toa själva , Elias ska BARA gå med in.

Jag pratade med en väninna och Tim kom hem och då var alla samlade och jag satt i soffan och pratade för full och tänkte inte alls på var klockan var , så när jag gick ut i köket så var ju klockan 17 så deg var sätta på potatis och sen avsluta samtalet och göra middagen som skulle vara stekt kassler och sås och grönsaker , Tim kom och hjälpte till , ja inte bara han inte .

lilla Elias kommer fort med en stol och ska vara med där han också ??

Och medan potatis kokade och skulle bli klar så fick jag ut och skottade en 3 dje gång och det hade kommit bra mycket tyvärr , och det bara fortsatte snöa .

och sen var middagen klar och efter det så blev det fixa köket och sen fixa deg som ska stå och jäsa och sen var jag så less och orkade ingenting .

Så jag satte mig i mörkret i mitt rum för hade ont i huvudet och ville bara vara i fred en stund.

Sen gick jag ut och skottade i gen och det blev 4 dje gången som jag var ut på en dag ,och sen bblev det kolla barnen och dom hade kul .

Sen plockade jag port torr tvätt och hängde tvätt som jag tvättat i dag , sen blev det bolobompa och bara softa och mysa med barnen.

Och klockan tickade i väg med fast, hon var redan 20.12 så det blev att fixa välling och byta på Elias och skära upp bröd till barnen och baka ut degen och lägga i formar.

Sen natta in Elias och barnen göra sig i ordning på toaletten och fixa sina sängar och när jag lagt Elias så gick jag upp och sagGod natt och läste lite ur Ronja rövar dotter och sen gick jag ner och kolla på stjärn kockarna.

Och efter det så blev det sängen som kallar ,
natt natt och hoppas ni får en skön som.

Kram / Mia ???

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards