miasolrosenmaria

Alla inlägg den 8 mars 2015

Av miasolrosenmaria - 8 mars 2015 22:45

Vaknade och var så trött , men gick upp och Tim han ville smaka på havregrynsgröt så jag ställde mig och gjorde det och hampus ville också ha så dom fick liten portion var och båda åt med god aptit och tyckte det var gott , så bra och nu vill dom ha det varje dag .

Har aldrig gjort den gröten tidning barn eftersom jag själv inte över den och det pga av min barndom som sagt finns saker som sitter där .

Jag skrev ett tag om min pappa som träffade en annan Kvinna Och hon ville inte ha oss och när vi fick gröten på morgonen så fick jag kväljningar och spydde i tallriken men var tvungen att äta upp och det sitter där det sitter och det hände varje dag .

Så tyvärr så kunde jag inte ge mina barn det , men nu har dom frågat själva så då gör jag ju det och det är ju bra att dom tycker pm det , men jag berättar inte om hur jag hat det och om hur det var med mat och så.

Tyvärr så fick vi ju inte äta oss mätta gäller och bara vara ute.

Ja nog om det .

Gubben drog i väg och körde Tim till en kompis och Simon och hampus städade av sina rum lite snabbt .

Jag skulle sätta mig i soffa och kolla på tv med Elias men han låg på golvet i däcket, vet inte alls vad han höll på med .

Men tyvärr så kände jag inte alls för något och inte städa utan jag bara satt i soffan och tog det lugnt och var senare och mådde dåligt.


Barnen gick ut sen och jag sövde Elias så han fick sova en stund , sen ringa hem barnen för att äta lite lunch så klart.

Sen så mös jag ned Elias k soffan när han vaknat och bara ggosade och så skönt .

Sen när han skulle äta lunch så började jag fixa till middagen och det var skära lök och fräsa i en kastrull och sen hälla i ärtor och vatten och massa kryddor och sen fick det låta stå och puttra .

Det ska bli ärtsoppa och det är så gott i bland , gör det väldigt ofta faktiskt, vist barnen dom äter ju inte det om man säger så .

Så till dom så får det bli något annat och då gör jag spagetti och bejkon sås .

Men det får vänta ett tag för ärtsoppan ska ju stå ett bra tag om man säger .


Men jag känner inte alls för att fixa och greja och ha mig , är så leds och ordlös tappat gnistan helt och hållet.

Men måste måste och måste så barnen får mat fast jag inte vill eller orkar , men sån är jag går ner mig och det håller i sig i några dar och inte bättre utan medicin som jag inte har råd att hämta ut nu tyvärr.

Det är så jobbigt att tappa lusten för allt och man bara är så fruktansvärt ordlös och bara sitter och blir det jobbigt så bara kommer tårarna och det är ju så frustrerande så man blir tokig.

Men barnens kärlek håller mig uppe i alla fall och det känns skönt att ha dom omkring mig..

middag och då var ärtsoppan klar och så här blev den , tyvärr inget fläsk i men vad gör det, går att äta utan och jag tänkte inte ens på fläsk .

sen är ju godare utan då om jag får säga det.


Sen blev det hänga tvätt och bädda en säng och sen bolibompa och barnen var ute en stund och sen kom dom in och då var det duschen o h fixa kläder till i morgon och fixa väskorna.

Sen ta det lugnt i soffan och sen blev det natta i dom och då läste jag en bok och det blev en ny och den heter kalle och choklad fabriken och sen fick jag ner och kollade klart på så ska det låta och sen blev det vallander på 4 an och efter det sova.

Ta hand om er och kramas mycket.

Sov så gott nu.
Kramar / Mia ???

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards