miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 mars 2015

Av miasolrosenmaria - 12 mars 2015 21:00

godmorgon värden uppe med tuppen i dag och det är ju så klart sol ute och så härligt väder.




och så var det väcka hampus och elias följde ju med upp också och han hade kul där kan man ju säga, tim vill u fortsätta sova men det fick han ju inte alls för elias han skulle bara väcka honom och sen tar han upp hela sängen och vill gosa. hi hiii




då har man duschat och fixat till mig och sen fixat med ´kläder till elias och givit honom välling och sen bytt och klätt på honom och sen fixat till appen ul och grejat och sen packat med lite grejer och tagit in andra vagen så det är lättare för mig att packa under den.


och här så väntar dom på att få gå till skolan.





och så jag då.hahaa




tim och jag.



hahahaaa gjorde ett test .



sen var det dags att klä på sig för att hinna komma till bussen och vi fick inte vänta länge alls elias och jag, och det var så skönt .


så far vi mot uppsala och skulle gå på ica maxi och kolla lite tänkte jag, och när jag satt där i bussen så ringde jag min vännina och snackade lite och behövde få prata lite kände jag.


sen prata jag med tony och han var ju så nyfiken på vad jag skulle göra och vart jag hade fått pengar i från, men jag sa inte hur mycket jag fått, utan bara en slant som min son satt in till mig.


och sa då att han har ju lunch vid 12, 00 och undrade om vi skulle träffas men jag viste inte alls det just då när jag sitter i bussen och inte kommit fram.


sen kom vi fram och elias fick gå där inne när vi kom fram och han tyckte ju det var så skönt, och när jag går där inne så får jag ett medelande på tefon på pm av en klasskompis som jag inte har så mycket kontakt med på det viset som vänner.


och hon skrev så här till mig.


Hej! Jag läser det du skriver och känner med dig, jag tänker vad kan jag göra för din skull..... många skänker pengar till barn i andra länder som behöver hjälp!!!! Det har jag aldrig gjort. Jag vill gärna hjälpa dig på något vis.... jag tänker att utan el är livet inte roligt för dina barn så jag vill hjälpa dig med din elräkning!! Om jag får?? Mvh Therese
 
och när jag läste detta så viste jag inte vart jag skulle ta vägen , blev så rörd och tårarna bara välde upp i ögonen, men var tvungen att behärska mig i butiken, så jag ringde min vännina för behövde råd hur jag skulle göra i detta och vad jag skulle svara och hur skulle hon göra i den situationen.
 
var så skönt att bara få prata av mig och höra hur hon tänkte och så.
 
men sen när man gått omkring där och pratat i telefonen så var jag liksom på ruta 1 och viste inte vart jag gått för gick ju bara runt i stället för bara stå still , ser ju lite märkligt ut om man gjorde det när man pratar i telefon.   
 
så det var börja om och gå och kolla och plocka i korgen som var väldigt tom som sagt.
 
sen så kollade jag på telefoner som fanns där för jag har ju 2 som vill ha nya telefoner så var ju tvungen att kolla vad dom hade och priser, men det finns ju ingen skans att köpa någon nu utan får vänta bra länge tills jag kan köpa det till dom.
 
sen blev det ju bara att betala och gå ut och då klädde vi på oss och gick ut och då satte jag i gång min stegräknare för skulle gå ner till boländerna till citty gross.
 
då promerade vi så härligt skönt väder med detta också.
 
 
 
 
sen så kom vi till citty gross och där fick elias en korv med bröd för dags för lunch och en dricka till mig så klart inget annat.
 
 
och sen in på citty gross och handla lite godis för det hittade jag inte något bra på ica maxi, då var man ju tvungen att köpa lös godis och det kände jag inte för, tycker det är så dyrt med detta.
 
har gått.
 
 
 
 
 
men fixade lite godis och annat och sen ut och betala och sen så blev det bussen hem så klart och då somnade elias så skönt där i vagenen och det är ju förståligt med hur han gått och alla intryck som han fått också.
 
 
 
 
sen så var jag äntligen hemma och elias han sov och då vågade jag inte röra påsen under vagen , utan lät honom sova och vi var ju hemma vid 14 tiden och elias sov i alla fall till 15 för då kom hampus hem och då vaknade elias och blev hur pigg som helst, så kan ju säga att han måste ju blivit riktigt utvilad. hi hiii
 
sen så kom dom andra 2 efter en stund och då blev det fullt hus och hampus han plockade upp varorna och grejade, sen så plockade jag i hop vagnen och ställde ut i förråd och fixade sen middag som skulle göras och efter det så blev det bara mys i soffan och kolla å bolibompa och ta det lugnt och jag tog kort på min el räkning och skickade till henne som ville hjälpa mig och det känns ju skönt att det fins såna personer som verkligen ställer upp för en när man har det svårt.
 
och här har vi hampus .
 
 
 
ja det var den dagen och det gick ju väldigt fort bara så där så nu blir det tv med farmen och sen sveriges mästerkock och sen natta in barnen och själv sitta och kolla på rinees brygga.
 
sov så gott nu alla där ute.
 
 
 
och så tar ni väl hand om varandra och kramas mycket och sköter om er.
 
kramar / mia     

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards