miasolrosenmaria

Alla inlägg under mars 2015

Av miasolrosenmaria - 30 mars 2015 22:30

såå sant som det är sagt.


Magiska Ords foto.


elias håller på med lego och jag gick in i duschen för att fixa till ig för att ska in till uppsala senare för att handla hem lite, kan ju inte handla här i butiken då blir det fan så dyrt.



sen blev det hänga tvätt och greja och fixa och ta det lugnt och bara vara, tills klckan var så pass att det var dags att göra sig i ordning och klä på oss, för att gå till butiken där jag skulle fixa reskassan så vi kan åka bussen.


sen så gick vi av vid boländerna och då gick vi in på rusta och kollade lite grann så skönt att bara komma ut lite.


sen gick vi till citty gross och där väntade vi på gubben som skulle komma dit efter jobbet, och när han kom så gick vi in och handlade lite som vi behövde hem, och efter det så blev det ikea för att äta korv för barnen var hungriga eftersom klockan var ju i alla fall vid 18 tiden.


och där blev det glass efteråt när dom ätit.


elias blev över lycklig när han fick en egen glass och han tyckte det var ju såå gott, mums   







det blev toa besök för en del, och då vänta ute med elias som tyckte det var kul med skåpen där och alla nycklar.




och JAG.



sen så hem och då vart klockan 20,00 när vi kom hem så packa upp alla varor som vi fått i hop och sen fixa till elias som ska sova och sen bara ta det lugnt och barnen i säng och sen så natta in själv för är så trött.


så natti natti och sov så gott.


 


många kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 29 mars 2015 22:00

ja då vart det morgon och gud så härligt mys väder vi fått i dag då, reg och reg och reg, jipppiiii.



ja det blev i alla fall frukost och sen dusch och så blev det för barnen att sätta i gång med städningen som skulle göras i dag på över våningen och dom satte i gång med det.


själv så började jag plocka och greja i köket och diska och sen plocka leksaker i vardagsrummet och ställa upp bordet på soffan, för att sen ta ut mattan och sen plocka ut mattorna i hallen.


sen blev det städa av med dammsugningen och skura och fixa och damma och sånt som ska göras.


och tvättmaskinen den gick ju som vanligt och inte bara en heller.


ja sen så såg ju elias att tvn var avstängd och skulle ju sätta på den själv också så det fick ju inte jag göra.



och han fick ju i gång den också, men jag fick ju fixa till resten.



Han har mycket hyss och konstigheter för sig den lilla herren   




Det är ju inte riktigt sant i mitt fall om man säger



då blev det lunch




efter maten så blev det lite bus för elias och han hade ju hittat ett snöre som han hade jätte kul med och skulle sitta på sin pall också.






sen blev det sova för lill plutten och han somnade ju völdigt fort också för han var ju så trött och klockan var ju väldigt mycket så då måste man ju sova också.


och när han vaknat så satt barnen och spelade på tvn och han ställde sig och byggde med sina burkar och hade jätte kul att bygga torn.




och när jag skulle göra middag så började han plocka fram en del kastruller och greja med.




och sen så ställer han sig på en stol och ska vara med där jag står och håller på med middagen så klart.



ja och vad ska man säga, elias bara försvann och så hör jag hur han hålle rå där uppe på över våningen , och ingen annan är hemma och jag hålle rpå med maten , så mycket bus.


och här har han satt i gång ps 3 och ska spela hade han tänkt.



jag själv.






ja det blev sen bad för elias och sen bolibompa och sen lite tv och barnen i säng och själv satt jag och kollade på walander som var sista avsnittet och efter det så blev det faktiskt sova för min del också.




ta hand om varann och kramas mycket, kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 28 mars 2015 22:00

ja då var det morgon och en ny dag och så helg då förstårs, så jag vad blir det i dag ingen aning alls faktiskt, först och fämst så blir det upp och fixa frukost och sen så in i duschen óch fixa till mig själv så klart och sen vette tusan. hihii


ja och lill plutten han har jag bytt på och klätt på lite kläder och sen så satte han sig i trappan och bara satt där och gjorde ingenting.



och tim och dom andra kollar på tv och vet inte vad dom ska hitta på , så funderar på det så klart.



elias han har lagt sig på golvet och grejar.



ja här står han och låtsas att plocka ur något ur sin väska och den är ju som sagt tom, men han plockar fram något och sen så ger han oss något i handen, ja han är för gullig.



ja då vart det flätor i dag som jag alldrig någonsin har och skulle alldrig i mitt liv göra liksom, men fick bara en ide i dag så där bara.





ja det blev ju sol i dag och lite stack måln också , men så härligt skönt väder ändå och det piggar ju upp så klart.



simon sitter i soffan och kollar på tv och vet inte alls vad han ska hitta på just nu.



lilla jag i gen.






ja dagen gjorde jag inte mycket alls på, barnen var i alla fall ute och lekte för fullt, och jag tog det bara allmänt lugnt och bara var med elias och grejade.


och här sitter elias och äter klubba till bolobompa och tyckte det var mums.



ja men den gick ju sönder och då ville inte han ha den mer så då fick han chokladbit i stället.




sen var det göra i ordning elias för natten och bytt och pjamas och när jag fixar välling då håller han på med sin pall och ska sitta på den med sin snuttis och grejar för fullt.



ja då så sover elia soch ligger i sin säng och nu så blir det gladiatorerna som gäller på tv och barnen äter lite godis som jag handlat för att dom sak få något.


och här så är det lite roligt när man tar kort.




ja och hampus han är så gullig och snäll han..



ja ocj jag själv i gen.




här tog jag ur flätorna för att se hur det hade blivit.





satte håret i en toffs .




tim lite förvånande.



ja sen så blev det riktiga miner.



ja vad kul man kan ha .



hahahaaa



hampus lugn och kol.



då har man nattat in barnen och sen gjort i ordning sig själv och här skulle jag ta foto på mig i sängen, och det gick ju såå bra kan man ju säga.


hahahahaaaa



ja lite bättre lycka då.



så nu så natti natti och hoppas på en skön och härlig sömn.


och ta hand om er ordentligt, kramar / mia     


Av miasolrosenmaria - 27 mars 2015 20:45

ååå i dag så var alla väldigt trötta kan jag säga, sov till 07,30 och det var väl behövlgt, men jag hade järna sovit lite längre, men det gick inte alls .


så det var bara upp och fixa men ändå ta det lugnt också, men in i duschen och barnen fixade med frukosten och grejade så dom fick i sig och sen fixa väskor och allt som ska med och sig själva så klart.


sen så bar det i väg till skolan för tim och simon och jag fixade mig själv och sen slängde in en maskin tvätt och sen vart det ta disken som hade blivit stor eftersom jag inte tog den i går kväll så sent, och så hampus plockade lite i vardagsrummet och lekte med boll med elias.


och här så sitter han med bollen så fint.



och elias han fick kex.




2 gosiga killar som myer som vanligt.



ja sen så blev det nattain elias efter att bytt på honom och allt var klart i köket och han somnade fort och det är så förståligt med tanke på att det blev så sent i går för honom och så badet som gör en väldigt trött.


och gubben hade komit hem så vi satt och pratade i köket en stund för att han sen skulle i väg i gen och hjälpa en person i uppsala.


och jag fixade med tvätt som skulle plockas ner från ställngarna och sen hänga den och det blev 2 maskiner tvätt till som skulle köras.


sen så vaknade lill plutten och han började leka och jag gjorde lunch till han och hampus och sen så kom tim och simon hem och jag satt vid datorn och grejade med bloggen och fixade lite och sen såpratade vi om ungdoms gården som dom ville gå på och jag skulle göra middag och hampus satt och spelade på datorn och sen så fick tim göra det och efter så blev det simon och sen gick tim i väg till butiken för att växla lite pengar , så att dom skulle få med sig dit.


och så blev det middag och barnen dom fixade sig för kvällen med att byta kläder och sen fixa frisyrerna så klart och sen så blev det bolibompa för elias och jag .


sen så drog barnen i väg och elias byggde torn bredvid mig där jag satt och höll på med datorn och han hade jätte kul.


sen blev det amigo på bolibompa och sen så fixa pjamas och välling och nattain honom för att sen sätta mig till rätta i soffans hörn och äta lit popcorn och dricka saft till ch bara mysa för mig själv där i soffan med lets dance.


och efter det så blev det ack värmland med mia och det är ju såå bra och hon är så härlig helt och hållet.


sen ringa barnen att komma hem för då är kl 22,00 och så blev det byta om och sen göra sig i ordning för natten och sova, och själv göra mig i ordning för sängen och få lite sömn.


så natti natti och hoppas ni får en skön sömn.


 


ta hand om varandra och kramas mycket, många kramar / mia   


bad

Av miasolrosenmaria - 26 mars 2015 20:30

ja då var det ny morgon och inget vidare väder där ute, kallt och ruggit som vanligt och trött är jag, men elias vaknar tidigt som vanligt varenda morgon och då blir det att gå upp och hampus han är hemma får inte i väg han till skolan så nu blir han emma resten av veckan för att ta nya tag efter påsk lovet som dom har nu.


och det är dom ju överlyckliga över att vara ledig lite från skolan och då kan man ju verkligen hoppas att det kan vara fint väder några dagar så dom kan vara ute utan att det ska vara blött och skitigt där ute.


tim och simon ätit frukost och sen gjort i ordning allt för skolan och grejat och sen i väg till skolan för dom, och jag själv gick in i duschen coh hampus han lekte med elias då och grejade.


elias myser och kollar på bolibompa och har legolådan i soffan också.



hampus


sen när jag kom ut ur duschen så låg dom och bara myste i soffan och gosade , så söta.


sen blev det att söva elias och han somnade fort och det var så skönt för honom och då satte sig hampus att måla i sin målarbok som bara legat ett tag.



jobbigt att sitta i soffan, så la sig på golvet i stället mycket lättare att måa. hii



ja elias han sover så sött och gott.



och medans han sov så satt jag och kollade på tv och bara myste en stund och det var hem till gården som jag kollade på, och tog en kopp te också till, behövligt kan man ju säga.


sen så kom elias upp och då satt vi och gosade en stund men sen så blev det fart på honom ganska fort och då började han leka med sina burkar.




gjorde lite lunch till elias och hampus och efter det så blev det lite saft, måste ju vara törstig.



ja sen så kom simon och tim hem och då var det en undran om hur vi skulle göra i dag med badet och så¨, och dom ville åka och bada, ja tim var väl så där med det.


men då vart det lite bråttom så en fick gå och handla lite bröd och sen billy pizza så dom kunde äta sen när vi kommer hem, och då blev det piroger som dom fick ta innan vi skulle dra, och så packa badkläder och dusch kräm och allt sånt.


sen klä på oss och elias och sen gå till bussen som går 17,23 härifrån och vi ska till almunge, och det var inte direkt något vidare väder att gå ut i så hade ju hellre vart hemma, men vi åkte och det var så skönt när vi kom fram och hoppa i badet som är väldigt varmt och skönt.


och det vart fullt hus och full fart dr i vattnet och mycket lek på barnen, sen blev det upp vid 19,00 tiden för att hinna duscha och tvätt oss och klä på sig, för att vi ska hinna med en biss som går 19,36 för att inte behöva vänta till buss som går 20,06.


men barnen var jätte duktiga som var själva inne på pojkarna och hade skött sig så bra och gjort det dom skulle och tim hade puchat och peppat för att dom skulle skynda sig och dom var till och med klara före mig ..hi hiii


så duktiga små liv jag har .  


sen när vi kom hem så blev det äta lite pizza för då var dom hungriga och trötta kan man ju säga.


elias äter han också.


simon.


hampus


tim


och sen blev det göra i ordning elias och fixa välling för att natta in honom och barnen bytte om och så kollade vi på familjen annorlunda och sen natta in barnen och själv så skulle jag kolla på badhotellet och bara vara en stund innan jag själv ska i säng och bara blunda.


så natti natti och sov så gott nu och sköt om er ordentligt nu.


 


många kramar till er alla / mia   



Av miasolrosenmaria - 25 mars 2015 22:00

så sant.

Eva Steens foto.


ja då var det morgon och full fart här som vanligt, hampus hemma för vägrar ta på sig skor och då blir det jobbigt och årkar inte hålla på att tjafsa varenda morgon med honom, har han bstämt sig för en sak så är det bara så och går absolut inte att ändra.


men sen så har i alla fall 2 barns kommit i väg till skolan och jag själv gjorde i ordning mig och duschade och så kollade vad det var för väder och temp ute, för att vi skulle ju gå till kyrkis med elias och hampus han fick ju följa med dit då och vara med oss där.


och det blev full fart på elias som bara den där, han släpte verkligen loss den här gången och det var så skönt att se kan jag säga.


och sen så blev det gå hemåt och då blev det lite lunch och sen så natta in elias så han får sova, är ju ganska trött nu då.


och sen så blev det lite bilder på oss .








och efter middagen så blev det badning för elias och han grejade och hälde vatten på sig själv och sen så kom simon och ville bada med honom.



och hampus kom upp och sa att han diskade för att jag skulle slippa för jag får så ont i ryggen i bland.




hann få ett foto på hampus innan han diskat klart.



sen så blev det tv och bolibompa och sen natta in elias och barnen skulle sova och själv satt jag i soffan och kollade på sveriges mästerkock och sen reenes brygga.


och själv hoppa i bingen för sömn, så natti natti nu.


 


ta väl hand om varandra nu.


kram / mia      

Av miasolrosenmaria - 24 mars 2015 21:15



ja elias har ju jätte kul, rotar lite i simons väska för där kan man ju alltid hitta något spännande. hahahaa


och sen så kom han upp och var i simons rum medans jag hände tvätt och där hittar han ju också roliga saker som han har.


tim myser med elias efter midagen.





ja alla sitter och kollar p när timmspelar något spel som han visar elias.



Jag har världens bästa små barn , Tim han tar Elias efter middagen och byter blöja och sätter på pyjamas och sen borstar han tänderna också på Elias , ja vad säger man hur gullig som helst .  
Och Simon och hampus hjälptes åt med köket  


Och nu ligger dom i sängarna och ska sova nu


ja det var den här dagen då.




ta hand om varandra.


kram / mia     

Av miasolrosenmaria - 23 mars 2015 21:30

Ja då var det ny morgon och ny vecka , grått och så trist väder och regnar



ja det blev att skicka i väg hampus på morgnen och sen så var tim och simon också klara att gå i väg och då började jag klä på elias för att vi måste gå till butiken för att handla lite som jag bara var tvungen att göra och det var väl inte direkt något som jag såg fram emot eftersom det regnade och allt ute.


och det var väldigt ruggit och kallt, spelade ingen roll hur mycket jag hade på mig ju.


sen hem och då blev det bara sitta och värma mig i soffan och en varm kopp te så klart och sen kolla tvätt maskinen och sen så natta in elias och själv kolla på tv.


skulle ju städa i dag i stället men nej hade ingen lust alls för det i och med att jag bara frös och kände inte alls för det i detta vädret.


och hampus han kom hem med dom här fian katterna och mössen som han satt efter sin dörr karm.








nej nej.


så i dag så gjorde jag inte mycket alls mer än att hänga tvätt och laga middag och sen diska och sen tv och bara mys.


kram kram på er och ta hand om varandra.


 


kramar / mia  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards