miasolrosenmaria

Alla inlägg den 27 mars 2015

Av miasolrosenmaria - 27 mars 2015 20:45

ååå i dag så var alla väldigt trötta kan jag säga, sov till 07,30 och det var väl behövlgt, men jag hade järna sovit lite längre, men det gick inte alls .


så det var bara upp och fixa men ändå ta det lugnt också, men in i duschen och barnen fixade med frukosten och grejade så dom fick i sig och sen fixa väskor och allt som ska med och sig själva så klart.


sen så bar det i väg till skolan för tim och simon och jag fixade mig själv och sen slängde in en maskin tvätt och sen vart det ta disken som hade blivit stor eftersom jag inte tog den i går kväll så sent, och så hampus plockade lite i vardagsrummet och lekte med boll med elias.


och här så sitter han med bollen så fint.



och elias han fick kex.




2 gosiga killar som myer som vanligt.



ja sen så blev det nattain elias efter att bytt på honom och allt var klart i köket och han somnade fort och det är så förståligt med tanke på att det blev så sent i går för honom och så badet som gör en väldigt trött.


och gubben hade komit hem så vi satt och pratade i köket en stund för att han sen skulle i väg i gen och hjälpa en person i uppsala.


och jag fixade med tvätt som skulle plockas ner från ställngarna och sen hänga den och det blev 2 maskiner tvätt till som skulle köras.


sen så vaknade lill plutten och han började leka och jag gjorde lunch till han och hampus och sen så kom tim och simon hem och jag satt vid datorn och grejade med bloggen och fixade lite och sen såpratade vi om ungdoms gården som dom ville gå på och jag skulle göra middag och hampus satt och spelade på datorn och sen så fick tim göra det och efter så blev det simon och sen gick tim i väg till butiken för att växla lite pengar , så att dom skulle få med sig dit.


och så blev det middag och barnen dom fixade sig för kvällen med att byta kläder och sen fixa frisyrerna så klart och sen så blev det bolibompa för elias och jag .


sen så drog barnen i väg och elias byggde torn bredvid mig där jag satt och höll på med datorn och han hade jätte kul.


sen blev det amigo på bolibompa och sen så fixa pjamas och välling och nattain honom för att sen sätta mig till rätta i soffans hörn och äta lit popcorn och dricka saft till ch bara mysa för mig själv där i soffan med lets dance.


och efter det så blev det ack värmland med mia och det är ju såå bra och hon är så härlig helt och hållet.


sen ringa barnen att komma hem för då är kl 22,00 och så blev det byta om och sen göra sig i ordning för natten och sova, och själv göra mig i ordning för sängen och få lite sömn.


så natti natti och hoppas ni får en skön sömn.


 


ta hand om varandra och kramas mycket, många kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards