miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 9 februari 2015 16:45

Ja vilken natt det varit , fått suttit upp i soffan med Elias , han kunde inte ligga ner och sova .

började hosta och gråta och hade jätte jobbigt så det blev sittandes i soffan så han fick vara upp rätt och då sov han ju bättre men inte mycket till sömlös en annan så att säga.

Han hade jobbigt med andningen också fick väcka gubben vid 00.30 och säga att ha får nog åka in med Elias för hade såå jobbigt att andas , så han kom upp och då lyssnadehan på eElias där jag satt med honom och gick in till köket och ringde 1177 för rådfrågning och allt sånt .

Och dom tyckte att han skulle åka in med honom och så , men det var ju mycket som skulle planeras och fixas, men när vi höll på att prata och han börjar plocka fram kläder så fick han lov att komma och lyssna på Elias i gen och då var det väldigt jämn andning så vi avvaktade och han gick och la sig och jag skulle säga till om det blev värre men det blev inte det , ja väldigt märkligt faktiskt.

Vid 2 så var jag tvungen att lägga honom i sin säng för att få gå på toa , men han sov vidare och vaknade inte alls med hosta och sånt så jag tänkte att jag försöker lägga mig i min säng för att få sova lite i alla fall och se hur länge det skulle bli annars fick jag ju sätta mig k soffan.

Men han sov vidare och vaknade till vid 03.30 och då gick jag och fixade välling och bytte blöja och sånt och han åt och sen la han sig bara till rätta och somna om och jag var riktigt trött kan jag lova .

sen vakna han och då var klockan 07.30 och då låg han i soffan och kollade på tv och gubben skulle åka med hampus in till Uppsala men Tim var nere och låg bredvid Elias och mös och då fick jag lägga mig en stund och få lite sömn .

sen skulle Simon till skolan och Tim hemma för han mådde inge bra heller ont i halsen och väldigt hängig.

Sen var det fixa lite mys och välling till Elias och sen duscha och fixa tvätt som skulle i maskinen.

Och ta en kopp te så klart , börjar känna av halsen lite men inget märkvärdigt.

Sen blev det fixa tv och göra i ordning Elias för att natta in honom och samtidigt satt jag och kollade på hem till gården och Tim var uppe och låg och vilade i sin säng och kollade på en film .

Sen kom han ner när den var Slut och satte på en film här nere som vi satt och kollade på tillsammans och bara var , jag tog en kopp te och även Tim sen så fick Elias lite som jag sparade i botten och han ville dricka , men då stod i vägen för tim att kunna ligga och kolla på filmen. Hihiii

Och det var solsken ute såå mysigt

Sen så kom ju Simon hem och strax efter hampus och Simon göra läxa och skriva orden och sen var det dags för middag som skulle göras och gubben hade inte kommit hem.

barnen kollade på film där uppe och Simon grejade och byggde med lego här nere .

sen fixade jag diskmaskinen så det bara vara att lägga in efter man ätit.

Ja Elias höll på med lego vid bordet med Tim .

Sen fixa en säng som skulle bäddas och hänga tvätt och fixa rummen på över våningen.

Sen så har ju hampus gjort fina saker på träslöjden som han hängt upp på väggen , den här nyckeln gjorde han förra året någongång .

Och den här bilen kom han hem med i torsdags och var så glad och stolt över den .

Ja sen blev det sitta och mysa med Elias och kolla på bolibompa och efter det så göra i ordning honom med blöja och pyjamas och sen fixa välling och allt sånt och barnen skulle fixa sina rum med sängaroch allt så det var bara llägga sig närddet var dags.

vi kollade på farmen och sen gjorde dom sig i ordning på toaletten nemesis allt vad som inne bär och sen kollade vi på bästa bonden och sen gick hampa och la sig för han var så trött och när programmet var Slut var dettTim och Simon som skulle lägga sig och jag satt och kollade på stjärn kockarna och satt med Elias och han sov , vågade inte riktigt lägga ner honom heller.

Men sen så när programmet var Slut så var jag tvungen att lägga honom för att göra i ordning g mig själv och gå på toa och sånt och Elias sov så jag kände att jag lägger mig i sängen och försöker få lite sömn.

Men hade gjort k ordning i soffan i fall jag var tvungen att sätta mig där .

så natti natti o h sov så gott.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards