miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Allt är klart, jippi !!!

Av miasolrosenmaria - 5 februari 2012 23:00

 ja då var den här dagen kommit till sin rätt och på slutet.


Gu va trött jag avr på morgonen inge kul alls och speciellt när man ha rså mycket att göra som man vill bli klar med också, men gick upp vid 09 tiden och då in i duschen och leta fram kläder som jag skulle ha, och tänk va det ska vara så svårt att abra ta något.


men lättare sagt än gjort när man inte har så där mycket av den varan, för det är ju barnen som går först när det gäller kläder och sånt, men ska väl kolla här till våren och sommaren tänkte jag så jag kan ha n¨ågot nytt för en gång skull.


Men som sagt så hittade jag något i slut änden och sen slängde jag in en maskin, och sen så var det att göra i ordning vatten till att tvätta fönstrena på övervåningen, och ungarna hjälpte till att göra det och då plocka ner gardinern också och det var ju inte lite heller, man kan tycka att 4 fönster inte är mycket men det är ju det när man har längder och kappor i samma fönster.


men sen var det bara att gå ner och stryka allt det som skulle sättas upp, och det var ett göra bara det, men det blev ju klart till slut förutom att jag syde band rill Tim och Hampus rum då, och sen var det lunch som jag hade glömt tagit fram men kom i håg det lite tidigare så att det fick ligga i vatten och tina.


ja fixa duk till bordet, men då var juu bordet för långt och det var ju bara att plocka ur in läggnings skivan och sen lägga på duken och den passade ju bra men det va rju på gränsen som sagt.


Elda i kaminen för de tbörjade ju bli så kyligt inne och inte konstigt när det blåste så fruktans värt, så de tkändes ju som 16 minus, men  det var ju bara 9 minus ute, men de tkändes inte så till och med gubben ville inte vara ute.


ja sen vet jag inte vad jag gjorde för det var ju så mycket hela tiden, men städade upp och barnen städade på över våningen och fick göra skur vatten till dom och sen vet jag inte vart tiden hade tagit i vägen men det va rju dags att göra middagen ju, och barnen dom satt och spelade tv- spel under tiden.

ja sen gick kvällen sin lilla gå ng me dboli bompa och jag virkade och sen natta in och själv så satte jag mig här framför tv,n..


Men ha det så gott nu...  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards