miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 februari 2015

Av miasolrosenmaria - 12 februari 2015 20:00

Morgon och inte sovit gott alls som jag trodde jag skulle göra , men nix bara vred och vände på mig och hade svårt att somna
och det är tyvärr inget konstigt alls när det gäller mig, men fick sova på morgonen och det var riktigt skönt .

Sen var ju klockan 8.30 och jag gick upp och då fixa lite välling och ge elias som han har sådan rutin på , sen fixa fram kläder och in i duschen och fixa mig och allt och klä på mig och kollade klockan .

sen tog jag på mig skor och jacka och gick till skolan för att prata med Tims fröken som inte var där i onsdags , men hon hade ringt på morgonen som jag missat, därför tänkte jag då går jag dit.

Och hon var i klassrådet och jag ville kolla av lite med matten om han skulle behöva lite läxa i den så han inte missar så mycket , och så prata vi lite och hon önskade krya på sig till honom för nu blir det ju sport lov nästa vecka och det är ju skönt så han hinner pigga på sig till skolan börjar i gen.

sen hem och fixa med tvätt som skulle in i maskinen som ska gå runt i gen .

Haha ja elias han har ju kommit på att var för ska leksaker stå på den där bänken , när man kan blocka bort dom och flytta hela bänken och ställa sig på den för att kolla ut . Ja han har ju sina idéer .

Och det blev så klart natta in elias och deg blev problem med Tim , han varg så tjurig och hade såå tråkigt och vet inte vad som var fel.

sen gick jag upp och hämtade honom och ville sätta oss i köket och spela kort men han ville inte det ingen ting ville han göra .

så han gick upp i gen och hade tårar i ögonen men det var ändå ingenting , spelade ingen roll vad jag sa eller frågade så var det inget.

sen ropade han och jag fick k gå upp och dåsa hhan förlåt och ville bara skruva på en sak som han ville få klart och ville spela kort när Johan gjort det.

Sen spelade vi kort och plocka pinn och hade jätte kul.

Och sen så kom elias upp så då var jag tvungen att sätta mig i soffan för gubben fick inte ta honom utan det är jag och vi ska mysa i soffan.

sen var det lunch och Elias åt inte mycket alls utan skulle gå ner och leka med Tim så klart.

Ja och nu har vi ju ingen diskmaskin så det var bara att leta fram disk ställ för att hand diska och jag fixa middagen och det blev korvstroganoff och ris.

och det blev väldigt mycket av den varan .

och när jag står för och fixar middagen så står ju elias vid mina lådor och håller på och gräver .

Ja då var middagen klar och disken vart gjord men det tog lite tid så klart och ont i ryggen fick jag också , sen fixa deg för att göra bröd .

sen satt jag i soffan och bara mös och vilade ryggen en stund

och då blev det dags för elias att byta blöja och sätta på pyjamas och sen fixa välling och sätta oss och natta in honom.

Och kolla på farmen och sen skulle det bli familjen annorlunda och Tim frågade om jag ville ha te , och sen när jag skulle lägga elias så såg jag ingen kopp så jag undrade om han inte gjort te.

och sen när jag lagt elias så var han bara borta och hade gått upp och jag gick och sa
till honom att komma ner , men det gjorde inte han så jag bara bröt i hop och tårarna bara rann och jag kunde inte hålla det inne.

Jag bara grät och kände mig så fruktansvärt värdelös och bara vill bort förakt jag säger blir bara fel eller så är det något som inte stämmer och någon bara försvinner och gömmer sig eller något .

Så djävla jobbigt och så frustrerande och jag mår sån skit över det.

Och det bara fortsatte hela kvällen tog ner honom för att han ville att Tim pratade med mig , men han satt bara tyst i soffan och sen i köket och sen satte han sig i trappen och bara tjöt , jag blev vansinnig och då tog jag ner honom och gick in i mitt rum och la honom i min säng och jag var riktigt irriterad och så förbannad och sa att han skulle vara tyst och allt.

Sen gick ha upp på sitt rum och la dig i sin säng och bara grät och jag var så förbannad för det är alltid så med honom tar ingen hänsyn till andra som sover och sen till oss vuxna som vill lägga oss .

Så han fick höra ett och annat för jag ville sova och inte höra på när han ligger och tjuter , sen gick jag och la mig , men jag kunde inte sova alls , hade gråtit för mycket och sen var jag för upprörd så höll på med telefonen och grejade och skrev tills jag la mig och måste ha somnat .

så natti natti

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards