miasolrosenmaria

Alla inlägg den 13 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 13 februari 2015 13:15

Då var det fredag och jag kan säga att fy fan så trött jag är och Elias vaknade så klart 6.30 och då fick han ligga i soffan och mysa och kolla på bolibompa och gubben var uppe och då fick Elias vara med honom och jag gick och la mig , var ju som en soombi och inte alls på humör kan jag lova ,var inte värt man sa något till mig för gud va irriterad jag var så deg var bäst jag sov lite till. ??

ja då var klockan vid 8.25 då gick jag upp och ringde och sjuk anmälde Tim och sen fixa välling och Simon hade klätt på sig ordentligt med kläder för dom skulle vara ute , och han tog med sig pulkan och jag var tvungen att skriva namn .

Och när han kom i väg dåligt jag in i duschen och fixade mig själv och klädde på mig och sen fick jag duscha Elias och då blev det bad med Tim en stund så här på morgonen och vilket härligt väder det är , kollade på träden och dom var så vackra där ute med snö på grenarna.

Elias och Tim i badet .

Då blev det ner och plocka leksaker och fixa och sen fixa tvätt som skulle i maskinen och telefonen ri gde och ringde här på morgonen , annars är den ju så tyst .

och sen ta upp Elias och klä på honom och allt , sen blev deg dammsuga och skura ochstäda toaletten , sen ringde sabina och pratade om leksaker som fanns på Coop och vad hon skulle handla och sånt.

sen Natt in Elias och låta han sova en stund och då tog jag en kopp te och satt och kollade på hem till gården och Tim han satt och kollade på film på sitt rum.

ja och efter ett tag så vaknade Elias så han sov inte alls länge i dag av någon anledning , och grinig var ha också men han somnade till hos mig och sov en stund till och Tim kom ner och pratade och skulle ladda sin telefon , den hade blivit så knäpp och det gick inte att ringa från den eller något .

Och han frågade när sabina skulle komma så han fick ringa och fråga henne och hon svarade inte och jag testade att ringa honom då och det gick hur bra som helst .

Men sen knackade det på dörren och då blev Elias jätte pigg och sprang med Tim till dörren för att se vem det var , och där stod ju sabina men Elias blev så ledsen och sprang in till vardagsrummet i gem och då fick jag ta upp honom och vi satte oss i soffa och han gömde huvudet så klart så sabina inte kunde se honom . Hiii hiii?

och hon frågade Tim om han ville hjälpa till med att göra tårtan och då gick vi in och Elias blev glad och fick en liten banan bit som han blev så glad över .

Sen vispade jag grädden och timmar hjälpte till att vispa marsanen och fixa .

Och dom fixade till tårtan och allt som skulle på .

Och så här blev tårtan , sabina försökte skriva hans namn med godiset men det blev inge bra för man såg inte vad dom stod så deg blev bara godis och sen gjorde hon ett hjärta .

Här sitter Tim och Elias

Ja och sen var jag ut till förrådet och hämta kartonger som sabina ville kolla i genom och då kom hampus hem i taxin precis när jag var där ute , och efter en stund så kom Simon också och sen var det bära ut det som hon hade kollat i genom .

och sen så var det slå in presenterna och det gjorde jag och Tim , och har man inget present papper då tager man det man haver, och det öär tapet och bänk papper .

??? gick alldeles utmärkt att slå in med det vist tapeten är ju riktigt hårt papper om man säger men vadå det gick att använda och man vände bara på den så det blev vita sidan . Hahaaaa.

Sen skulle vi fika och fira lill plutten då och han satt redan i soffan med stora syster , ?

Och Tim satte sig där också .

Hampus

Simon

Japp ingen tändare så vi kunde tända ljusen på tårtan och fick inte tag på gubben som var i uppsala och kolla om han hade gömt någon här hemma .

Så vi fick fira uran ljus och det gick väl det med , så vi alla ställde oss upp och sjöng för Elias .
.sen blev det tårta och kaka och jätte mysigt .
Sen blev det öppna presenter så klart och då blev det en ivrig liten plutt.

Japp då var det ta reda på bordet och plocka av och sen fixa disk vatten för att ställa mig och diska för hand .

hampus lekte med Elias och sen stora bollen .

Sen ville jag ha ett foto på alla tillsammans med sin storasyster sabina så klart .

Sen var det dags för sabina att åka hemåt till sin pojkvän och här var det full fast.

Och lite foto på mig .

Och Elias han är uppe med Tim och bygger med klossar .

Sen fixa med tvätt maskinen och när jag gjort det så var Tim och Elias nere och då satt han ned Elias på bollen.

Tim kom och frågade om han fick bada en stund med Elias med den lilla båten och hinken som han fick , och det fick han göra
så Elias blev så glad och full far upp i trappan.

Sen gick jag ner och fixade middagen och sen ta upp Elias och klä på honom pyjamas och allt .

Sen äta middag och efter det så blev det diska i fen och hampus han hjälpte mig jätte mycket med köket och torka bänkar och bord och sopade.

sen bar upp tvätt korgen åt mig och plockade av ställningen och sen bäddade jag en säng och hängde tvätt.

barnen göra sig i ordning och byta om för kvällen , sen blev det göra i ordning välling och fixa med Elias och sätta mig och natta in honom.

Och efter ett tag så började fångarna på fortet och satt och mös med barnen och sen la jag ner Elias i sin säng och bara mös i soffan så skönt.

Och sen natta in barnen och mig själv , var såå trött nu.

så sköt om er och hoppas på en skön nattsömn.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards