miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 6 februari 2012

Hur ett liv kan se ut !!!

Av miasolrosenmaria - 6 februari 2012 19:15

Ja ni det är verkligen tur att man har haft sin farmor så länge, men här fick vi i alla fall behålla presenterna, det fick vi inte göra när vi bodde hos sat kärringen och pappa, för jag fick födelsedags present då, men var tvungen att lämna till baks det, och det var verkligen inte kul alls.


Men jag blev ju äldre och dom där förbannade sociala kom ju vart annat halvår och pratde med foster kärringen innan vi kom hem från skolan och när vi kom hem så ville hon ju prata med oss också, och då själv.


Och jag tyckte det var hur jobbigt som helst med tanke på att hon frågade ju hur man trivdes och allt sånnt, men jag satt och gjorde annat och med hörlurar i öronen från frisaylen som jag hade och lyssnade hellre på den, och svarade knappt henne, för jag vågade i alla fall inte säga något för jag viste ju att det skulle foster kärringen få reda på, man är ju inte dum och inte fattar det, så både min syster sa att det va rhur bra som helst för det hade vi inbillat oss så länge för att orka, och vi viste ju vad som skulle hända om man sa något.


Så sen så åkte hon och då var det som vanligt i gen, men även om jag hade drömmar, så fanns det också en undran över min mamma och funderade hur gammal hon var och hur hon såg ut och om hon huvud taget levde, det fanns ju så många frågor som jag inte viste eller kunde få svar på.


Det ända som jag fick höra var att hon var en hora, mm.


Men sen när jag var 15 då frågade jag efter henne och då blev det att dom hade fått adress till henne för kärringen körde oss dit och var med hela tiden, vi kunde inte prata eller något, hon berättade att allt var så bra och hur vi var och duktiga,mm.


Ville bara smöra in sig som vanligt som hon alltid gör när man är med henne och har folk om kring sig, det är så falkt så det är så äckligt att se.


Men när jag började hörgstadiet så blev det att jag var en person där, en hemma och en på dessa djävla mötten med jehovas som jag skämdes så mycket för eftersom man skulle knacka dörr och även prata med lärarna i skolan, det var så hemskt.


och under hela tiden så hade jag sporter som jag och min syster var med i och det var friskis och svettis, skid åkning, springning, mm.


Och deet va rockså det som gjorde att man orkade med, och vi cyklade dit varje gång och det blev 8 km, tur och retur, för hon körde inte, men det var så skönt.


Och sen stannade vi kvar varje fredag och simmade varje fredag, så vi gjorde hur mycket som helst för att verkligen slippa vara hemma.


Fortsätter en annan dag...  



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards