miasolrosenmaria

Alla inlägg den 3 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 3 februari 2015 22:22

Då var det en ny morgon och Elias har vaknat till och från i natt och jag har bara snurrat och vänt mig hela tiden , hittade ingen skön ställning att somna i så sovit oroligt tyvärr.

sen vaknade Elias och jag hade väl typ somnat då så det var inte alls kul när man är såå trött.

Och Simon var inte alls snäll på morgonen djävlades med Elias hela tiden så väldigt jobbig morgon tills han ska till skolan .

men Tim och han kom i väg i alla fall och då blev det lite lugnt i alla fall , så duscha Elias och klä på honom och sen fixa lite välling och mysa en stund .

Efter det så gick jag själv och duschade och gjorde i ordning mig själv och sen så blev det värma risgrynsgröt och då kom Elias och ville ha lite han också , så vi satt och åt lite och jag tog te också.

Och sen så blev det slänga in en maskin tvätt för måste bara tvätta, men är såå less på allt som går sönder och maskinen går väl men det rinner såå mycket vatten bredvid eller rättare sagt forsar så det blir hur mycket vatten på golvet , men det är ju bara köra på och skrapa vatten sen.

Sen bädda nytt i Elias säng och han hjälpte till och grejade.

Sen grejade han i sin pool med bollar .

Sen var det natta in Elias ochvskulle leta efter snuttis och han har verkligen stökat tilloch haft skoj .

Och Elias var ju trött så somnade ganska fort så jag la ner honom i sin säng så kollade jag ut och såg att det behövdes skottas så klart för det snöar ju i dag också .

Då har jag skottat klart

Ja här ser man hur mycket snö det kommit sen det började snöa , för grannen har flyttat och var här sist i fredas den 30/1 och sen har ingen varit där och då har ju ingen skottat där på uppfarten, så här såg det ut.

Ja då blev det fixa en kopp te och sen krypa upp i soffan och bara vara och kolla på hem till gården och bara slappade .

och sen efter en stund så vaknade Elias och då fick jag hämta honom för han kliver inte ur sängen alls nu fast han kan ???

men satt inte alls hos mig länge utan klev mer och gick till sina leksaker i stället .

Och själv har jag hållit på med att fixa bilderioch då medan han är vaken , annars så går det inte när han sover så har satt i gång datorn och bilderna .

Sen fixa lunch till Elias som ville äta

Och så ringa fritids för att Simon skulle inte gå hem i dag utan följa med en kompis hem
efter skolan slut.

Men Tim kom ju hem och han hade en kompis med sig hem och dom satt och åt en pirog och sen gick dom upp och spelade , ja och Elias gick upp till dom och då passade jag på att gå ut och skotta i gen.

och när jag var klar och kommit in och klätt av mig så dök hampus upp med taxin

och han var jätte hungrig så tog en pirog han också och Elias var ju så arg och ledsen för han såg vad hampus skulle ta och ville ju ha han också så det var lägga på en till i mikron.

Och gud så nöjd han blev när han fick sin lilla pirog och visade Tims kompis och började äta.

Tim och kompisen gick ut och åkte pulka sen kom dom innovation var väldigt blöta kan jag lova, men dom hade haft jätte kul där ute.

Hampus satte sig och spelade och Elias var också där uppe och grejade , jag började med middagen son blev kött färs sås och spagetti.

Sen drog ko påsen för hans mamma stod utanför.

Måste ju kolla Simon hur det går för honom och så.

gubben ringde och kollade läget och var på väg hem sen kom Simon och då var det middag och vi satt och åt och pratade .

sen fixa köket och det blev lek för barnen och sen fixa med tvätten och skrapa bort vatten i tvättstugan, sen hänga den och efter det fixa välling och byta på Elias och barnen göra i ordning sig och fixa tänder och toa.

sen lägga sig och jag natta in Elias och kolla då på bygg lov och efter det så blev det gotham och sen sova.

Sov så gott nu och ta det lugnt.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards