miasolrosenmaria

Alla inlägg den 15 mars 2015

mys

Av miasolrosenmaria - 15 mars 2015 21:00

ja i dag så sov jag lite längre och sen så gick jag upp, men det vart lugnt på morgonen och fixa frukost till barnen och tim packade sina saker och sen fick jag sätta mig för att lägga in musik i hans telefon och dom skulle åka vid 10 tiden så blev väldigt stressad, eftersom kl är bara 09,00 nu.


och det var ju så djävla krongligt först måste man ju hämta ituns och den ska installeras och sen försöka hitta vart jag lägger in musiken och det var ju det krongligaste jag vart med om , men et gick och det vart inte mycket eftersom tiden inte räckte till.


sen åkte dom i väg mot björklinge och hampus ville ha en skiva inlagd i sin dator och då var jag tvungen att leta efter den och den heter buss hunter.


sen fixa in den i datorn hans och så skulle dom städa sina rum och jag gick in i duschen beövde det kände jag efter sån stressig morgon då man ska göra allt i sista minuten.


och sen vart klockan natta in elias och när han sov så gick dom 2 ut och jag satte mig själv att kolla på en film och det blev dirty dancing 2 som jag inte hade sett någon gång.


”Och nu en kopp te till och ska sätta mig i soffan och kolla på filmen dirty dancing 2 och bara vara en stund.”


Skulle städa i dag men gick ut i stället och nu sover Elias så då får det lov att vänta , gör det när jag känner för det .
Jag gör så mycket varenda dag och det är inte mycket vila så nu får det lov att vänta och jag tar det SEN


Ja tyvärr så blev det ingen städning eftersom jag fick sitta med Elias som somnade och vaknade vid 16 och då blev det diska , sen fixa middag och plocka av ren tvätt och fixa deg till bröd som ska jäsa .
Sen middagen färdig och då diska i gen och Elias bada med Simon och jag hänga tvätt och sen blev det baka ut degen och bädda min säng och göra i ordning Elias och sen natta in honom och barnen lägga sig och själv sitta med Elias som inte somnat än och då blir det kolla på så ska det låta .
Och bara gosa och mysa resten SKITER jag i .


sen bolibompa och natta barnen när klockan var 20,00 och elias hade inte somnat ännu då så jag kollade på så ska det låta och efter det så blev det vallander som jag ville kolla på.


och efter det så natti natti och sova då.


 


ta väl hand om varandra och kramas.


mia  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards