miasolrosenmaria

Alla inlägg den 19 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 19 februari 2015 22:15

Då var det morgon och ny dag , trött som en
alika, som man brukar säga.hahaa

ja det var bara traska upp och skenet bedrar , men med flinet i ansiktet så var det ge Elias välling och irriterad var jag så ingen idé att prata med mig i första taget.

Sen gick jag in i duschen och fixade mig och sen plocka ur säng och slänga in o tvättmaskinen , men kunde ju inte sätta i gång den , slut med skölj medel så bad någon att gå till butiken att köpa det så jag kunde slå i gång den.

ja sen vart dribbel om hur vi skulle göra för att åka och handla , och nu hade gubben fått en bil som stod där utanför och jag kan ju säga att jag blev lite paff faktiskt.

Det var en som hade köpt den till honom , ja vist så kan det gå , man förundras aldrig kan jag säga.

Men vi skulle ju inte få plats i den allihop , men Simon och hampus ville vara hemma och Tim följa med.

så göra i ordning Elias och fixa datorerna så dom kunde sätta sig och spela en stund och sen ut till bilen där gubben hade monterat in bilstolen till Elias .

sen drog vi i väg till Willys och sen city gross och ja det blev korv på Ikea för Tim var väldigt hungrig och hade så ont i magen.

sen blev det hem färd då och plocka upp varor och frysa in och blöjor till Elias så vi klarar oss.

Sen så drog gubben i väg och det var dags för middag och då blev det pommes och korv och sen diska och tvätta och kolla på tv och även kolla telefonen och lägga in bilder i datorn för minnet var väldigt fullt i telefonen.

och det tog sin lilla tid så klart och det blev mysa i soffan och gosa med Elias och natta in honom och sen kollade vi på Sveriges mäster lock och sen Rinees brygga och sova .

natti natti

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards